jasminko VIR 1454 Napisano Mart 11, 2019 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovog meseca, 23 i 24 se održava prvenstvo Srbije u karateu, baš u gradu Kragujevcu. Pošto su mi se klinci kvalifikovali ,moram da ih vodim . E sad, da ne bih bio ceo dan na turniru pa naveče za BG , a ujutro rano opet za KG, ima li neka preporuka za pansion, prenoćište za dvoje odraslih i dvoje dece , prijava jutro 23.03 - odjava 24.03. ujutro ali mi faktički treba samo da se istuširamo i prenoćimo pošto smo preko dana na turniru. Turnir se održava u hali Jezero. Pretpostavljam da će biti frka za smeštaj pa bih na vreme da rezervišem nešto blizu a da nije hotel sa 5 zvezdica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Mart 11, 2019 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na pet minuta peske od hale "Jezero" su "Tri-O Apartmani", povoljno, parking i perionica (samousluga) u sklopu... Kontakt postoji na internetu za informacije i eventualne rezervacije, pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Mart 11, 2019 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio jednom prilikom u motelu "Ema", nalazi se preko puta bolnice. Pripadaju "garni" grupi. Sobe su lepo sredjeno, ciste i uredne. Kupatilo takodje. Cene se ne secam ali nije nesto skupo. Ima i svedski sto za dorucak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano Mart 11, 2019 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Rezervisao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Mart 11, 2019 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, bocca_bastard said: Ja sam bio na Knickom jezeru u hotelu My Soul i biko je jako pristojno. Jezero ke prelepo i nije daleko. Mozda tako nesto? Daleko mu je my soul, ne znam za sobe, ali cene u tom restoranu su nesto vise od vecine lokala u centru grada. Hrana je jako dobra, to stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 11, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da My Soul svake godine radi samo od 01.05-01.10. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Mart 12, 2019 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan My Soul radi kao sto kolega rece samo tokom letnjih meseci. Hrana je super, cene su malo jace za provinciju, ali i dalje daleko ispod beogradskih. Inace, veoma lepo mesto za predah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 12, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako za My Soul. Leti radim do 17h, u 17.45 na motoru do My Soul-a na kaficu i preko Balosave i Kraljeva nazad...zeeeen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 12, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Neeeeeeeeee! Kud si rezervisao?! U samoj Hali Jezero imaš restoran Jezero i u okviru njega sobe za prenoćište po jako, jako povoljnim cenama. Retko ko i u KG to zna http://www.restoranjezero.rs/smestaj/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano Mart 12, 2019 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tamo sam i rezervisao. Doduše, čuo sam se tamo sa nekim kelnerom u restoranu Jezero, dao ime i prezime, br. telefona i on kaže to je to. Rezervisano za 23.03. Valjda je to -to . Nadam se da će me čekati rezervacija kad budem došao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...