vidakn 1777 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Citirajući Andrićevo duboko promišljanje u kontekstu opremanja jedinica garde motociklima nemačkog proizvođača ukazuješ na očiglednu štetu za građanina koji nije sposoban razlikovati istu od svojih koristi, istovremeno izdižući sebe iz čabra prosečnosti, darujući kroz banalizovano tumačenje sebi posebnu visinu i značaj. Ja prost čovek, drago mi za gardu Mislim da je reakcija preterana.Razumem da se ne slažeš sa mojim stavovima, to je ok, ako možeš da nastavi diskusiju bez ličnih uvreda. Citirao sam Andrica u drugom kontekstu, bez namere da sebe lično uzdižem, već u duhu onoga što je tema.U nekim situacijama i svojim stavovima pronađem i sebe kako ozbiljno zastranim, ako me razumeš. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 8, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan U principu u pravu si. Prihvatam kritiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15521 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, sasa ns 1 said: evo jedno pitanje ,koje su još jedinice JNA imale motocikle i koje.Ovo bi moglo da bude nova tema.Recimo službeni motocikli u JugoslaVIJI,može i ona od pre 2 svetskog rata.Mnogi od nas neznaju ništa o tim starovremenskim motociklima i njihovim vrlinama i manama. JNA "Imenik" iz 1970 sl.5 - Tomos Kolibri T13 sl.6 - Pretis Max 175 ccm sl.7 - Tomos SV 175 ccm sl.8 - Pretis Super Max 250 ccm sl.9 - Tomos MSG 250 ccm sl.10 - BMW R50 500 ccm sl.11 - BMW R50 500 ccm (sa prikolicom) sl.12 - BMW R60 500 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21791 Napisano Februar 8, 2019 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu iz prve ruke reci a posle ovog januarskog povecanja, plata profesionalnog vojnika u Kg je 41300, bez borbenih dezurstava koje raketna jedinica daje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6069 Napisano Februar 8, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, N.F.S. je napisao: Ja mogu iz prve ruke reci a posle ovog januarskog povecanja, plata profesionalnog vojnika u Kg je 41300, bez borbenih dezurstava koje raketna jedinica daje... Jel pricas o vojniku,ne o oficiru ili podoficiru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21791 Napisano Februar 8, 2019 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vojnik, razvodnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6069 Napisano Februar 8, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovi Tomosi bolji od Bmwejaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije promašena kupovina, Ta gardiska jedinica uglavnom služi za doček i pratnju visokih državnika od aerodroma do Beograda i to obično prenosi televizija i gleda ceo svet. Ako ćemo o promašenim kupovinama - više je promašena kupovina škoda za običnu policiju, kad su mogli da uzmu fijate koji se proizvode kod nas ( ili iz Italije ) kad već imamo tu fabriku u Kragujevcu. Htedoh da objasnim ali si ti to uradio mojim rečima, lako i jednostavno.Vojska ima više misija, zato ova kupovina nije promašaj.Da se ne upuštam u dublju priču, a mogao BiH do sutra (što je još 4 minuta) :-)Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde BMW, pogotovu takav, može biti promašena kupovina? Odličan buy i blago momcima koji ih voze. A sad da se prebacimo na druge prioritete šta sve treba nabaviti, zavrsimo sa ovim kao uspešnom akcijom pa da ih bude i više i boljih još. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Februar 9, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bocco, mani se populizma i ne leraj ovako lepe motore, za ponos 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10190 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 8.2.2019. at 11:26, lomitelj je napisao: Ja sam u vojsci smršao 15kg za prva tri meseca. Uspeo sam do kraja da navučem koji kilogram nazad ali je to jednostavno bilo strašno iskustvo za moje telo. Majka je plakala kad me videla. Bilo, ne ponovilo se. Ja otiš'o sa 68,vratio se sa 81kg...hrana na Dedinju ekstra bila...garda...sećam se posle ručka popijem obavezno "Kravicu" mleko pola litra i dremanje...terali su nas kao najveće nerijatelje ali sam i jeo k'o stoka,sad kad bi tako jeo 120kg bi im'o...gadjanja sam imao milion,svaki drugi dan,dnevno,noćno,iz helikoptera ...pešaka do Bubanj potoka na gadjanje i nazad...bio par puta komandir straže,predav'o raport Šljivančaninu,onda beše major...moram reći da je rodjen za vojnika...ne mogu se setiti,nešto je bilo,neki dogadjaj,parada,vežbali izmedju aktivnosti strojevi korak oko mesec dana ako ne i više...ja bio komandir BOV-a ( borbeno oklopno vozilo policije),bili zaduženi za Veljka Kadijevića...ako bude frka pravo u generalštab po njega i sklanjaj ga...šta znam,nekom to dodje kao neka škola,disciplinuješ se,nekom ne odgovara... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15521 Napisano Maj 10, 2019 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje parade u Nisu (fotografija je sa interneta) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Maj 10, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam autoputem kada su kretali iz Niša nazad i mimoišao sam se sa grupom. Jako moćno izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 12, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo teksta iz vojnog časopisa, pa ako neko želi može da pročita. Pošto nisam mogao da ubacim PDF (ne znam zašto), pustam vam ovako u slikama.Ne zamerite što je kolega digao flip-up i narušio jednoobraznost :-)Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...