Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pravimo dve teme otvorio sam temu za WSBK i MotoGP test u istoj temi. Vremena sa današnjeg testa (ima još sat vremena do kraja). Bautista odmah brži od Dejvisa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1705 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 2310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Bautistu! Bas bih voleo da bude konkurentan Rei! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, rastkojokic je napisao: Bravo za Bautistu! Bas bih voleo da bude konkurentan Rei! Predviđam da će dobiti par trka ove sezone, ali mislim da neće uspeti da parira Rei tokom cele sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1705 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 2310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se... Opet voleo bih barem da neke trke budu neizvesne. Nadam se da ce bautista to doneti. Takodjr cini mi se da je covek u zivotnoj formi - u gpu je poslednjih par trka izvanredno vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14164 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 6099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ce to najvise zavisiti od novog V4 Dukatija. Nije Rea toliko superioran vozac koliko je ostatak paketa bio osrednji. Pre dve sezone ako ne gresim Caz je imao vise pobeda od Dzonatana ali nije osvojio titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, dvlns je napisao: Ipak ce to najvise zavisiti od novog V4 Dukatija. Nije Rea toliko superioran vozac koliko je ostatak paketa bio osrednji. Pre dve sezone ako ne gresim Caz je imao vise pobeda od Dzonatana ali nije osvojio titulu Prvi deo sezone je Dejvis kiksnuo a u drugom delu je bio dobar. Fali mu konstantnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14164 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 6099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da tako je izgledalo u 2016 dok je ova godina donela potpuno drugu sliku. Dejvis je bio konstantno los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14164 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 6099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo poenta mog razmisljanja je da je Alvaro sigurno vozac koji moze da se suprotstavi Dzonatanu ukoliko Dukati bude mogao da se suprotstavi Kavasakiju Igrace mozda ulogu i staze na kojima Alvaro nije vozio sada dok je bio u GP a mrzi me da kopam koliko ke to staza koje su Dzonatanu "poznatije" nego Alvaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dvlns je napisao: Zapravo poenta mog razmisljanja je da je Alvaro sigurno vozac koji moze da se suprotstavi Dzonatanu ukoliko Dukati bude mogao da se suprotstavi Kavasakiju Igrace mozda ulogu i staze na kojima Alvaro nije vozio sada dok je bio u GP a mrzi me da kopam koliko ke to staza koje su Dzonatanu "poznatije" nego Alvaru Argentina, Portimao i Manji Kur mislim da su jedine staze gde se Bautista nije trkao u 125, 250 i MotoGP klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14164 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 6099 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Jovan Ristic je napisao: Argentina, Portimao i Manji Kur mislim da su jedine staze gde se Bautista nije trkao u 125, 250 i MotoGP klasi. Ako uopste ima smisla rekao bih da prednost Rea ima na Tajlandu, Imoli, Doningtonu, Manji Kuru, Argentini i Portugaliji sto se tice broja izvezenih krugova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, dvlns je napisao: Ako uopste ima smisla rekao bih da prednost Rea ima na Tajlandu, Imoli, Doningtonu, Manji Kuru, Argentini i Portugaliji sto se tice broja izvezenih krugova Da, ja sam gledao samo staze na kojim Bautista nije vozio, Imolu i Donington je vozio davno (ako je uopšte i ila Imola u kalendaru kad je vozio u nižim klasama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bila Imola u kalendaru nijednom otkad vozi Bautista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Nightrider Z je napisao: Nije bila Imola u kalendaru nijednom otkad vozi Bautista Proverio, poslednji put Imola je vožena 1999. godine. Tako da sigurno nije vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A.Bautista me nasmejao poredjenjem da se najjaca serijska 1000 vozi vise kao 250 nego GP. “It is very different to the MotoGP bike. First of all, the bike has less power, on the straights and I thought something was wrong! No, it was the engine which is like that,” Bautista said. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Bautista je neko ko po mom misljenu vredi vise nego sto njegovi rezultati u motogp-u prikazuju, decko nikad nije imao dobru podrsku, vozio je uglavnom za drugorazredne timove na kojima se nije moglo vise. Ocekivao sam da bude brz vec od prvog testa ali ne ovoliko, meni je fascinantno to sto se uopste nisu bazirali na podesavanje motora po njemu vec samo da skupe kilometre a opet bili ovako brzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Novembar 27, 2018 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bautista je vozio najbolje vreme na Q gumi za razliku od ostalih koliko sam shvatio vesti sa raznih portala. sigurno je medju top vozačima u wsbk ukoliko taj skup i postoji. A sto je vozio prvi dan svog wsbk života na Q gumi znaju verovatno u marketingu ducatija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1705 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 2310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na komentare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Novembar 27, 2018 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 27, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Piro sutra ne vozi test zbog operacije ramena pa će ga menjati Bautista. Aleš Espargaro takođe neće voziti test jer je zaradio gastroenteritis i njega će menjati Smit. Dejvis ide na zakazanu operaciju ramena posle ovog testa, a Van der Mark ima problema sa povredom ruke koju je zadobio u Kataru na poslednjoj trci. Svi su nešto roviti, samo Rea cepa i boli ga uvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1705 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 2310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan A sto je vozio prvi dan svog wsbk života na Q gumi znaju verovatno u marketingu ducatijaJa bih se opkladionda da je to razlog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 28, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li još neko ima problem da gleda nešto na MotoGP. com? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 28, 2018 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne radi Live Timing sa testa, ali ne radi ni na sajtu Jerez-a, mozda je zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5510 Napisano Novembar 28, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sve zapucava na sajtu, znači neki bug je do njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 28, 2018 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Settings ikonica mi blinka, moram u boks da prikace na dijagnostiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...