Savan 8689 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, alexanto said: Lako sam ja otklonio dileme... Tezi deo je stvoriti novce... Ako sam dobro razumeo, benelli je i na taj deo mislio i nudi resenja po pitanju finansiranja. Delovalo mi je skroz ok na prvi pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Jun 3, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to ok da me ne cekaju u narednih par godina silni gradjevinski poduhvati. Dospela deca, Bogu hvala, pa doslo na red i njihovo kućenje... Bice vremena za Benelli-ja, mlad sam jos 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Jun 3, 2020 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A ko je tebe kućio dobri Sale? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Jun 3, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eh, sad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaGsi 4 Napisano Jun 7, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan On 5/28/2020 at 4:31 PM, Marko1995 said: Bio danas da vidim i oduševio se, a i beli mi se sviđao najviše sa slika Sent from my Mi A1 using Tapatalk Sedeo si na mom motoru, ja sam ga 30-tog odzezao kuci Sjajan motor, ja sam prezadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Da li je realno, da je TRKS toliki hit, da ga sve kolege uzimaju? Dakle kada naletim na TRKS, znam da je neko sa 4uma!Pa HIT!!!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Sedeo si na mom motoru, ja sam ga 30-tog odzezao kuci Sjajan motor, ja sam prezadovoljan.Kako se ponaša na brzinama preko 130km/h, da li ima vibracija na nekim obrtajima.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaGsi 4 Napisano Jun 7, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga jos uvek vozio preko 6k obrtaja, dok se ne razradi masina prvih 1000km. Ovako na 110-120kmh je skroz ok, manje su vibracije dosta manje nego na sv650s koji sam vozio pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 7, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Успео сам да ступим у контакт са дечком који је купио ТРХ502Х из Новог Сада и требало би да се видимо од понедељка, па ћу детаљно пренети утиске. (не знам јел овде на форуму). Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kupio na kredit, preko koje banke daju i koliko se čeka? Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8542 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 383 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan За то најбоље позови директно Burnout, и имаш праву информацију из прве руке. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 7, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kupio na kredit, preko koje banke daju i koliko se čeka? Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Имаш и калкулатор кредита на њиховом сајту Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Имаш и калкулатор кредита на њиховом сајту Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу ТапатокаJa ne mogu da nađem na sajtu, video sam na polovnim automobilima neki podatak, ali bih da čujem iz prve ruke ako je neko tako kupio.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 7, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, a.c.a je napisao: Ja ne mogu da nađem na sajtu, video sam na polovnim automobilima neki podatak, ali bih da čujem iz prve ruke ako je neko tako kupio. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Prijatelju, koji si ti sajt gledao?? Pa veliko ko vrata sa sve slikom dole levo "Novosti" na prvoj strani, a na telefonu dva puta prevuces prstom po ekranu na dole Burnout – Moto oprema – SW Motech I Rizoma I Ohlins I Premium moto oprema I Beograd BURNOUT.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg video sam posle 10 sekundi od objave posta, ali nisam izmenio post.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Da li vredi pored ovog motora razmišljati o CF Moto GT650? Da li je neko uživo video oba motora i ako može da iznese svoje mišljenje. Dvoumim se šta da kupim. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, a.c.a said: Da li vredi pored ovog motora razmišljati o CF Moto GT650? Da li je neko uživo video oba motora i ako može da iznese svoje mišljenje. Dvoumim se šta da kupim. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Ja sam video uzivo oba modela. Benelli je definitivno kralj Kineza! Pravi ga najveca kineska moto kuća Qinqi (valjda sam ubo tačan naziv) mnogo je kvalitetno odradjen, jeste teži za manevar u mestu, ali se dobije za 6500 evra sa dosta dodatne opreme. CF Moto GT650 je izgledom prelep, pravi se u dogpvoru sa KTM-om,za nijansu je slabiji celokupni kvalitet (na oko i dodir) ali je motor manji i lakši. U istoj ceni daje manje dodatne opreme. Dosta ljudi se žali na CF moto servisnu mrežu, da su spori sa delovima. Ako gledaš motor na duži period (5 ili više godina) raspitaj se dobro kako ćeš i gde održavati koji motor. Ni jedan nisam vozio, ne znam kako se ponašaju u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Za 6500 hiljada ima ktm 390 adventure da se kupi, a za koju stotku više cb500x. Ne kažem da su gore pomenuti kinezi krš, ali savetujem da uzmeš i ova dva u obzir, pogotovo ako kupuješ motor na duže staze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Overpressure je napisao: Za 6500 hiljada ima ktm 390 adventure da se kupi, a za koju stotku više cb500x. Ne kažem da su gore pomenuti kinezi krš, ali savetujem da uzmeš i ova dva u obzir, pogotovo ako kupuješ motor na duže staze. Meni su cb500x svojevremeno nudili za 5700 pred kraj sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan @PedjaGsi opasno se prodaju motori, koga god znam da je isao da vidi uvek bude drugi u salonu @a.c.a video sam i vozio GT 650, to je skroz drugi tip i ne mogu da ih poredim nikako... Sediste na GT-u je dosta nize, i nazad je prilicno kratak, malo mesta za suvozaca... Ali kad gledas kao vozac ispred sebe imas ogroman rezervoar i vizir... CF Moto daje garaniciju 5 godina ako se kupi do kraja jula... verovatno hoce da opravdaju kvalitet i probiju se na trziste. Nisam razmisljao o kupovini GT-a, samo neki Adventure motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan U 99% slučajeva sam sam na motoru, tako da mi suvozačevo sedište nije bitno. Bitan je kvalitet i dostupnost delova, a svakako bih od CF-a pogledao i MT varijantu. Mislim da ima neke prednosti u odnosu na GT.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Najavljuju TRK 800... HihihiKažu mogao bi biti koncipiran na QJ SRB 750 ADV Tourer80KS...Što bi rekli ...Op Op! Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5567 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Tacno da nisam spucao vremena i para u svoj TA, mozda bih i uzeo benelli. Al ne znam kako tih 500cc se ponasa. Nije ni TA mnogo vise, al opet 100 je 100. nekad je i 2cm mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17301 Napisano Jun 11, 2020 Integrisan, 5126 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, drmilan_ said: Tacno da nisam spucao vremena i para u svoj TA, mozda bih i uzeo benelli. Al ne znam kako tih 500cc se ponasa. Nije ni TA mnogo vise, al opet 100 je 100. nekad je i 2cm mnogo TA ima osetno vise obrtnog momenta i laksi je za oko 27kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5567 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Motorcyclist said: TA ima osetno vise obrtnog momenta i laksi je za oko 27kg. Hvala na utesi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...