tep3a 1095 Napisano Januar 2, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sredjivala se garaza pa se naslo kojesta sto bi mozda nekome koristilo. Steta da bacam. Ako se nadje neko kome bi bilo potrebno nesto od ovoga: 1. Poluga rucne (prednje) kocnice za Suzuki V-Strom 650 (2008. god. na koje jos moze ne znam, proverite). Rucica je sanirana, zavarena i obradjena, svojevremeno sam kupio novu pa zato ovu nisam nikada ni vracao na tadasnji motor. 2. Guma zastitna fabrickog nosaca kofera za isti motor, V-Strom 2008. 3. Guma zastitna za sajlu kvacila, V-Strom naravno, 2008. god. Skinuta zbog montaze stitnika za ruku. 4. Plastike ukrasne za kofer Givi Maxia 2 ( dve nove i dve stare , malko ogrebane i ostecen jedan vrh) steta da bacim. Nadam se da nisam nikoga uvredio ovim malko polovnim , saniranim i izgrebanim delovima... kome treba neka proba da se organizuje da dodje ili posalje nekoga do Panceva. Mislim da se ne isplati da se placa postarina ali i ako to neko hoce mogu da probam da posaljem nekako. Kako god , stojim na raspolaganju jos koji dan da se izdogovaramo za eventualno preuzimanje/slanje. Kome znaci broj za poziv ili sta vec moze i tako, na broj 0658884108. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2697 Napisano Januar 2, 2019 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja da se prijavim za stavku broj 2Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 2, 2019 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 2, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Može meni stavka broj 3Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Januar 2, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plastike za givi su vec rezervisane ...ostalo ide po redu javljanja. Krmco stavka 2, Viper stavka 3. Samo javite kako preuzimate da se izdogovaramo. Ostaje jos samo poluga kocnice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Januar 2, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega Viper odustane od stavke br. 3. upisujem se kao sledeci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko odustane od stavke 4, dobrovoljno se javljam... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Januar 3, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostala je samo poluga kocnice. Ostalo je uruceno ili na putu ka buducim vlasnicima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 3, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega Viper odustane od stavke br. 3. upisujem se kao sledeci. Ako mi ne bude odgovaralo, ide tebi.Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Januar 3, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala. Na mom SVu je pukla, to im se cesto desava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2697 Napisano Januar 9, 2019 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim kolegi, Stigla guma za nosač kofera pre neki dan.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2619 Napisano Januar 9, 2019 Drug član, 1628 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 2.1.2019. at 19:31, abarth_maniac je napisao: Ako kolega Viper odustane od stavke br. 3. upisujem se kao sledeci. Imam novu, nekorišćenu, sa mog stroma. Ako se nisi snašao tvoja je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Januar 10, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se snasao. Hvala najlepse, javljam sta i kako dalje oko preuzimanja za koji dan. Veliko hvala jos jednom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...