sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 7 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Kacio sam i ja vec, nema dotezanja caura izmedju srca i diska... Kome ne pliva tu nije ok! https://www.youtube.com/shorts/4GTKObvJ-SI preuzeo svečice,sve je u redu. da li je moguče da su svećice ovoliko čiste a da nisi brisao ili odmaščivao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 7 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ti da su nove, menjam samo zato sto volim tako ne zato sto je trebalo. Motor je ocigledno pedantno servisiran tik pre nego sto je kod mene dosao. Da ponovim, ovakvo ulje NIKADA iz stapova istocio nisam! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 7 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zatekao cak ni prasinu ispod rezervoara, prvi put da tako nesto dozivim! (a da ga nisam od sebe kupio ). Usisne klapne, ovako sam zatekao... Jedina necistoca je na unutarnjoj strano rama (vidi se na slici) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3208 Napisano Avgust 7 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pre tri nedelje sam imao prvi put priliku da smestim guzicu u nov auto. I po staroj dobroj navici pri kupovini vozila sam podigao haubu i uzeo da proverim da li ima dovoljno rashladne tecnosti, nivo ulja za kocnice, tecnost za soferku... Izmedju ostalog sam izvadio i sipku za proveru nivoa ulja. A ulje zlatno, tj. providno a sipka je te zute boje. Nista se nije videlo. Jbg, naviklo se da je uvek ulje crno u motoru i da se lako vidi njegov nivo. Falilo je samo jos da se sagnem i proverim ima li rdje pod autom. Gleda me onaj covek na predaji vozila, al' nista mimikom lica ne otkriva. Valjda se nagledao tamo i vecih budala od mene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 7 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stoji k"o vojnik! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda preterujem, ali da li je u papirologiji za versysa moguće naći koji je ovo šraf? Danas video da ga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 8 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odvij sa druge strane pa izmeri... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 11 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je taj dual sport ! Opcinjen sam ovakvim voznjama ali nemam srca (niti iskustva) da slomim sebe i motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 11 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/7/2024 at 1:17 PM, grafigo said: Pre tri nedelje sam imao prvi put priliku da smestim guzicu u nov auto. I po staroj dobroj navici pri kupovini vozila sam podigao haubu i uzeo da proverim da li ima dovoljno rashladne tecnosti, nivo ulja za kocnice, tecnost za soferku... Izmedju ostalog sam izvadio i sipku za proveru nivoa ulja. A ulje zlatno, tj. providno a sipka je te zute boje. Nista se nije videlo. Jbg, naviklo se da je uvek ulje crno u motoru i da se lako vidi njegov nivo. Falilo je samo jos da se sagnem i proverim ima li rdje pod autom. Gleda me onaj covek na predaji vozila, al' nista mimikom lica ne otkriva. Valjda se nagledao tamo i vecih budala od mene. Ne znaju vise ni auto da naprave , ja sam na jugu dok prilazim odmah znao dal ima ulja. Ako nema ulja ispod motora odmah dolijem litar i nikada nisam pogresio Promenio Avgust 11 član zlatkojov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 11 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Rukohvati suvozaca se spajaju u jednu celinu po sredini, nije se Marina zalila ali sam ipak reagovao! Mekana traka za biciklisticke guvernale, ne kliza i nije samolepljiva (nece ostetiti nista kada se skine). Ugodjaj pri drzanju dooosta bolji a ulaganje 1000din. Ostaje da narucim neke kvalitetne stitnike ruku (orig. kawasaki su bezobrazno skupi) i da se @RankoBg87 javi da stitnik hladnjaka osmislimo i izrezemo kod njega u firmi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: To je taj dual sport ! Opcinjen sam ovakvim voznjama ali nemam srca (niti iskustva) da slomim sebe i motor! Juce smo drug i ja isli od Bosilegrada preko Besne kobile do Krive Feje, oko 26, 27 km dobrog makadama. Ide versys solidno ali ogranicava ga tezina i mali tocak napred. Sve u svemu zabavno je bilo voziti, razmisljao sam jos ranije o nabavci tockova pa da napravim set sa nekim kramponkama ali mislim da je bolja solucija nabaviti neki laksi motor za voznju po planinama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 11 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gde je god malo pravca a saobracaj dozvoljava, jednom nedeljno "nabodem" par puta na kocnice Da znam sta da ocekujem , telefon u nosacu, cuje se samo vetar pa sam zvuk izbacio... Skoro kada stanem on (km sat) jos pokazuje oko 20kmh a ja mogu nogu spustiti. ABS se baaaas kasno ukljucuje sto mi se mnogo svidja, zadnji tocak i uspeva da isprekidanu straftu ostavi za sobom. Honda to mnogo agresivnije radi, ABS se ukljuci i kvacilo kada stisnes (ne bukvalno!) Versys se inace bez problema vozi i u 2000 obrtaja ako zelimo tako. https://www.youtube.com/watch?v=vkHGn7MtoLg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3844 Napisano Avgust 11 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N.F.S. je napisao: Rukohvati suvozaca se spajaju u jednu celinu po sredini, nije se Marina zalila ali sam ipak reagovao! Mekana traka za biciklisticke guvernale, ne kliza i nije samolepljiva (nece ostetiti nista kada se skine). Ugodjaj pri drzanju dooosta bolji a ulaganje 1000din. Ostaje da narucim neke kvalitetne stitnike ruku (orig. kawasaki su bezobrazno skupi) i da se @RankoBg87 javi da stitnik hladnjaka osmislimo i izrezemo kod njega u firmi. I onda da ga prodas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 11 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako nadjem neki lep tiger 1050, versys 1000 ili tmax!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3844 Napisano Avgust 11 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: Samo ako nadjem neki lep tiger 1050, versys 1000 ili tmax! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Predlazem da lepo otvoris salon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko mogucnost da mi pazari ovo sa linka? I koliko bi "do mene" kostalo, hvala? @Baniša, @sasa ns 1, @ neko drugi.. P.S. Ima i u polo-u... https://sw-motech.com/en/products/ergonomics/handlebar/bar+riser/4052572010396.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1685 Napisano Avgust 12 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, N.F.S. je napisao: Drugari, ima li neko mogucnost da mi pazari ovo sa linka? I koliko bi "do mene" kostalo, hvala? @Baniša, @sasa ns 1, @ neko drugi.. P.S. Ima i u polo-u... https://sw-motech.com/en/products/ergonomics/handlebar/bar+riser/4052572010396.htm Uhh, ovo bi i meni bas trebalo. Ajde ako se neko javi neka računa i mene za jedan komad Ne bi loše bilo I taj stitnik hladnjaka da stavim mada mi to nikad nije bilo nešto jako bitno. Eto čisto da čovek ne reze samo jedan komad Ako se @N.F.S. slažeš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Avgust 12 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Burnout zastupa sw motech opremu, mislim da su i kod njih iste kataloške cene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da se ne slazem! Kada krene Ranko sa radom da se ukljucis i ti u osmisljavanje dizajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Milanezi je napisao: Burnout zastupa sw motech opremu, mislim da su i kod njih iste kataloške cene. Kontaktiram ih cim otvore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @BURNOUT MOTOCIKLI - OPREMA Jeste li tu? Moze li se poruciti sw motech oprema iz kataloga preko vas? Zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic, koliko ti je Burnout daleko? Da nam porucis po jedan ovaj podizac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1685 Napisano Avgust 12 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan SW-Motech koferi, torbe, roll barovi, maglenke... MARKONE-PEGAZ.WIXSITE.COM U Markone PEGAZ-u možete nabaviti kompletnu ponudu SW-Motech opreme po povoljnim cenama... Evo ja nalazim da ima i ovde. Ovo je naš član rekao bih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javi sta saznas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1685 Napisano Avgust 12 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: @malitomic, koliko ti je Burnout daleko? Da nam porucis po jedan ovaj podizac? Ma tu je u gradu, a ja taksista No problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...