Učitelj Splinter 208 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan GoPro softver me razocarao. Koji je softver za Windows, Mac i Linux, po vasem misljenju, iskustvu, najpristupacniji i najlaksi za editovanje video materijala. P.S. Podrazumeva se da je besplatan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Sony Vegas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Ako torrent smatramo besplatnim, Addobe Premiere Xilisoft Video Editor nije dzaba, ali za relativno male novce moze da se dobije dobar editor. Opet, i to moze na torrentu da se nadje, ali ako ti je u cilju da ispostujes rad programera, podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7672 Napisano Mart 8, 2019 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan App. Quik......ali samo preko telefonaПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Filmora Wondershare. Dosta je jednostavniji od Adobe-a i Sony-a a stabilan je i ne puca kao GOPro. Takođe ima gomilu zanimljivih filtera, tranzicija i drugih efekata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Isto Filmora, jednostavan a odličan program. Samo nadji full verziju. Imas na ThePirateBay... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16506 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 4936 postova Prijavi odgovor kao problematičan Adobre Premiere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2434 Napisano Mart 8, 2019 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja podržavam plaćanje softvera (između ostalog jer od informatike i sam živim). U tom kontekstu, moj glas ide za Filmoru - nije besplatan, ali je dovoljno jeftin i odličan program... Adobe Premiere je u drugačijoj ligi - pre svega cenovno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2434 Napisano Mart 8, 2019 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim korektna i besplatna alternativa je VSDC Video editor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala na ogvorima. Koliko primecujem, svi mi preporucujete softver za Windows OS. Da li zna neko koji je najbolji video editor za Linux OS i Apple Mac OSX 10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 8, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za Linux mi se cini najbolji KDEnlive, nekako mi je najrazumljiviji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2434 Napisano Mart 8, 2019 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe glas za KDEnlive... Iako zna da puca (doduše ima prilično vremena kako ga nisam koristio, tako da je vrlo moguće da je neka aktuelna verzija daleko stabilnija od iskustva koje sma ja imao), sasvim je upotrebljiv i intuitivan. Nauči se vrlo brzo da se često snima i onda nije ni bitno ako pukne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Openshot na Linux Mint ( xfce ) sa 2GB RAM memorije i cesto puca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 8, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan IMovie je sasvim dovoljan za gomilu sitnog editovanja. Dolazi u paketu sa svakim MAC OSxSent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Filmora. Ja sam moju platio i imam doživotnu licencu. Vredi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Mart 16, 2019 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Windows-u koristim Sony Vegas, na telefonu Quik app a na MacBook-u koristim Final Cut Pro. Sva tri preporucujem, nisu komplikovani i lako se svaki od njih savlada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Octobar 2, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam si kupio novu igracku, evo da vam se pohvalim da sam usao u svet (malim koracima) snimanja i obrade video materijala. Koristio sam GoPro Hero 2018 ( krekovanu na GoPro Black 5 ) i Android softver za obradu video klipova. Snimao sam u rezoluciji 2.7K sa 50 FPS i pri renderovanju sam samnjio na 1080dpi sa 50fps. Test snimak mozete videti ovde: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...