N.F.S. 21642 Napisano Utorak u 12:57 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma svako vozi kako mu odgovara, masini vise prija da bude u srednjim/visim obrtajima nego u niskim a visokom stepenu prenosa. Uostalom ko ga hebe, masina je to! Ako hoce neka premine, kupimo drugo i gaaaas! Bitno da se zabavljamo a glava da bude na ramenima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8368 Napisano Utorak u 13:09 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neće taj agregat da premine, dok god mu se ventili šteluju kad je fabrika rekla. Svaka pogibija tog agregata je usled havarije na ventilima, jedan šampion davno na Kawa forumu, Kanadski, mislim da je bio, imao havariju na 90000milja , čini mi se, nikada nije štelovao ventile. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Utorak u 13:16 (promenjeno) Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Gile said: Jel samo ja nisam normalan, pa ga vrtim na 6-7 najveci deo vremena? A on se ne buni. Niti ulje trosi. Ne znam da li se govori bas o tom modelu, ali ne kontam kako neko vozi na 3000 obrtaja, bilo koji motor. 5000 minimala, ''zesca'' voznja 6000-7000, da ga imam na gasu kad izadjem iz krivine itd. Promenio Utorak u 13:16 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Utorak u 15:01 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: kako neko vozi na 3000 obrtaja Od prilike da ne govorimo o istoj voznji Ja govorim u "skuteraskim" uslovima, grad, gust saobracaj... Tu je bitno da motor podnosi male obrtaje a bez da se kvacila. Cim se otvorenog puta dohvati i freza se "vrti" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 455 Napisano Utorak u 15:28 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Ne znam da li se govori bas o tom modelu, ali ne kontam kako neko vozi na 3000 obrtaja, bilo koji motor. 5000 minimala, ''zesca'' voznja 6000-7000, da ga imam na gasu kad izadjem iz krivine itd. Sednes na hiljadu+ kubika i skontas da ga uvek imas na gasu Lepo je ovo, mala potrosnja, prakticno je, upravljivo i bas sam pozitivno iznenadjen kako to sve zajedno deluje, sve ima svoje prednosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Utorak u 17:02 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: Neće taj agregat da premine, dok god mu se ventili šteluju kad je fabrika rekla. Koliko kosta stelovanje i na koliko se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Utorak u 17:03 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Uostalom ko ga hebe, masina je to! Ko pise jos pod tvojim nick-om???? Ovo ne pise Neša 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10148 Napisano Utorak u 17:41 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: Ne znam da li se govori bas o tom modelu, ali ne kontam kako neko vozi na 3000 obrtaja, bilo koji motor. 5000 minimala, ''zesca'' voznja 6000-7000, da ga imam na gasu kad izadjem iz krivine itd. Probaj tamo negde Bandita 1250 ili GSXa da vidiš kako se vozi na 3000r/pm... Na 4000 si na 120km/h,5000-150,6500-200...šesti stepen prenosa. Mislim na oko 4000 - 80km/h četvrti stepen prenosa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8368 Napisano Utorak u 17:42 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, MaxiS je napisao: Koliko kosta stelovanje i na koliko se radi? Ako se dobro sećam na 24000km... Bilo je davno kad sam radio ne sećam se cene, a i nije bude ta, znaš, rat u Ukrajini, šta god da ti kažem, slagaću... Promenio Utorak u 17:42 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Utorak u 18:20 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, shoyyka said: Probaj tamo negde Bandita 1250 ili GSXa da vidiš kako se vozi na 3000r/pm... Na 4000 si na 120km/h,5000-150,6500-200...šesti stepen prenosa. Mislim na oko 4000 - 80km/h četvrti stepen prenosa. Nema lepše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Utorak u 18:39 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, shoyyka said: Na 4000 si na 120km/h, 5000-150, 6500-200...šesti stepen prenosa. U je** te... Veliki Versys je na oko 7800 pri 200 na sat. Sa druge strane, njemu je tu negde blizu i kraj. Ja sam pipnuo 220, a mislim da nije imao jos mnogo daha. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 92 Napisano Utorak u 21:28 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 11. 2024. at 12:29, N.F.S. je napisao: ...za mene nekako normalno al" koje li vile ovu moju Marinu vode nije mi jasno Oblacim se, bar do Topole da tockove zavrtim, nju i ne pitam, povredila ruku (od lakta u gipsu) i hladno je prilicno . Cekaaaaaj, i ona na motor seda, srce puno, vozim i pevam Blgo tebi, ja ovu moju jedva nateram da sedne da okrenemo krugic 45 min 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 92 Napisano Utorak u 21:43 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: Ako se dobro sećam na 24000km... Bilo je davno kad sam radio ne sećam se cene, a i nije bude ta, znaš, rat u Ukrajini, šta god da ti kažem, slagaću... Ja pocetkom oktobra radio redovan servis u ovlascenpm servisu na 24000,motor jos u fabricloj garanciji, niko ventile meni pomenuo nije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1684 Napisano Sreda u 01:13 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Velika je zbrka oko intervala za podešavanje ventila mešaju se dve cifre 24000milja i 42000km, što je jedno isto. Znaci prva predvidjena provera i eventualno stelovanje je na 42kkm. Ja sam kod mene uradio proveru kad sam uzeo motor bas na toj kilometrazi i imao 3-4 ventila koji su izašli iz tolerancije 2-3stote mm. Vratio sve lepo nazad, sezona počinjala trebalo se voziti. Evo sad zima ide pa mozda i uradim stelku. Zeznuto je što to sve mora danima da traje, dok se nabave odgovarajuće podloske. Sve u svemu nije mali posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Sreda u 08:08 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obratio sam paznju jutros na obrtaje i brzinu a u 6 stepenu prenosa. Na 3000rpm ide 70kmh, na 4000rpm ide 85kmh a na oko 4600 je 100kmh 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7146 Napisano Sreda u 08:10 Drug član, 2990 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Najavili sneg sutra, pa sam ga sinoć provozO do garaže na drugi kraj grada.. Nedostaje mi da se vozam.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Sreda u 08:39 Zainteresovan, 792 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Tek ce nam nedostajati, vele zima duga i hladna. Ajd bar nek malo zabeli za promenu, muka mi vise od one bljuzge i blata, auto posle 5min na drumu kao u njivi da je bio. Ne, nije Černobilj, već zimske čarolije u Bačkoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Sreda u 08:44 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kg u 7:30 jutros Lose snima fon sa nosaca, pih .... Sunceeee https://www.youtube.com/watch?v=Jioi6NxZESk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Sreda u 08:58 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu kakav snimak, da dobijes morsku boles" 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Sreda u 09:02 Zainteresovan, 792 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas fon sa optickom stabilizacijom, velike su sanse da ti ista crkne. Quadlock sa alija radi posao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Sreda u 09:05 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stari fon koji ne skidam sa motora, uzeo ga od naseg ZlatkoLA pre jedno 5 godina! Huawei P20, sluzi kao navigacija i multimedija (Ima i usbC to HDMI i 1080p izlaz pa gde god da odem, uz eon imam i televiziju) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Sreda u 09:16 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Четвртак најавили 18с сунчано и лепо. Штелујем пословни састанак у Чачку, не могу пре никако 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Sreda u 11:17 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ventila knjiga kaze isto sto i nas drug Tomic. Na po 42000km stelovanje/provera. Moj je agregat na 15000km trenutno, cisto sumnjam da cu otvarati poklopac 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Sreda u 11:20 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Gde gledas tu prognozu? Za veceras najavljen sneg i neki minus preko noci sledecih par dana. Gledam ovih dana neki izduv za motor, Leovince, ali me neke stvari bune. Tago moto ima na stanju ovaj izduv za BMW-a, ali je njegova oznaka drugacija nego za V1k. U kakve probleme ulazim kupovinom tog izduva? Moram da sam resim vesanje izduva, necu imati papire za tehnicki...? Izduv za Versys Tehnicki crtez za Versys Izduv za BMW 750GS Tehnicki crtez za BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Sreda u 21:26 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ма за следећи, не овај четвртак… друг који је купио Версис 1000, ја сам му наручио грану преко Алија, за Версис. Том граном избацујеш катализатор, и ено га дивља, као Р1 . Ја на мом не бих то урадио, али свако ради онако како мисли и жели… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...