Satelis 17561 Napisano pre 7 sati Integrisan, 9728 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Razum kaže da se uz semeringe zamene i prašinar gumice. Međutim, iskustvo kod bajkova koji su stari vise od 10god, pride na istim, prašinar gumice su u odličnom stanju....zamenom novim može se i dobiće se glavobolja već za 6 meseci do godinu dana ako nisu oem. Nažalost, zbog dosta manjeg kvaliteta same gume....ispucaju vrlo brzo. Nema tu veze ni sunce, ni hemija kod pranja al baš nema ništa veze sem samog kvaliteta. Mnogi, da ne kažem svi skuteri od pre 20leta i dan danas imaju zdrave prašinar gumice, lepe mekane. Ovo danas..... sačuvaj me Bože Toliko za dnevnik 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3201 Napisano pre 7 sati Drug član, 1725 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam poruku Cule NS i Šimi moto za semeringe i kocione plocice, simi kaže da nabavlja orig delove, proverice cene i reci ce mi, a cule nije odg. Subota je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9581 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2399 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis to i napisah,da delovi koji se menjaju uz mukotrpno rasturanje,idu uvek OEM,sve što je lako dostupno i nije krucijalno za bezbednost može i druga ruka proizvodnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...