Tihi. 12 Napisano Novembar 24, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750R Prijavi odgovor kao problematičan Ta opcija se pojavljuje 7 dana pre isteka Evo jos malo statistike (broj padova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 24, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio podsetnik, za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Novembar 24, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan On 23.11.2018. at 10:40, DonToni je napisao: @severian Samo još ovo pitanje (mi/neki matoriji slabije kontamo te nove smart tehnologije): Jel se taj sadržaj može posle pratiti i na TV-u (smart tehnologije) ili je moguće samo preko kompa i telefona? A za odjavu ću već sebi namestiti neki "reminder" pa onda juriti kako se odjavljuje ... nisam imao dodira sa smart televizorima, ali ako je na njima android, kao na ovim smart android boxovima sto prave od obicnog tv-a - smart, tj ako postoji play store ba tv-u, zar nije najlaksa opcija instalirati motogp app, i iz nje pustati video kao na fonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Novembar 24, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mada, sad i mene nesto zeza njihova app. na kompu i na app na telefonu sam prijavljen preko facebook naloga...na kompu (ili preko chroma na telefonu) mi kaze da imam pretplatu pre-season koju sam juce platio, a na fonu preko njihove aplikacije mi konstantno nudi da uplatim jer nemam nikakvu pretplatu... prva slika preko je preko telefona ali na njihovom sajtu, a druga je preko njihove aplikacije...shta, moram za svaki uredjaj da platim?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Novembar 24, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo, meni svuda registruje samo što na svim uređajima moram da se ulogujem... Ne koristim app nego idem na njihov link: motogp i tu se ulogujem i nudi mi da gledam sve što nude... valjda je to to I na tv-u preko pretraživača udjem na njihov sajt i gledam ponuđene video materijale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Novembar 24, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nesto njima app ludi...u svakom slucaju, iako mi nudi da platim pre-season, i kaze da ne posedujem pretplatu kad odem u moj profil, mogu da gledam sve u video sekciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 24, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Na kompu kad se ulogujem na sajtu, sve ok, na telefonu kad iz chrome-a izađem je ok, ali u aplikaciji ne vidi da sam se subscribe-ovao. Ali aj sad, za jedan euro, nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tihi. 12 Napisano Novembar 24, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim napravi ja komplikaciju... sto uopste i pomenuh tu opciju za pretplatu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 24, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Moto2 sa englezom već sad brži od honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Novembar 24, 2018 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Tihi. je napisao: Koliko vidim napravi ja komplikaciju... sto uopste i pomenuh tu opciju za pretplatu Preduhitrio si me bio nekoliko minuta. Da nisi ti postavio ja bih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 25, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je za poređenje ali vidim da je Motogp u testu brži od MotoE za 20 sec po krugu Valencia na današnji dan, Nov18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro sad...ne treba to porediti. Bitno je, barem ja na to tako gledam, da se nešto ovako pokrene, jer će to ubrzati pojavu ovakvih sprava na ulicama Zna se da je trkanje (auto i moto) na najvišem nivou, sa prototipovima, svojevrsna laboratorija za razna rešenja koja kasnije nadju put za primenu u svakodnevnom životu. Da ponovim(o) po 100ti put, elektrika ja definitivno nešto što će prilično brzo da bude sastavni deo života...mislim na saobraćaj, sa tendencijom za sprave na fosilna goriva gurne u zapećak mnogo pre čovek posrče i poslednju kap nafte. Koliko je to logičan sled događaja, koliko već napisan scenario...manje je bitno. Neka trke počnu, pa i uz činjenicu da "kasne" za GPom tih 20 sek. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 25, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Da, poređenje je informativnog a ne kompetitivnog karaktera iako poredimo 2 sa 2 točka pa ima dobre osnove za poređenje. Kada neko poredi MotoGP i F1 to baš nema nikakve veze niti jedne zajedničke tačke za poređenje ni po jednom osnovu Nemam baš ništa protiv electric cars niti MotoE ali na današnji dan na testu to su vremena, brzo ili sporo svejedno. Ulazi u arhivu MotoGp koju ćeš moći da pročitaš i za 20god, ni manje ni više od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13577 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije moto E testiran na Herezu a GP u Valensiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 25, 2018 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, dvlns je napisao: Zar nije moto E testiran na Herezu a GP u Valensiji? Jeste i Moto2 Herez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 25, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je tezina ovih motoE cuda? Ovde nema nista Discover the Energica Ego Corsa MotoE™ motorcycle | MotoGP™ WWW.MOTOGP.COM Get to know the facts and figures about the impressive MotoE™ bike ahead of 2019 A ovde stoji od 260 do 280 kila sto je bas puno Energica Ego - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 25, 2018 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan FIM Enel MotoE World Cup. MyEgoCorsa WWW.ENERGICAMOTOR.COM The Italian company of high-performing electric motorcycles, Energica Motor Company, has been chosen by Dorna as single manufacturer for FIM Enel MotoE World Cup that will start in... Nema ni ovde, ali je bas puno, juce sam negde procitao da su Kinezi poceli proizvodnju cvrstih baterija koje imaju skoro dva puta veci kapacitet za istu tezinu Li-jon baterija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 25, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Fredi je napisao: Nema ni ovde, ali je bas puno, juce sam negde procitao da su Kinezi poceli proizvodnju cvrstih baterija koje imaju skoro dva puta veci kapacitet za istu tezinu Li-jon baterija. Daj Boze, to bi znacilo jako brz kraj SUS motora. Jos samo pitanje cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 25, 2018 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nacicu gde sam procitao kad se zavrsi F1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 25, 2018 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi krenuli s proizvodnjom čvrstih baterija za električne automobile WWW.NEZAVISNE.COM Za razliku od trenutnih litijum-jonskih baterija koje koriste ćelije s tečnim elektrolitom, ili onim u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh na portalu magazina DueRuote priču o modelu Energica Ego45...i tu se pominje težina od za malo 270kg. To je kažu otprilike jedina mana...jer je sve ostalo u superlativima. Iako dolazi do "samo" 240km/h raspolaže obrtnim momentom većim nego na Panigale Ducatiju i on je raspoloživ bukvalno u svakom trenutku. Motor (elektro) se hladi vodom, tečnošću...a invertor uljem. Kada se dobro zateže iscedi sve iz sebe za 80-100km....ali je po krivudavim putevima kroz italijanske Apenine, gde je i probana, uvek u repu i najbržim sportacima na klasičan pogon SUS. Menjač ne postoji, finalni prenos na lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12537 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Elektro motor je superiorniji od SUS. Čak šta više težinu mogu da spakuju nisko kako hoćeš. Jedino što nema emociju. Međutim, za električna vozila mora baš dobra saobraćajna infrastruktura, kompletna. Sve u svemu, Fiat Punto je najbolji auto i jednocilindrični motocikl. Držimo se arhaične tehonologije još neko vreme https://youtu.be/rln5FWAFFoo?t=96 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, pronto said: Nadjoh na portalu magazina DueRuote priču o modelu Energica Ego45...i tu se pominje težina od za malo 270kg. To je kažu otprilike jedina mana...jer je sve ostalo u superlativima. Iako dolazi do "samo" 240km/h raspolaže obrtnim momentom većim nego na Panigale Ducatiju i on je raspoloživ bukvalno u svakom trenutku. Motor (elektro) se hladi vodom, tečnošću...a invertor uljem. Kada se dobro zateže iscedi sve iz sebe za 80-100km....ali je po krivudavim putevima kroz italijanske Apenine, gde je i probana, uvek u repu i najbržim sportacima na klasičan pogon SUS. Menjač ne postoji, finalni prenos na lanac. Znaci skuter ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12537 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Elektromotoru ne treba menjač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Aha ok hvala na pojasnjenju. Ima li neki link sa detaljnim objasnjenjem kako sve funkcionise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...