Jump to content

Moto Zajednica

ser

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1649
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Motocikl
    /

Poslednji posetioci profila

4141 profile views

ser's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

7k

Reputacija u zajednici

  1. Od tih 300din, daj boze da 50 ode gde treba. Takve stvari cu da podrzim tek kad naprave aplikaciju koja u realnom vremenu prikazuje naplatu i u kojoj je moguce u svakom trenutku proveriti dal je vasa uplata uknjizena i kako su iskoriscene te pare! I tad se lepo tacno zna cime se raspolaze i kako je potroseno. Ona izjava direktora il sta je vec da te pare nece zavrsiti u privatnim dzepovima je veoma smesna. Svima je jasno da nece, al ce zavrsiti na razne gluposti koje nemaju veze sa NP i na napumpane tendere za drugare... Ko onaj fast fud u Cacku sto je fakturisao 430kg pljeskavica i bataka i jos 200.000din za pice za "potrebe gradske uprave" 19.decembra kad su svi po slavama. 430kg mesa je preko 2000 pljeskavica, ne znam samo kolki im je taj kiosk kad su uspeli tolko da ispeku samo njima za jedan dan? 19.12 da ponovim!
  2. ser

    Ruroc

    A gde je Versace natpis?
  3. ser

    Ruroc

    Milje obavezno da stavis preko nje
  4. Mene zanima dal ovi sa prve strane teme i dalje imaju te Pede?
  5. Jedan decko kod mene iz kraja radi u Naftachemu, na brodu. Dovoze gorivo za Mol i Omv i skladiste ga za njih. Petrol ima isto svoje skladiste.
  6. Ajde sta kukate, sta je 5din na najavljenu prosecnu platu od 1400e A i leteci automobili stizu do 2027, kazu da ce ih puniti helijumom i tako ce da lebde, ne treba nam vise benzin ps. 100% je procitao onaj aprililili u Svedskoj sto su kao punili krovne kofere helijumom da olaksaju tezinu i smanje potrosnju, al nije skapirao da je to neki njihov njuznet...
  7. ser

    GPS?

    A iskljuci mobilne podatke pa onda vidi poziciju dal je tacna. Ako jeste ja mislim da si mozda bio na nekim lokacijama koje su slabije pokrivene gps signalom, a prijemnici u telefonima i multimedijama su slabiji od onih koje ugradjuju u prave gps uredjaje.
  8. ser

    GPS?

    A jel ti na gmaps trenutna pozicija stoji gde treba ili isto ne moze da nadje satelit?
  9. Dopsutili su pumpadzijama da povecaju marzu za par dinara
  10. To je ono kad je za vreme vanrednog stanja Danica pustila onu siri dalje viber poruku kako ce biti nestasica goriva, pa svi navalili na pumpe ko nenonrmalni. Ispraznili skladista za 2 dana i napunili ih sa svezim gorivom koje su nabavili skoro dzabe.
  11. @PredragM https://www.cmsnl.com/honda-cbr900rr-2000-y-usa_model1033/partslist/E++04.html
  12. Jel Jazz aktuelan?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja