mick 3226 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Onda si odlučio...srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Septembar 17, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, samo da realizujem, a obzirom da ide kraj sezone, druga dilema je čekati neki na oglasu ili posegunti za novim... Novo je novo, ali i skoro novo se može naći za bar 1000 i neki evro više od novog, a tek razradjeno. Imam vremena da sve skockam do sledeće sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam isao da gledam trk sedeo na oba i sa nizim sedistem je ok, 178 sam, odustao sam od Benellia iz drugih razloga, razilla između obicnog i x je mala, drugar i kolega s foruma ima x i vozio ga kratko skoro, lepo se vozi, nije problem tezina sto kazes za stajanje itd, jedino ali jedino al to je za oba to je njegova tezina za neko malo okretanje na uskom prostoru, obican izgleda smesno sa 17 napred, vidi ono sto srce kaze al kazem ti da ti posle ne bude zao zbog male razlike, U Benelli grupi ima devojka koja vozi X. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Septembar 17, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na žalost u toj grupi. Slažem se da je razlika mala... dozvoliću sebi još razmišljanja, jer razlika u ceni je zanemarljiva to je istina, samo što kažeš lični osećaj i emocija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bices u grupi kad kupis Vidjam stalno trk po gradu i kad vidim obican bas je obican. Danas uzeo od drugara prepravljeno malo i vise sediste, izludeo, ne mogu da se namestim tako da sama promena sedista ce ti biti drugi osecaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Septembar 17, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čekam čekam, da se učlanim... AKo bi naleteo povoljan X malo korišćen, ne bih se bunio, ali više se spremam da uzmem nov. Rekoše u oktobru će se pojaviti na stanju više komada i u više boja, mada opcije za običan su siva, bela i plava. Neka tamno plava. Relano meni je žuti još i najlepši, a i najuočljiviji, što svakako znači na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zuti je top, drugar ima zutog, uvek se ljudi okrenu, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4136 Napisano Septembar 17, 2023 Nemanja Stojanović, 1401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao žuti, i definitivno je najlepši 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8871 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, RankoBg87 je napisao: Zuti je top, drugar ima zutog, uvek se ljudi okrenu, Zato što misle da su se poštari pojačali, posle Apenaca... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8426 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, vladags je napisao: Čekam čekam, da se učlanim... AKo bi naleteo povoljan X malo korišćen, ne bih se bunio, ali više se spremam da uzmem nov. Rekoše u oktobru će se pojaviti na stanju više komada i u više boja, mada opcije za običan su siva, bela i plava. Neka tamno plava. Relano meni je žuti još i najlepši, a i najuočljiviji, što svakako znači na putu. Burazer kupio novog X prošle godine i prešao manje od tri hiljade kilometara, nešto je pominjao da bi ga prodao. Videću sa njim pa pišem sutra šta je rešio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8185 Napisano Septembar 17, 2023 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, ProMaster je napisao: Zato što misle da su se poštari pojačali, posle Apenaca... Aauuuu,ovo je klizeći sa obe noge. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Septembar 17, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje stava da 17 napred na Trk-u izgleda presmesno, premalo, kao da je sa drugog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan X od Skittles a je sad kod sasa f1 i o tom sam pricao Na obicnom napred kao da nesto fali, prazno deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Septembar 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shlem je napisao: Burazer kupio novog X prošle godine i prešao manje od tri hiljade kilometara, nešto je pominjao da bi ga prodao. Videću sa njim pa pišem sutra šta je rešio. Hvala, ako je neka razumna cena, može se pričati... Mada, razumem i ljude da ne spuštaju previše od nove kad su to i skoro novi motori, a onda ide dilema novo ili skoro novo... Naravno, sve igra ulogu kod odluke... Promenio Septembar 17, 2023 član vladags Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Septembar 17, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan A kad si bio mladji,jel bilo lepse kad si prvi devojci ili drugi,treci... Novo ima svoju draz,ali ako je cena polovnog (citaj novog) sa malom km i jeftiniji u startu 1000e,eto lepe sanse da vozis skoro novo (ipak nije devojka) i visak para za sva tri kofera. Kako god,tvoj novac,tvoja odluka... mi smo tu da iznesemo misljenja,zapazanja kao neko ko vozi/o ili ima/o taj motor. Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Septembar 17, 2023 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Dalibore leba ti... Pa kad si prvi samo je emotivno. Znaš da je zabava kad si klinac a nađeš neku stariju 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste obojica. Lepo ti i kad si prvi devojci, a i kad nadješ nešto starije... Nema greške ni u jednoj varijanti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Na polovnim ima zuti Trk sa 2.600 km sa lepom opremom, registrovan, koji moze da se uzme cenim za 6000e. Ja mislim da je to super prica, slicno nesto sam i ja uradio. Pride - najlepsa boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Septembar 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok tu oko 180cm, uzeo sam X, odlicno mi stoji.. Noge ne dohvatam bas celokupno obe, ali fali malo za pete.. Lagan je za po gradu, lako se manervise, kao skuter.. Ako se plasis od tezine i masivnosti to ti samo pravi problem u glavi, pa konstantno mislis na to... Znas kako kazu "kad nesto mislis to ti se i desi" Samo ne razmisljas o time u uzivas u voznji i motor ne osecas.. Za grad je lagan i mnogo se lepo vozi... Pozz ps. da napomenem takodje vozim burazera 185 visok, bez problema po gradu.. Samo malo dok ga osetis, posle ide sve lagano Promenio Septembar 18, 2023 član DraganBenelli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na uticima. Iako sam prvi put seo na njega, za nekih 10-15 minuta sam se već srodio i postao je lagan za vožnju i manevrisanje. Čak i ovo po gradu kad ga voziš recimo oko 60, pa daš gas u 6. ubrza baš lepo da se negde ubaciš ili napraviš neki manevar kada je gužva... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Septembar 18, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Sve je kul dok ne mora pun u mestu, ili da se izgura uzbrdo u rikverc (izbegavati ovo obavezno) Promenio Septembar 18, 2023 član sasa_f1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sasa_f1 je napisao: Sve je kul dok ne mora pun u mestu, ili da se izgura uzbrdo u rikverc (izbegavati ovo obavezno) Jaaaoooo kakvo neiskustvoooo Moramo na popravni sa te vodimo!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Septembar 18, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Aj, taman da mi pokazes kako sedeci guras motor od 235kg uzbrdo (a da mi ne kazes parkiram u rikverc i izadjem pun gas) Ne lazite ljude da je motor lagan, super okretan u mestu kao skuter, i lagan za provlacenje sa onim sipkama - nije...ali ga volim Promenio Septembar 18, 2023 član sasa_f1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, mick je napisao: Jaaaoooo kakvo neiskustvoooo Moramo na popravni sa te vodimo!!!! Neki dan se vozimo i kaze evo kako se covek pametno parkira u rikver a ne ja sad da guram Seo na Nc i igra se covek, reko alooo kaze pa ovo lagano moze na prstima da se gura Nece covek da ga okrece na copavoj, kaze tezak i ne bi da je slomim opekao se sa centralnim, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, sasa_f1 je napisao: Aj, taman da mi pokazes kako sedeci guras motor od 235kg uzbrdo (a da mi ne kazes parkiram u rikverc i izadjem pun gas) Ne lazite ljude da je motor lagan, super okretan u mestu kao skuter, i lagan za provlacenje sa onim sipkama - nije...ali ga volim Kažem ja…edukacija!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...