MaxiS 2935 Napisano Maj 20 Drug član, 1642 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikada nisu zalepili nalpenicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24582 Napisano Maj 20 Integrisan, 10243 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Nešo, daj još slika kormana, to jedna od stvari koju se razmišljam da menjam, malo širi da stavim Ovaj nije puno siri ali je otvoreniji, krajevi su mu vise u napred. Takav oblik mi bas odgovara... Sve je knap stalo bas, na podizacu je ali nista nije trebalo rerutirati, produzavati... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24582 Napisano Maj 22 Integrisan, 10243 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dal' ce da prodje .. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24582 Napisano Maj 22 Integrisan, 10243 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan na 13 meseci Da ne budem lazno skroman, odusevljenje stanjem motora (kao i svih predjasnjih) na teh. pregledu ni ovaj put nije izostalo (bi mi drago ). Posebno ih je odusevio kljuc kofera koji ima umetnut metal pa se na magnetu drzi, da trokut ne ogrebe! Nista skidao nisam, otisao sam kako se i inace vozim (samo su kanape od satora gurnuli iza tablice). Sva led svetla, nosaci koje cega (hvala @RankoBg87 sto si kawasaki znak svuda stavio) sa fabrickom oznakom.. Nigde zamerku nisu nasli. Jedino sam pred trakom tehnickog iskljucio strob stop svetla (imam prekidac za to pod sedistem, klik normalno/klik strob). Polisa stara, prem. st 4 iznosila 15.046 din, ova sa stepenom 3 simbolicno niza 14.639dinara (Generali osiguranje). 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1860 Napisano Maj 22 Drug član, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Momenat oko magneta na kormanu koji je namenjen ključu za kofer su i meni komentarisali kada sam prošle godine terao Suzanu (onu moju, onu tvoju, ma onu našu ) na tehnički. Kaže čovek da je viđao svašta da ljudi rade koliko su bolesni, ali da neko tako voli svoj motocikl prvi put vidi... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6703 Napisano Maj 22 Drug član, 1916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte sliku toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24582 Napisano Maj 22 Integrisan, 10243 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ne pratis dobri moj! To mi je patent na poslednjih 10 motora. Mali neodijumski magnet eno ga na srafu holendera kocnice, na kanapu kljucic sa parcetom gvozdja. Nema da landara 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6703 Napisano Maj 22 (promenjeno) Drug član, 1916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Haha ... Bravo bravo... Super forica Mene izludjivalo kad vidim motore kojima je izgreban hebl od kljuceva Promenio Maj 22 član Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9058 Napisano Maj 22 Ne silazi, 2332 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic da ponesem neki magnet ako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6703 Napisano Maj 22 Drug član, 1916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Žaksi je napisao: @Darko Mihajlovic da ponesem neki magnet ako treba. Jok. Ja sad imam keyless ...nemam kljuceve ..tj , imam...u dzepu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3746 Napisano Maj 22 Drug član, 899 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan GTR ima keyless? @N.F.S. Cudo nisi preneo premijski stepen sa prethodnog motora? Ja tako radim i par godina sam vec na 1. premijskom stepenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24582 Napisano Maj 22 Integrisan, 10243 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poslednje decenije ni jedan motor zadrzao do sledece registracije, u nekom trenutku sam poceo od cetvorke i tako svake godine! Ovo je prvi motor koji sam zadrzao ovako dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19603 Napisano Maj 22 Integrisan, 6021 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sanjao sam sinoc imam zuto-crnog Versysa 2. generacije i krecem kod babe nesto i nestane mi goriva xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3746 Napisano Maj 22 Drug član, 899 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Prenosis premijski stepen, tako da i kada dodje do registracije kod tebe ti skidas za jedan stepen. Ja sam sa malim Versysom skinuo do 1. stepena, prodao ga u septembru, a u aprilu uzeo V1000 i registrovao ga sa tom "starom" polisom tako da sam nastavio sa 1. premijskim stepenom. Uslov je bio da je mali Versys bio registrovan u tom trenutku i da sam imao kupoprodajni ugovor za njega. Dosao na tehnicki sa novim motorom, kopijom polise od V650 i kupoprodajnim. E sad, mozda se na manjim kubikazama ne oseti, ali na velikim je i razlika u polisama veca tako da znaci kada je premijski stepen nizi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1270 Napisano Maj 22 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Jok. Ja sad imam keyless ...nemam kljuceve ..tj , imam...u dzepu Eto, krenuo si dobro. Imas kardan i keyless. Jos sad Dynamic ESA, Telelever, GS... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6703 Napisano Maj 22 (promenjeno) Drug član, 1916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, grafigo je napisao: GTR ima keyless? @N.F.S. Ima... Imam cak i ona dva mala FOB-a , u slucaju da izgubim key , mogu da prislonim taj fob na bravu , i upalim ga Pre sat vremena, wragg je napisao: Eto, krenuo si dobro. Imas kardan i keyless. Jos sad Dynamic ESA, Telelever, GS... Ajde ne... Ne bih jos prelazio u "drugu dimenziju voznje" Promenio Maj 22 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8144 Napisano Maj 22 Drug član, 3338 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, N.F.S. said: ... ne pratis dobri moj! To mi je patent na poslednjih 10 motora. Mali neodijumski magnet eno ga na srafu holendera kocnice, na kanapu kljucic sa parcetom gvozdja. Nema da landara Kakav kralj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1188 Napisano Maj 22 Drug član, 1150 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Ček', ček'....a di ti je zadnji štitnik lančanika? Nisi kompletan otišao na tehnički 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4435 Napisano Maj 22 Drug član, 2385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tu mu nisam stavio znak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1188 Napisano Maj 22 Drug član, 1150 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da progleda kroz prste za takav propust. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24582 Napisano Maj 22 Integrisan, 10243 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaaa, dobro si me podsetio! Na oko 4500obrtaja pogodi se njegova frekvencija sa agregatom! Tada krene da se trese toliko da se na guvernalu oseca (stavljao sam kameru da ga u voznji snimim). Ili da se skrati ili od drugog materijala... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1188 Napisano Maj 22 Drug član, 1150 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan "....Ili da se skrati ili od drugog materijala..." @RankoBg87 Šta biraš od ova dva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24582 Napisano Maj 22 Integrisan, 10243 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzdrzvam se od nalivanja lanca Ranka cuvam za bitne stvari Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4435 Napisano Maj 22 Drug član, 2385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako radi, moze da se pojaca, vise mesa do polukruga, svasta moze da se uradi da bi se ukrutio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6703 Napisano Maj 22 Drug član, 1916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, RankoBg87 je napisao: svasta moze da se uradi da bi se ukrutio. Perveznjaku ! 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...