bajker71 9576 Napisano Jun 6 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno montirao IU 27A, mislim da nisu imale kapice na navojima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 215 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Dodaj još litru ulja, osim ako nemaš u rezervi, staje 2,4 L. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 6 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je vec druga svecica, pisem o IU27 i IU27D. Puuuuno hvala koleZi koji se javio i ponudio da mi ovo poruci sa popustom (nekada je to radio nas MilosV ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 6 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, pilip88 je napisao: @N.F.S. Dodaj još litru ulja, osim ako nemaš u rezervi, staje 2,4 L. Kako, 1.9L sam procitao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 215 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1,9 im je service fill, šta god to bilo, možda kada ne menjaš filter. Kada skidaš filter i prazniš skroz agregat 2,4L. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 215 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je iz uputstva za prvu generaciju, ne bi trebalo da bude razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 6 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na louis.de sam gledao, ima prozorcic, sipam do crte, bas cu obratiti paznju koliko staje i javljam, racunam vec u subotu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Jun 6 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kada iko ikada posumnja u malog Versysa, naročito, ako je žute boje.. Setite se ove slike.. April - septembar, koliko mu to dodje, 6 meseci, a prodjosmo skoro 40000km... Bez kvarova.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U versysa 650 staje oko 2,2 - 2,3 litra ako ga lepo iscedis. Kod mene sam odradio tri, cetri zamene i uvek je bilo tako nesto. Naravno i filter je uvek menjan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam opet jos ulja i jos jedan filter, nece da se baci! Hvala na informacijama, bas mi znace sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Tačno je,ide još 200-300ml preko onih 1,9l iz uputstva.Verovatno zbog filtera... Da li si razmišljao da tih 200-300ml ubaciš ester aditiv Mannol 9929? Ili je greota prema Ipone... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam jos 3L katane i filter, znaci imam ukupno 5L za dve kratke zamene Posle cu videti koje ulje da ustalim, verovatno Shell posto mi je uvek dostupan. Necu sipati aditiv, smatram da bih katanu njime "unazadio". U ponedeljak se nadam da mi stigne to osnovno (i blatobran nazad, nosac kofera) pa da rasturam, podmazujem, menjam, cistim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posao covek iz Sajkasa upravo da mi dotera kawicu Dal" da sacekam jedno sat vremena pa da mu pustim poruku- "Odustajem od kupovine" pa da javim ovde reakciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi interesantno ali nemam srca Bese sam @francuz69 rekao da nisam tu kada je po motor dosao, mozda i gresim... Malo da presecem Sala mala, meni je rec obaveza! Javljam cim stigne sta mi je dovezeno, onako na prvu... Iz "Motobike" mozda stigne i sutra da servisiram (drzim palceve!) P.S. Ili sam Vikasinu mozda rekao kada je po Suzanu dolazio , uglavnom, nekoga sam "prenkovao" kako se to popularno kaze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda si poslao neku malu kaparu... Nemoj brate,vrućina,će se šlogira čoek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nista kapara, na rec! Verujem ja njemu i on meni... Tako sam narucio i od onog Dekija iz Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu u interesu da mi dovozi motor koji se ne slaze sa kilometrazom, to sam jasno rekao. Tri kucane poruke smo razmenili, predocio sam mu da ne dovozi laiku i sta ocekujem, prihvatam njegovu cenu i dovoz da platim ako je sve u skladu sa kilometrazom. U suprotnom bice to skupa i duga voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pošteno.Koliko se sećam oko 11000km je prešao,to skoro kao da je nov,tek razrađen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, N.F.S. said: Bilo bi interesantno ali nemam srca Bese sam @francuz69 rekao da nisam tu kada je po motor dosao, mozda i gresim... Malo da presecem Sala mala, meni je rec obaveza! Javljam cim stigne sta mi je dovezeno, onako na prvu... Iz "Motobike" mozda stigne i sutra da servisiram (drzim palceve!) P.S. Ili sam Vikasinu mozda rekao kada je po Suzanu dolazio , uglavnom, nekoga sam "prenkovao" kako se to popularno kaze! Nisi, mene si poslao na Lidlov parking a mislio si na Metro ili Tempo sta vec… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16541 Napisano Jun 7 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo utiske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa nekim se jesam nasalio ali nisam cekao, znam da odmah ode i druga poruka da objasnim salu, sta znam kako ce ko reagovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Dal je nesto ostavio od opreme ili sve skinuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto sam narucio je go ko" pistolj! Od opreme ima ABS Sve cu da odradim po ukusu i novo, to me raduje.... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Jun 7 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Elmilorad said: Pošteno.Koliko se sećam oko 11000km je prešao,to skoro kao da je nov,tek razrađen. 11.000 'uraca. 13ta sezona. Ako je stvarno tako malo prešao - bež od njega. Nema gore stvari od motora koji je stojao. Potpisujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jun 7 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nogostupi se zamene, stave novi srafovi osovina, rukohvati.... Pa deluje kao novo! Ali kada mu ja skinem poklopac glave pa pogledam bregaste, solje... Endoskopskom kamerom bacim oko na cilindre iznutra i cela klipova, kompresiju... Gurnem kameru kroz otvor cepa ulja, korpa i kanali lamela ne smeju imati tragove...Tu nema laganja kao spolja sminkanje. Na 11700km dosta cega ocekujem fabricko, kriticna mesta da ne budu ispeskarena... Na slikama nisam ni detalj nasao koji bi me odbio od kupovine ili na osnovu cega bih pitao za snizenje cene. E sad jbg, slika je jedno a moj osecaj kada ga vidim su drugo! Verovali ili ne, ja motoru kada prilazim, sa dva metra ga ocenim je li za mene ili ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...