Marko05 5875 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima ko na prodaju prsluk od goretexa, tekstila... (samo da nije koza)? Tipa probiker, held, rst i slično... kao sa slika. Potrebna dva komada. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 21, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Video sam prošle zime u Barelu u Sava Centru windstoper Acerbis, koji je uživo izgledao odlično. Skidaju se rukavi sa jakne pa se dobija prsluk. Delovao mi je baš kvalitetno. Evo i linka. ACERBIS MX One windstoper - YAMAHA Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Januar 21, 2019 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drug, pontis moto Kv prodaje prsluke za po 25eura... za svaki dan varijanta...Sent from my Z10 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5875 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, nikvuksa je napisao: Video sam prošle zime u Barelu u Sava Centru windstoper Acerbis, koji je uživo izgledao odlično. Skidaju se rukavi sa jakne pa se dobija prsluk. Delovao mi je baš kvalitetno. Evo i linka. ACERBIS MX One windstoper - YAMAHA Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Ovo je jos bolja prica. Moram ih okrenuti da proverim da li imaju na stanju. Hvala ti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5875 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, N.F.S. je napisao: Pozdrav drug, pontis moto Kv prodaje prsluke za po 25eura... za svaki dan varijanta... Sent from my Z10 using Tapatalk Ja gledah po sajtu, al' sve su neki sa oznakama Man, Scania, Audi i slicno. Moram i njih okrenuti, kontam da imaju i bez obeležja, klot crn. Hvala Nešo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 21, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne zvuči važno...ali bi bilo dobro da se popravi naslov. Neko će možda da kuca u pretragu "prsluk"...prluk sigurno neće izaći. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5875 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, pronto je napisao: Možda ne zvuči važno...ali bi bilo dobro da se popravi naslov. Neko će možda da kuca u pretragu "prsluk"...prluk sigurno neće izaći. Jbg, progutah slovo. Promenjeno, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darijus 0 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam ja textilni prsluk, kupio ga prošle godine preko Amazona, platio 50$. Malo sam ga prekrojio, bio mi veći. Ne znam koju veličinu nosiš, ovaj prsluk je strukiran. Ima patch-ove, skinuo bi ih. Wholesale Men's Leather Vests | DS112BK Men's Updated Textile Club Vest | Daniel Smart Manufacturing WWW.DANIELSMARTMFG.COM Daniel Smart Manufacturing, Inc. motorcycle clothing manufacturer and distributor including DS112BK Men's Updated Textile Club Vest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5875 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Darijus je napisao: Pozdrav, imam ja textilni prsluk, kupio ga prošle godine preko Amazona, platio 50$. Malo sam ga prekrojio, bio mi veći. Ne znam koju veličinu nosiš, ovaj prsluk je strukiran. Ima patch-ove, skinuo bi ih. Wholesale Men's Leather Vests | DS112BK Men's Updated Textile Club Vest | Daniel Smart Manufacturing WWW.DANIELSMARTMFG.COM Daniel Smart Manufacturing, Inc. motorcycle clothing manufacturer and distributor including DS112BK Men's Updated Textile Club Vest. Druže, ja sam sebi našao, al' treba mi jos jedan za drugara. Sad cu mu proslediti pa ako mu bude odgovaralo da se cujete i dogovorite. Javljam ti. Hvala puno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5875 Napisano Februar 13, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Prsluci kupljeni, hvala @nikvuksa @N.F.S. @Darijus. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...