Bojan_Jgd 2824 Napisano Subota u 22:06 Drug član, 1781 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da. Poslednja gen. I mene. Baš bih voleo da probam Suzukija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktorb 19 Napisano Nedelja u 15:51 U prolazu, 14 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki Versys 650 gen2 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 9. 2026. at 23:56, Alekre je napisao: Meni se jako svideo, osim dizajna prve generacije. Ne razumem, sta tu ima da se ne svidi? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18178 Napisano Nedelja u 17:59 Integrisan, 8841 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Puno lepše: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1710 Napisano Ponedeljak u 15:05 Drug član, 354 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 66 Napisano Sreda u 10:54 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, otrudio sam se malo da procitam sto se tice LED sijalica ali bih volio da cujem i neko iskustvo ko je to radio. Stavio sam Givi s312 maglenke koje su top ali su mi svetla ostala halogena. Sad bih i tu da stavim LED sijalice pa mi treba savjet ili preporuka Osim Osrama i Philipsa koji kostaju malo previse, jel ima neko neku preporuku? Dal uzeti mini led ili standardni? Treba li na jos nesto da obratim paznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5225 Napisano Sreda u 11:06 BJB Maxi Scooter Club, 1532 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Auxito sa Aliexpressa su se meni odlično pokazale.. ne znam da li ih ima ovako negde u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4764 Napisano Sreda u 11:30 Malinar u pokusaju, 1974 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 10. 2026. at 17:51, viktorb je napisao: Ne razumem, sta tu ima da se ne svidi? Ajaoj, multiple u svetu motora... Mislim ni ovaj tiger što ja vozim nije neka lepota, ali ovo baš bode oči jbm mu sunce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10425 Napisano Sreda u 11:42 Ne silazi, 4130 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Dečko, znam gde živiš... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10932 Napisano Sreda u 12:01 Drug član, 2106 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaju oni kakvu mk1 ima dušu, samo gledaju spoljašnjost i porede je sa tamo nekim starletama na dva točka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10425 Napisano Sreda u 14:42 Ne silazi, 4130 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dizajn lep. Živi bili videli koji će lepše stariti... Sad su opet novi motori sa dva fara jedan iznad drugog kod mnogih. Kawa je svakako sa versysima bila 15 godina ispred ostalih. Tracer GT su sada tu, XR, nova CB1000f... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4764 Napisano Sreda u 14:59 Malinar u pokusaju, 1974 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam je tako makar malo lakše, neka bude 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktorb 19 Napisano pre 18 sati (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki Versys 650 gen2 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 10. 2026. at 13:30, milomir22 je napisao: Ajaoj, multiple u svetu motora... Mislim ni ovaj tiger što ja vozim nije neka lepota, ali ovo baš bode oči jbm mu sunce. ima smisla... u svetu punom qashqaija budi multipla Promenio pre 18 sati član viktorb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...