N.F.S. 24577 Napisano Maj 31 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vezuje se preko "koski" pa nema potrebe da bude ovoliko jaka (pa je rebound jedva smiruje). Upravo napravili krug Kg-Batocina-Bagrdan (most je zatvoren, motorom se moze ka Jagodini tuda) Jagodina, Sabanta-Kg... Dosta udobnije i kultivisanije u dvoje. Napred preslazem podloske na ventilima za ulje, pojma nemam sta da ocekujem, stranci su se slozili oko rasporeda. (Drugi levo koristim raspored) P.S. Boja ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Jun 1 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnje poziranje 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Jun 1 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoći Za sada sam rešio problem vraćanjem starih pločica. Došao sam do zaključka da se motor bolje ponašao pre mesec dana dok nisam promenio pločice. Više nemam vibracije. Sledeće sezone menjam sve u kompletu. Ako nekome zatreba najpovoljnije diskove sam našao u Italiji tj. Carpimoto za nekih 300€ što je drastično povoljnije od svih ostalih ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2935 Napisano Sreda u 04:33 Drug član, 1642 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko nekada izbacio auspuh sa 650, klasicno sa strane? Ne mogu da nadjem slike na netu. Voleo bih da bidim kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1868 Napisano Sreda u 07:14 Drug član, 1171 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi izbacivao sa strane, kontam da bi najlepse bilo da ima putanju kao vfr. Da šrati putanju repa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 07:39 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 07:42 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 07:43 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li ruzniji zvuk?!? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8142 Napisano Sreda u 07:59 Drug član, 3337 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Što se tiče motora ubedljivo najružniji. Uh... Kakafonija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 647 Napisano Sreda u 08:02 Zainteresovan, 602 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan TDM850 3vd se ruznije cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14489 Napisano Sreda u 08:16 Integrisan, 7851 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su slični agregati, oba sa radilicom na 180 stepeni. To je to. Kasnije je Yamaha prešla i prva gurala radilicu na 270, Kawasaki je nastavio po starom. Meni okej obe varijante. Čak mi je 180 prirodniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 10:23 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...za moj ukus 270 zvuci dobro. Cak je i NC750 zvucao potentnije i ako je bas (BAS) dosta lenjiji od versysa! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1932 Napisano Sreda u 11:59 Drug član, 895 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan I strom ima lep zvuk do 5000 obrtaja ,posle nekako nedefinisano,nije lepo,jedino baš napravi buku usis koji ok zvuči.I da verovatno preskoči svaki nc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 12:55 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vizir sam podesio tako da bukvalno sa otvorenom kacigom mozes voziti bilo kojom brzinom, nema udara vetra i tisina je potpuna. Mana je ta sto motor cujem Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 12:55 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vizir sam podesio tako da bukvalno sa otvorenom kacigom mozes voziti bilo kojom brzinom, nema udara vetra ibtisina je potpuna. Mana je ta sto motor cujem Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1790 Napisano Sreda u 13:23 BJB Maxi Scooter Club, 1528 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se pohvalim prvim kvarom posle 7 godina druženja...silazim nizbrdo u neku garažu i namerno naglo zakočim, prvo zadnjom pa onda i prednjom...i blokiraju mi prednje kočnice ...posle sam bio u fazonu da ne zovem šlep jer blizu živim a i polako ću, pa sad uz sje***e kočnice imam i poplavele diskove...došao jedva do kuće, odblokirao obe prednje čeljusti da može da se vozi, pa ćemo kod majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1769 Napisano Sreda u 13:43 Drug član, 1189 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, idanijel je napisao: I strom ima lep zvuk do 5000 obrtaja ,posle nekako nedefinisano,nije lepo,jedino baš napravi buku usis koji ok zvuči. I da verovatno preskoči svaki nc Nema toliko lep zvuk kao brat mu SV 650 ali da, cuje se sa lepim izduvom fino, pogotovo u opsegu 4000-6000rpm pravi onaj mesnati V Twin zvuk nema sta. Mnogo superiorniji u ugladjenosti spram bilo kojeg parallel twin-a. Ovi 180° p. twinovi prduckaju ali umeju da me podsete na Boxer 4cyl u Subaru npr. kad udju u neki opseg obrtaja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3745 Napisano Sreda u 16:00 Drug član, 898 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Je l' KLE 500 i mali Versys imaju isto resenu radilicu, na 180 stepeni, jer KLE mi se mnogo prirodnije cuje, ne opterecuje mi usi kao mali V. Za vikend zamenio zadnje plocice na V1K. Jos uvek se cudim kako je glupo reseno sve to. Skidaj lonac, odsrafljuj 17 razlicitih srafova, pa sve nazad. Ovde 10, zatim 13, sa druge strane 14, pa onda imbus, a pre toga ravan srafciger... Samo je falilo da ubace i neku colovnu meru da bi bilo kompletno zezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 17:35 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Velika boca WD-a ide nedeljno da bi agregat ovako izgledao, nije mi zao Ukljucio se blic ali jasno se vidi, perfect Tako mora da bude a da se ja lepo osecam na njoj, mojoj Hondi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9057 Napisano Sreda u 17:50 Ne silazi, 2331 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. takojeeeeeee....inače,ja koristim četke za šminkanje.....za i oko agregata....ne šminkam se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19588 Napisano Sreda u 17:54 Integrisan, 6017 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta koristis za odrzavanje i ciscenje sedista>? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 18:19 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitas, vlazne maramice koje u koferu imam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 18:20 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Žaksi je napisao: četke za šminkanje ...opremljen i ja! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24577 Napisano Sreda u 18:23 Integrisan, 10239 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A kada smo kod cetkica upravo mi salje Majka sliku, zavrsila, za u dnevni boravak... Akril na platnu, sve su mi u istoj temi. (Realizam, priroda/planina) Mogu da osetim hladnocu vazduha koja se sa planine spusta Ne zamerite na off-u molim vas. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11726 Napisano Sreda u 18:35 Ne silazi, 2631 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trazi neki put i motor na njemu.Za ovo ti treba camac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...