blackmore 1372 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Skidanje tablice i bežanje od policije će tek sad biti popularno, ako do sad već nije bilo… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 19, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Krep traka, a sad ove maske za koronu su iz raja izasle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, zlatkojov je napisao: Krep traka, a sad ove maske za koronu su iz raja izasle Videh nekoliko motora sa tom trakom preko 2 broja… doduše ne daj bože da te usnimi patrola na nekom semaforu… Videh i neke motore sa topcase-om kako im visi lanac preko tablice, tačno onaj deo gde je brava, prekriva jedan ili 2 broja Milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 19, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan meni je plasticni deo oko brave ali je ipak izgulio tablicu, ali lakse se opravdas ako te zaustave, kazes bio je gore pa spao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć su me zaustavili kod generalštaba, da sam imao prelepljenu tablicu nemam pojma kako bih se opravdao. Ovo za lanac se slažem, to i pije vodu nekako… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jun 19, 2022 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Due je napisao: Tipa nisu ti obe ruke bile na upravljaču i slično Mislis kao u Kini, prekrsajne greske ti skidaju odmah od plate i lupaju recke u kreditnom birou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15697 Napisano Jun 19, 2022 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je tehnologija njihova a i uzor su nam kao društveno uređenje mož' i tako. Inače dehumanizacija mi je zastrašujuća. Kamere nemilosrdno beleže prekršaje i nije bitno da li si prošao kroz žuto/crveno u strahu da će onaj iza tebe da te zgromi jer si video da neće stati itd... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4555 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.danas.rs/vesti/drustvo/gde-su-i-sta-snimaju-saobracajne-kamere-u-beogradu-detaljan-spisak-po-opstinama-i-koje-su-tacne-lokacije/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Jun 19, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme da cutimo i trpimo,ipak ovo nije represija. To je sve za nase dobro. Ja se osecam sigurno i zasticeno. Hvala drzavi sto misli na nas. Ja sam sada savesniji vozač. A ulice ne moraju da se sire i bulevari grade. Ako budemo dovoljno ustrojeni i vozimo u koloni jedan za drugim strpljivo ,sve ce biti uredu. im se na glavu. 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemun24 36 Napisano Jun 19, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Uh, koliko bi mi bilo drago da snimaju za korišćenje telefona. Budžet RS bi se napunio u roku od nedelju dana. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6300 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 1800 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na zrenjaninskom putu kod auto cacka su bile obicne kamere za nadzor, pre neki dan su dodali jos neka cudesa pored njih, kao neki senzori ili tako nesto. Zbog toga ce tu biti najvise udesa, ljudi se zalecu pa naglo koce malo pre njih, ko ne zna zakucace se u nekoga. Na pancevackom mostu stavili ogranicenje 50km/h, ako stave kameru za brzinu svako ko predje most ce dobiti cestitku. Kamere koje slikaju prelazak na crveno ne beleze ako predjete na zuto, licno sam testirao (slucajno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jun 19, 2022 (promenjeno) -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u kraju isto... Tamo kod Bolecke pijace na Smederevcu. Zimus je preko noci nikao stub i sad pre neki dan isto preko noci se pojavile kamere sa nekim cudima. Pa ih je isto neko "preko noci" metlom iscukao da snimaju nebo i tako su stajale par dana I evo opet stoje kako treba, gledaju u put. Al mi nije jasno zasto obe snimaju istu stranu (pravac iz Grocke ka Bgd). Pitanje je i dal snimaju uopste neke prekrsaje. Promenio Jun 19, 2022 član ser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6300 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 1800 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne snimaju sve kamere prekrsaje, vecina je za nadzor saobracaja i da li se pravi guzva, nekada naprave akciju pa citaju tablice i salju kazne ako je neregistrovano vozilo u saobracaju. Mene samo zanima kad saobracajac regulise raskrsnicu i pokaze ti da vozis a crveno na semaforu, sta cemo onda? Pre regulisanja bi trebali da ugase semafore ali to nikada ne rade. Cesto se desava da saobracajci kad je guzva na Brankovom mostu pokazu da vozis zutom trakom, a dve kamere snimaju zutu traku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 177 Napisano Jun 19, 2022 Svrati ponekad, 169 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Plus se pare placaju i na odrzavanje sistema, kupovinu softvera, skladistenje bekapa. Znaci, masina za mlevenje para. Cijih i kuda mozete da pretpostavite. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jun 19, 2022 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, opsidiannight je napisao: Plus se pare placaju i na odrzavanje sistema, kupovinu softvera, skladistenje bekapa. Znaci, masina za mlevenje para. Cijih i kuda mozete da pretpostavite. Pa ja rekao jutros, al snima kamera i ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jun 19, 2022 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Sharky - Alex je napisao: Cesto se desava da saobracajci kad je guzva na Brankovom mostu pokazu da vozis zutom trakom, a dve kamere snimaju zutu traku Verovatno brisu snimke, prosao par puta jer mi je pokazao saobracajac. Skljoca ona i na taksiste, samo se posle sortira ili su podesili da sistem sam brise TX (i jos neke ). A jednom sam isto po vejavici u smeru ka gradu, svi zaglavljeni, mile, par nas zutom, blica ona, al mi nije nista stiglo. A i ne moze u takvim slucajevima jer se ne bi na snimku videlo da je zuta traka u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jun 19, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih saznanja šta se snima kojim kamerama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1050 Napisano Jun 19, 2022 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Kad saobracajci usmeravaju u zutu traku na Brankovom mostu onda ne stizu kazne. Obaveste centralu da ce tako regulisati saobracaj ili ih ovi iz centrale tako upute. Uglavnom tako mi je rekao saobracajac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6300 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 1800 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo se da su ljudima stizale kazne za zutu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da ću ovo ikada da izjavim ali - kupiti neregistrovanog R-a iz inostranstva, full opremu i ne jebati živu silu. Dobrodošli u novo/staro doba. Ima smisla kad malo bolje razmislimo - prvi bajkeri su bili odmetnici od pravde. Sada će postati odmetnici od (ne)pravde. Znate ono... kolo sreće se okreće... oni koji ne nauče istoriju su rešeni da je ponove i te fore... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4026 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan U čemu je problem sa kamerama ako se većinski pridržavamo propisa? Zna se gde su kamere, nije pokriven svaki metar ulica... Izgleda da više volimo totalno rasulo. Takođe se slažem da ima i dosta nelogičnih ograničenja i sl., Podržavam da sve kamere ukoliko mogu prate neregistrovana vozila, prolazak na crveno, priču na telefon i sl. - smatram da je to u konačnom zbiru korisno za sve. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jun 20, 2022 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: U čemu je problem sa kamerama ako se većinski pridržavamo propisa? Pre sat vremena, QmBGD je napisao: Takođe se slažem da ima i dosta nelogičnih ograničenja i sl., E zbog toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 686 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetio da su u poslednja dva meseca na vec postojece kamere dodali nove sa ovim belim pravougaonikom koji se plasim da meri brzinu, ali svakako ako meri saznaću uskoro. Izvukao sam slike sa gopro, ne znam koliko se vidi Za sad sam primetio na početku brankovog ka gradu i na ledinama posle grand kafe ka surčinu, odakle i jesu slike skinute. No ako mere brzinu saznaću uskoro. Ja sam do prosle godine vozio 50ccm i tablicu apsolutno nikad nisam nosio na skuteru, stajala je ispod sedišta. Zaustavljali su me saobracajci na motoru više puta, samo je proverio da li sam registrovan, dokumenta i pustio me, pita me samo gde je tablica, ja otvorim sediste, pokazem mu i on kao ok, nit šta dalje pita niti me na bilo šta upozorava. Na atlantiku i RS-u tablica stoji normalno na nosaču, nisam dobio nikakvu čestitku do sad (nadam se da će tako i ostati). Jedino ko me je smarao za tablicu i zvocao da mora da bude na vidnom mestu je interventna, al pošto oni ne mogu da mi pišu kaznu, bolelo me uvo da je stavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, matke92 je napisao: Ja sam primetio da su u poslednja dva meseca na vec postojece kamere dodali nove sa ovim belim pravougaonikom koji se plasim da meri brzinu, ali svakako ako meri saznaću uskoro. Izvukao sam slike sa gopro, ne znam koliko se vidi Za sad sam primetio na početku brankovog ka gradu i na ledinama posle grand kafe ka surčinu, odakle i jesu slike skinute. No ako mere brzinu saznaću uskoro. Ja sam do prosle godine vozio 50ccm i tablicu apsolutno nikad nisam nosio na skuteru, stajala je ispod sedišta. Zaustavljali su me saobracajci na motoru više puta, samo je proverio da li sam registrovan, dokumenta i pustio me, pita me samo gde je tablica, ja otvorim sediste, pokazem mu i on kao ok, nit šta dalje pita niti me na bilo šta upozorava. Na atlantiku i RS-u tablica stoji normalno na nosaču, nisam dobio nikakvu čestitku do sad (nadam se da će tako i ostati). Jedino ko me je smarao za tablicu i zvocao da mora da bude na vidnom mestu je interventna, al pošto oni ne mogu da mi pišu kaznu, bolelo me uvo da je stavljam Identicne su stavili na most na Adi sa NBG strane, samo sto tamo cesto stoje sa radarom, pa ne znam koja je funkcija kamere, mozda samo nadzor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4026 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ispod ovih novih na Brankovom dosta put prošao sa osetnim prekoračenjem, što autom što skuterom... Javljam ako stigne šta. Ista kamera je kod semafora u Francuskoj ulici, ugao sa Gospodar Jovanovom i ta snima semafor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...