Vukotaa 2 Napisano Novembar 26, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,potrebna mi je pomoc....Nasao sam par motora koji imaju 49 konja(36 kw) a ja po zakonu sa 18god mogu da vozim do 48konja(35kw)....Tacnije nasao sam KLE sa tom snagom a u opisu oglasa stoji da moze da se vozi sa A2....Da li ima neko iskustva sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12687 Napisano Novembar 26, 2018 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Matematika je egzaktna. Ostalo je dobra volja službenog lica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Novembar 26, 2018 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zakon je jasan i nedvosmislen. Da li je u pravu zakonodavac ili prodavac? Šta ti misliš? Ja neznam jer me ne dotiče,ali ako piše do 35 znaš šta ti je činiti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zakon lepo kaze do 35kw ;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Novembar 26, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko je iz fabrike izasao sa 35kw a kako su se kod nas menjale saobracajne pa su prvo upisivane ks pa prevodjeno u kw i neko zaokruzio (mozda i na carinskoj zaokruzili,zavisi) moze se ispraviti samo jednim nacinom-UTK pregled (utvrdjivanje tehnickih karakteristika), pregled je msm 6300 din + treba ti potvrda proizvodjaca koja se krece od 3000-12000 zavisi od zastupnika koliko dere. Nadjes generalnog zastupnika za Kawasaki, izdiktiras broj sasije i oni ti mogu reci kakvo je stanje i koliko kosta potvrda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je dozvola do 35kw, a motor ima 36kw ili 43kw, sve jedno je jaci od dozvoljenog broja kw.Samo eto, mozda je veca sansa da policajac progleda kroz prste, ali to nema pravila, ima baksuza. U svakom slucaju, ljudi voze i motore za koje treba puno A, bez dozvole, ali se sa takvim stvarima ipak ne treba igrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5620 Napisano Novembar 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve preko 35 kw zaboravi, ili polazi ili uzmi nesto u tom opsegu. Kaznice te za 0.5 kw. Sto rizikovati i voziti pod tim opterecenjem.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zar to nije lakse da odvozas 7 casova I polozis za A. Cak sam nacuo da ce od proleca da promene zakon,ako imas A1 ili A2 da ce se za punu A polagati samo voznja,jer si testove vec polagao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2628 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Imeiprezime said: Zar to nije lakse da odvozas 7 casova I polozis za A. Cak sam nacuo da ce od proleca da promene zakon,ako imas A1 ili A2 da ce se za punu A polagati samo voznja,jer si testove vec polagao. Jeste, svakako, ali kada su svi drugi uslovi zadovoljeni. Dečko ima 18 godina. Elem, sve je već rečeno. Pamet u glavu i samo strpljivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Kazna za takav prekršaj je otprilike ista kao vrednost tog KLE-a. Isto ti je dal ima 36 ili 136 kW. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, WoodyRider said: Kazna za takav prekršaj je otprilike ista kao vrednost tog KLE-a. Isto ti je dal ima 36 ili 136 kW. Tako je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, Za sta sluzi onaj podatak u saobracajnoj, Odnos snage i mase vozila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Novembar 26, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da ti prodaju saobracajnu vise puta 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Novembar 26, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Salim se, isto podela na kategorije, nemozes voziti sa A2 motor male mase, ima negde koliko ne sme da prelazi, npr 35kw a motor lupam 100kg ozbiljno ide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Novembar 26, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bdada je napisao: Da ti prodaju saobracajnu vise puta doživeo, malo se začudio, platio, popio pivo i svi "zadovoljni" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Novembar 26, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dangubas je napisao: doživeo, malo se začudio, platio, popio pivo i svi "zadovoljni" Ako ce te utesiti 70% foruma je tako proslo, za pivo vec neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Novembar 26, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan ma sve se podnosi osim cirade iLi garaže dvotočkašu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan U Maju kad sam reg. motor, ovaj sa mog profila, koji je 35,5 KW, rekla mi salterusa u ZR da moze ( sme) da se vozi sa A2. Bas zbog kupoprodaje sam pitao. Kako mi je objasnila ima veze i taj odnos snage i kilaze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1406 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da salterusa nije u pravu, posto je to zakon jasno definisao: "A2 - Motocikli čija snaga motora nije veća od 35 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kW/kg" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14391 Napisano Novembar 26, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan АМ - Мопеди, лаки трицикли или лаки четвороцикли, A1 - Мотоцикли чија радна запремина мотора није већа 125 см3 и снаге мотора до 11 kW чији однос снаге мотора и масе возила није већи од 0,1 kW/kg и тешки трицикли чија снага мотора не прелази 15 kW, А2 - Мотоцикли чија снага мотора није већа од 35kW и чији однос снаге мотора и масе возила није већи од 0,2 kW/kg, А - Мотоцикли и тешки трицикли чија снага мотора прелази 15 kW 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukotaa 2 Napisano Novembar 27, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomocii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Objasni saobracajcima na ulici da je to star motor, da je to Kawasaki, i da su mnogi poniji baldisali. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bi se sa vecinom komentara, i rizik zaboravi imas toliko dobrih motora ispod 35kw, pa nesto ces sigurno naci. pozdrav On 26.11.2018. at 18:39, Nole Bg je napisao: Sve preko 35 kw zaboravi, ili polazi ili uzmi nesto u tom opsegu. Kaznice te za 0.5 kw. Sto rizikovati i voziti pod tim opterecenjem. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevke 1 Napisano Januar 3, 2019 U prolazu, 3 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam i ja imao i zbog 0.5kw sam propustio mnogo dobar motor ali sada vidim da je to bila ispravna odluka. Taj 1kw nije vredan toga,strpi se i ispasce neki ispod 35kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...