milos-v 2450 Napisano Januar 29, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim nesto iz gore navedenih klasa motora. Da ima 4cilindra ,da nije preko 750ccm i da je iz ovog milenijuma. cena max max 3000e. Oglase sa neta znam napamet. Ako imate nekoga koga znate ili vi prodajete ,a da nije na oglasu to javljajte Vec sam bio gledao nekoliko komada,ali ne zadovoljavaju moje kriterijume Pocinjem da kriziram,prazna mi garaza Moze i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zanima li te r6 2004god? Kod mene je cesto, provozam kada me krivinarenje "uhvati"... Prijatelj je vlasnik, poslom cesto "preko" pa ja imam dozvolu da mesto njega kucam... Registrovana na Kg (u registraciji je), ima one kratke rucice kocnice/kvacila i shark street gp karbonski izduv... Vozi je jednom godisnje na dalji put, bio u Brnu njome, Transalpina, prosle godine Albanija... Sve skinuto ima uz nju (rucice, fabricki izduv...) Km sat brisan cistim alkoholom pa plexi pokazao linije... Muski vozena ali lepo i odrzavana... Presla 60-ak hiljada cini mi se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti Neša preporuči,kupuj 'odma...a i lep je (mislim motor) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Januar 29, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja kao vlasnik crne lepotice.Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 29, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, kanda82 said: Da se javim i ja kao vlasnik crne lepotice. Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka Gde su Kodza i Nebojsa? Lep primerak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Januar 29, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Gde su Kodza i Nebojsa? Lep primerak U kafani.hahahahPoslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 29, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sa kim ja sad treba da razgovaram o tome, sa Kandom Kodzom ili Nebojsom? lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sa m link vlasniku, sada je na vama razgovor...Sent from my Iphone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4717 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jao , da kupi nesto vise , na glavu mi se popeo .... Ko ja njemu kad sam ja kupovao bajk ... hahahha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Februar 4, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I? Sta je zamenilo T-cat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nacuo da ima HISS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4717 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Februar 4, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmm Honda znaci!!! Pravi izbor! Neka lepo sluzi.... Kontrola punjenja i kontrola kontakata tri faze iz statora odmah:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Februar 4, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar prijatelj i musterija hoce veci motor i mozda ce prodavati CBF600 mislim da je 2006 , karburatori, kupio pre 4 god od Tri T racing iz Balosave iz Svice. Covek je hirurg u Dragise Misovic i radi puno a slabo se vozi. Mi smo mu odrzavali motor u servisu od pocetka. Ne znam cifru ali sigurno ispod 3 soma. Javljam ako ne kupis,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Hvala Kao sto koleza kaze .HISS f4i sam nasao,uvezena iz nemacka nije ni stigla do oglasa nije sport model,vec sa banana sedistem. Slike ce biti kad bude spremna za sezonu,cim je stigla kuci isti dan je rasklopljena cela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Lukac je napisao: Moj dobar prijatelj i musterija hoce veci motor i mozda ce prodavati CBF600 mislim da je 2006 , karburatori, kupio pre 4 god od Tri T racing iz Balosave iz Svice. Covek je hirurg u Dragise Misovic i radi puno a slabo se vozi. Mi smo mu odrzavali motor u servisu od pocetka. Ne znam cifru ali sigurno ispod 3 soma. Javljam ako ne kupis,pozz Javi za CBFa u svakom slucaju, mozda ce mene zanimati ako ode Bandit uskoro. Izvini za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13887 Napisano Februar 4, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @milos-v da te sluzi dobro dok ne legne bar K6 ili K7 ako ne i L7 u garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala nadam se da ce tako biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...