Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650/1000

Recommended Posts

• Integrisan, 9462 postova
  • Motocikl: ---Honda---

... evo ga Versys kao Honda!

Ni da susne (a obicno se plastike na hladnom dodatno oslobode :D )

Ce sredimo i trk-a :D 

Privlaci me sto je nov, mada i kawica mi je takva... Ima vremena, ce da porazmislim, gledam snimke i recenzije.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 812 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

NFS prelazi na kindzosa, to je to, ako ovo nije znak poslednjih vremena, ne znam sta drugo... 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

Demantujem :)

Informacija kao iz "Kurira" 😉

Kako to ameri zovu, proziveo sam kratki "brain fog" (ili bese "fart" 🤔)  moment!

Trgao se, stipnuo i u lucidnost otrcao! 

IMAG0350.jpg

• Sviđa mi se 6
  • Haha 2

• prisutan, 1133 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Dva put, je dva put al Honda je Honda!!  Reče čovjek (ja) koji je istu prodao i kupio kosookog!! I rizikovao da me spuca me grom odmah!  ;) 

• Sviđa mi se 1

Jbna indirektna komunikacija, da pojasnim...

Ljude ne vrednujem po ceni/poreklu ili znaku na motociklu!!! To sto ja (trenutno) ne zelim pomenutu marku nikako  ne znaci da ista nije ok ili da je onaj koji je vozi u necemu inferiorniji!!!

Jednostavno sam zakljucio da meni nov motor nije pametno za kupiti, zamenim i po tri puta za godinu dana a na TRK verujem da bi gubitak ( u mom slucaju, posle doplacenog i ulozenog) bio drastican. To je eto razlog 💪

Ponudio sam jedan za jedan posto verujem da ce se cenom izjednaciti veoma brzo pa da imam lufta za "manevrisanje", covek odbio i to je to :D 

Kawica konzervirana cetvrti put upravo i zalivena sa 400ml silikona u spreju. Racunam da ce tako stajati jedno nedelju dana :D 

• Sviđa mi se 2

• prisutan, 1133 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Ma pazi matematika je jasna, Kinezi moraju doći na barem približan nivo kvalitete, (ne kažem da nisu, blizu su veoma)  ili bar servisne podrške, i pouzdanosti kao Japanci, da bi mogli čuvati, tj. ne gubiti na cijeni , pa da bi matematika bila ok!!  Ja sam jedan od onih koji ne mjenjaju motore tako često, a htjeo sam novo, tako da je Kinez bio jedina opcija. Vrlo jasno... vrijeme mora pokazati da li sam se zajebao. 

Kawasaki "anti theft system" :D 

Glupava hiper-produkcija i materijali! Da nadjem sliku trokuta moje cbr1000 sto sam pre 20 godina vozio! Komotno sam razbusio gde mi odgovara i postavio nosace guvernala umesto hebli (zamislite silu na dve rupe M8 i polugu 75cm guvernala!). Sve je bilo kvalitetno, iznutra "mreza" ojacanja.

Zakljucao covek guvernal, sugava lopovcina vrv. nogom gurne guvernal da slomi pin, ali! :D 

Pukao ovaj trokut od spialtera 😜

22.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja