Bigor 7805 Napisano Mart 21, 2020 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 21, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni su ovi snimci reprezentativniji jer nisu reklamni od benelija.... izgleda da je bas povozan motor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Mene je motor prijatno iznenadio Prva vožnja je ispala potpuno spontano tako da nisam ni postavljao sebi neka očekivanja. U odnosu na ono koliko ima kubika i snage (naravno, unapred se radujem jačem agregatu), meni taj paket deluje skroz super u odnosu kvalitet/cena za one koji ulaze u svet na dva točka, naročito sada kada imamo zvaničnog uvoznika koji može da obezbedi odlične uslove za kupovinu na kredit , propisan servis kao i sve potrebne rezervne delove. Šaljem vam kratak teaser video, a za detaljan test ćemo još malo sačekati. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bas lepo izgleda, cini se da ce da naprave ozbiljan bum na trzistu, odnos cena/kvalitet je sjajan.Steta sto zbog ove posasti je otkazan sajam, samim tim i mogucnost da ga vidimo uzivo. Trebalo bi se raspitati koje pogodnosti daju i naravno nacin otplate kredita, pratim ih na instagramu vec vidim da su napravili neke popuste. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5709 Napisano Mart 27, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno jedna od naozbiljnijih opcija za vozace A2 kat, s tim sto je mozda bolje sacekati god ili dve pa juriti polovnjaka sto onomad rece@alexanto , sto bi te izaslo povoljnije i znace se stanje sa servisnom mrezom sta i kako. Ali za sve ostale vozace, koji nisi A2, za iste ili slicne novce bi se verovatno dvoumio izmedju malog Stroma i malog Versusa, moje licno misljenje....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Mart 27, 2020 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kova45 je napisao: Stvarno bas lepo izgleda, cini se da ce da naprave ozbiljan bum na trzistu, odnos cena/kvalitet je sjajan. Steta sto zbog ove posasti je otkazan sajam, samim tim i mogucnost da ga vidimo uzivo. Trebalo bi se raspitati koje pogodnosti daju i naravno nacin otplate kredita, pratim ih na instagramu vec vidim da su napravili neke popuste. Sent from my iPhone using Tapatalk Pisano je na temu kupovine na kredit. 1750e ucesce i rata od nekih 67.5 e na 5 godina. Kapara zbog ove situacije 10% ( rezervacija). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7805 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mu dodje 5800€, a cijena mu je sad 6000, tesko da ce tako ici. Mozda je to bio planiran popust za sajam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5190 Napisano Mart 27, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6053 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kreda je evidentno na 6 godina. Onda izadje 6600 i neki evro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5547 Napisano Mart 27, 2020 Ne silazi, 4916 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.3.2020. at 23:29, Jovan Ristic je napisao: Ekipo, lepo smo ispitali Burnout oko svih uslova kupovine kao i cena servisa. Da ne kopiram ovde, u tekstu se nalazi koliko učešća treba uplatiti za TRK ili BN125: Benelli cene motocikala, uslovi i pogodnosti prilikom kupovine - BJBIKERS.COM firma Burnout kao zvanični uvoznik i zastupnik brendova Benelli i Ducati rešila je da obraduje prve kupce nizom pogodnosti. Za one koje nisu ispratili tekst na sajtu ili na prethodnoj stranici. U tekstu se nalaze uslovi kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 402 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bar 3x procitao tekst ali duzinu tj.broj rata od 67.5eur nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18078 Napisano Mart 27, 2020 Integrisan, 5348 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da se moglo izvuci 60ks ali A2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7805 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, kingdrom said: Ja sam bar 3x procitao tekst ali duzinu tj.broj rata od 67.5eur nisam video I ja sam citao i pretpostavljam da je vise od 60 rata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Mart 27, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Stvatno savrsen dizajn, samo fali ks.. da pisemo mi peticiju fabrici da naprave isti, samo da stave masinu sa 90ks i pun pogodak.. Iskreno mislim da kod nas ne postoji trziste za nove motocikle kojima je osnivna karakteristika sto spadaju pod A2. kat. Svakako cena je sjajna.. a kapiram da nece biti problem ni za servise, delove, ipak je to Ducati Beograd.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silent_Bob 9 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X-Cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/27/2020 at 9:20 PM, Bigor said: I ja sam citao i pretpostavljam da je vise od 60 rata. Na polovnim automobilima piše da period otplate 72 meseca. Rata od 68 (73 za X verziju) uz učešće od 1750 EUR (1900 za X verziju). Proterao kroz Excel i godišnja kamata izađe 5%. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 24, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan trk 502x ili v strom 650xt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 24, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Overpressure je napisao: trk 502x ili v strom 650xt? Dajte kolega, nemojmo se zajebavati.... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano April 24, 2020 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, WoodyRider je napisao: Dajte kolega, nemojmo se zajebavati.... Povratne informacije o beneliju tek stizu i za sada su pozitivne. Pratim dosta momaka na inst. gde su sve putovali... Sigurno je motor koji zasluzuje respekt. Sa druge strane,suzuki je klasa za vozace sa A kategorijom i ne bi da ih poredim. Ne volim da se pocenjuje nesto sto nije probano/provozano...sto je novo u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 24, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, ali ne bih.... Od kineza ni spajalicu! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano April 24, 2020 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi su svuda prisutni... Jednostavno svetska sila. Svako dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari, postadoh i ja ponosni vlasnik Benelija trk 502x, juče. Čitajući ovde na ovu temu, stekao sam utisak da je ovde nedoumica da li će biti dovoljno KW za njega, servisna podrška i kao i brojna poređenja sa drugim motorima. Pošto sam vozio motor samo 35km ovde po lokalu, jer neću imati registraciju narednih 15 dana zbog MUPa i situacije, sigurno ću napisati koju reč na tu temu za koji mesec. Iskustva koja imam su stečena u kratkom periodu, odnose se na razliku između običNog 502 i 502x. 502x je znatno višlji i osobe ispod 185cm neće se osećati dobro na njemu. Auspuh kod običnog 502 je nisko postavljen i u nekim zamenama neće imati nekih mogućnosti kao 502x, samom razlikom u auspuhu ogromna je razlika i u zvuku, kome to znači. 502X ima sjajno pozadinsko osvetljenje za prekidače na kormanu, 502 to nema. Ovo osvetljenje zaista izgleda impresivno, verujte. Ima tu još par stvari, ali generalno, proizvođač B502X je imao ciljnu grupu kada je napravio ovaj motor, a to su kupci koji ne mogu da odvoje veliki novac za LEP i dobar motor, ograničene snage i kategorije za sve sto se može spakovati u njega i A2. Lično sam i ja deo te ciljane klijentele jer sam bio zainteresovan za Vstroma 650 sa kojim ga ovde porede i Hondu CB500x. Prvi je znatno skuplji i izlazi iz A2 koju ja imam, drugi je zbog moje visine(190) i lošijim po mene položajem nogu otpao kao neprihvatljiv. Dakle poređenja sa motorima druge namene, snage i imena su poprilično nezahvalna i nedaju dobru informaciju onima koji hoće nešto da saznaju ovim putem. Za sada toliko, a kolege koje razmišljaju dali da kupe ovaj motor moj u podršku imaju za sada. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo to je taj 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano April 25, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gde ga parkiraš? Jel' imaš psa? Mislim, opiši nam malo 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam garažu i mačku, poslužiće za prvo vreme, dok ne nabavim dobermana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano April 25, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se, naravno. Od srca ti želim komplet pozitivno iskustvo...u smislu...svega. Ti si u ovome "pionir" na našim prostorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Nek je sa srecom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...