keš 633 Napisano Novembar 16 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan DraganNS Masina ti je prelepa, srecno i puno kilometara sa uzivanjem presao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3196 Napisano Novembar 19 Drug član, 769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS motor ti je lepota od života. Jedan od retkih u toj klasi koji me radi i koji ću možda juriti za sledeći. Još mu ova crno-bela boja mila stoji savršeno. U zdravlju da te služi i nasmejanog vraća kući. PS - najmanje što očekujem je pravo preče kupovine kada dođe vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3963 Napisano Novembar 19 Malinar u pokusaju, 1817 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 11. 2025. at 8:44, CroFazer je napisao: Da se nadovežem na neke komentare "ima malo konja" Hhahaha ako si konj i skuter sa 5ks ti je puno.. Ljudi pa ako očekujete da enduro ili sport touring motor treba imati performanse jednog RR motora.. Pa kupite ond 2 motora.. Jedan RR 200ks+ i jedna po želji smirenije i ugodne vožnje.. Jbt ne kužim sta radite sa tih 200ks.. Sta ce vam kada nemate gdje to voziti osim na trkaćoj stazi. Specifičan je motor u tom smislu što nema eksploziju snage ni u jednom delu čitavog opsega obrtaja (gotovo isto poteže na 3000 i na 8000 obrtaja). Linearniji agregat u životu nisam probao, a vozio sam brdo motora. Meni lično se to ne svidja, naročito zbog preticanja, mada 99% vozača mu to neće zameriti, ja volim kada motor "izuje iz cipela" na dodavanje gasa. Govorim o modelu versys 1000 iz 2017. koji ima moj dobar drug. Sem te jedne, za moj pojam mane, motor je preudoban, ima odličnu ciklistiku, solidno koči i zaista se ne muči ni kada ideš 50 km/h šestom. I nije spor, daleko od toga, jako brzo može da se potera, samo mu silovitije ubrzanje fali. Ko ne sili u vožnji, motor će mu sigurno "leći". Npr. triumph tiger 1050 koji ja imam sa 115ks ga šije u preticanjima, kao i ovi vodeni gs-ovi (125 i 136ks). @DraganNSda lepo služi nova, lepa mašina i uvek te kući nasmejanog vrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1301 Napisano Novembar 20 BJB Maxi scooter club, 1708 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakva si faca Dragance,bas ti je legao u ovoj kombinaciji boja. Cestitke i da bocne kofere sto vise koristis ,a to je znak da se putuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9319 Napisano Novembar 20 Drug član, 1904 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Dado, hvala drugari, ne mogu da vam opišem kakav me neizdrž hvata ovih dana dok svaki čas pada kiša, sve mi nešto žao da ga kaljam tako lepog... App kolor šeme, drugar partizanovac mi pedu pomera jer sam zvezdaš... Da, sledeće godine mora nešto veće da padne npr. Dolomiti. Nadam se da ćeš i ti uskoro obrisati ono iz avatara "sanja o..." i pretvoriti san u javu. Biće svega, samo da smo mi živi i zdravi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2439 Napisano Novembar 20 Drug član, 898 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 11. 2025. at 0:04, DraganNS je napisao: E, pa, drugari da se pohvalim: Dugo željeni Kawasaki Versys 1000 SE Grand Turismo (2019.) je konačno stigao. Са срећом колега, да те лепо служи и увек кући врати. пуно безбедних километара 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4584 Napisano Novembar 20 Drug član, 2904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DraganNS je napisao: Hvala, Dado, hvala drugari, ne mogu da vam opišem kakav me neizdrž hvata ovih dana dok svaki čas pada kiša, sve mi nešto žao da ga kaljam tako lepog... App kolor šeme, drugar partizanovac mi pedu pomera jer sam zvezdaš... Da, sledeće godine mora nešto veće da padne npr. Dolomiti. Nadam se da ćeš i ti uskoro obrisati ono iz avatara "sanja o..." i pretvoriti san u javu. Biće svega, samo da smo mi živi i zdravi. Uuuu tek sam sad ispratio temu...ala si ga ubo! Nema šta..to si ti! Taman sam hteo da napišem kad dođem da se pokrpimo po nekoj vožnji u Srbiji ali vidim Dolomiti se planiraju tako da očekujem da se javiš! Ja sam u trenutnom koordinatnom sistemu življenja tačno na 240km od Dolomita...tj na putu do tamo MORAŠ da prođeš kroz moj kraj Što se motora tiče...možda je to jedini motocikl koji bih razmotrio u ovom trenutku za posedovanje a da je sa japanske strane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7166 Napisano Novembar 24 Drug član, 1597 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 11/13/2025 at 12:04 AM, DraganNS said: E, pa, drugari da se pohvalim: Dugo željeni Kawasaki Versys 1000 SE Grand Turismo (2019.) je konačno stigao. Каква лепота од мотора. О једном оваквом ја маштам. Боже здравља биће за пар година, док се нађе неког времена за озбиљнију вожњу. Срећно Драги, уздравље да служи и да се лепо напутујеш са њим. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9319 Napisano Novembar 24 Drug član, 1904 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mare, ništa ne brini, svega će biti u životu a neko (ili nešto) nam to poređa po nekom svom redosledu. Uživaj u roditeljstvu jer deca brzo rastu, nek smo mi i svi naši zdravi, i vozićemo se još duuugo godina. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1301 Napisano Novembar 24 BJB Maxi scooter club, 1708 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNSradimo na tome. Resio sam za A da polazem,predao sta sam trebao od papira,odobrili su mi sve,ostaje prolece,instruktor i ispit... Listaju se oglasi,prati se stanje,pa videcemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 202 Napisano Novembar 25 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom imenjace, da te posluzi i da ga dobro istrosis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...