N.F.S. 21599 Napisano pre 7 sati Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma svako vozi kako mu odgovara, masini vise prija da bude u srednjim/visim obrtajima nego u niskim a visokom stepenu prenosa. Uostalom ko ga hebe, masina je to! Ako hoce neka premine, kupimo drugo i gaaaas! Bitno da se zabavljamo a glava da bude na ramenima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano pre 7 sati Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neće taj agregat da premine, dok god mu se ventili šteluju kad je fabrika rekla. Svaka pogibija tog agregata je usled havarije na ventilima, jedan šampion davno na Kawa forumu, Kanadski, mislim da je bio, imao havariju na 90000milja , čini mi se, nikada nije štelovao ventile. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Gile said: Jel samo ja nisam normalan, pa ga vrtim na 6-7 najveci deo vremena? A on se ne buni. Niti ulje trosi. Ne znam da li se govori bas o tom modelu, ali ne kontam kako neko vozi na 3000 obrtaja, bilo koji motor. 5000 minimala, ''zesca'' voznja 6000-7000, da ga imam na gasu kad izadjem iz krivine itd. Promenio pre 7 sati član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano pre 5 sati Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: kako neko vozi na 3000 obrtaja Od prilike da ne govorimo o istoj voznji Ja govorim u "skuteraskim" uslovima, grad, gust saobracaj... Tu je bitno da motor podnosi male obrtaje a bez da se kvacila. Cim se otvorenog puta dohvati i freza se "vrti" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 447 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Ne znam da li se govori bas o tom modelu, ali ne kontam kako neko vozi na 3000 obrtaja, bilo koji motor. 5000 minimala, ''zesca'' voznja 6000-7000, da ga imam na gasu kad izadjem iz krivine itd. Sednes na hiljadu+ kubika i skontas da ga uvek imas na gasu Lepo je ovo, mala potrosnja, prakticno je, upravljivo i bas sam pozitivno iznenadjen kako to sve zajedno deluje, sve ima svoje prednosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2550 Napisano pre 3 sati Drug član, 1500 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: Neće taj agregat da premine, dok god mu se ventili šteluju kad je fabrika rekla. Koliko kosta stelovanje i na koliko se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2550 Napisano pre 3 sati Drug član, 1500 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Uostalom ko ga hebe, masina je to! Ko pise jos pod tvojim nick-om???? Ovo ne pise Neša 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10058 Napisano pre 3 sati Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: Ne znam da li se govori bas o tom modelu, ali ne kontam kako neko vozi na 3000 obrtaja, bilo koji motor. 5000 minimala, ''zesca'' voznja 6000-7000, da ga imam na gasu kad izadjem iz krivine itd. Probaj tamo negde Bandita 1250 ili GSXa da vidiš kako se vozi na 3000r/pm... Na 4000 si na 120km/h,5000-150,6500-200...šesti stepen prenosa. Mislim na oko 4000 - 80km/h četvrti stepen prenosa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, MaxiS je napisao: Koliko kosta stelovanje i na koliko se radi? Ako se dobro sećam na 24000km... Bilo je davno kad sam radio ne sećam se cene, a i nije bude ta, znaš, rat u Ukrajini, šta god da ti kažem, slagaću... Promenio pre 3 sati član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, shoyyka said: Probaj tamo negde Bandita 1250 ili GSXa da vidiš kako se vozi na 3000r/pm... Na 4000 si na 120km/h,5000-150,6500-200...šesti stepen prenosa. Mislim na oko 4000 - 80km/h četvrti stepen prenosa. Nema lepše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3201 Napisano pre 2 sati Drug član, 786 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, shoyyka said: Na 4000 si na 120km/h, 5000-150, 6500-200...šesti stepen prenosa. U je** te... Veliki Versys je na oko 7800 pri 200 na sat. Sa druge strane, njemu je tu negde blizu i kraj. Ja sam pipnuo 220, a mislim da nije imao jos mnogo daha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...