mick 4535 Napisano pre 18 sati Drug član, 2869 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan I to je…ja sam na mom odradio novu mapu, dekat i ubacio iridijumske svećice. Rešeno sve što se goriva ticalo… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaK 4 Napisano pre 11 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mali_zmaj je napisao: A da nije zbog euro 5 normi?? Osiromaše smjesu pri nižim obrtajima i brzinama!! Otiđi do ovlaštenog, možda samo treba reemap. Svakako mora kod ovlaštenog zato što je u garanciji. Ne verujem da je zbog euro 5 normi. Prešao sam 4500 km, to se nije dešavalo do sad. Uglavno se desi van naseljenog mesta na brzini preko 80 km/h. Danas sam vozio preko 100 km uglavno van naselja i nije se desilo ni jednom. Ako se bude ponavljalo obavezno u servis u garnciji je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...