filipfg 844 Napisano Novembar 9, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je uradio update modela Versysa 1000(650 nisu dirali kme). Pa da sacekamo prvog dobrovoljca koji ce da se isprsi Do tada evo sve sta je novo: 1) Prednji deo malo redizajniran 2)Electronic Throttle Valves (ETV) Sa mehanickih predjeno je na elektronske ventile sto omogucava takozvanu ride by wire tehnologiju i ugradnju boljih el. paketa i mogucnosti. 3) Posle Ninja ZX-10R SE sada i na Versysu, elektronsko prednje i zadnje ogibljenje koje se u toku voznje samo prilagodjava uslovima nakon sto se izabere jedan od modova Sport, Road, Rain, Manual. 4) ABS u krivini i Kawasaki Cornering Management System koji pomaze pri drzanju linije u krivini. 5) Quickshifter gore i dole 6) Electronic cruise control, namestis i odmaras ruku, ako pipnes kocnicu/kvacilo/gas ili kontrola proklizavanja se upali, gasi se 7) Cornering headlamps - pomocna svetla za bolje osvetljenje puta u krivinama pri nocnoj voznji 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 9, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 9, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni... baš... kao i uvijek, sve osim auspuha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 9, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan znao sam da ce da useru dizajn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Novembar 9, 2018 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan LEGO generacija, takvi su trendovi. Mada ne mogu da kazem da mi se ne svidja. I onaj prethodni a i ovaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Promenjena je instrument tabla, sada pokazuje u kojoj je brzini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Novembar 9, 2018 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Novi dizajni mi se svijda, u skladu sa trendovima, i sva ova dodatna elektronika naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio sva nabrojana oprema ide na dodatni model a ne standardni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16203 Napisano Novembar 9, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Znači cena oko 16.500 evreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 9, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Da sa svim ovim zivim dodacima dodje ta cena 16k+. Mada kad pogledam 1000XR jeste motor jaci jedno 40 konja ali sva ova fensi elektronika koju sad ima i Kawa, ima da te kosta 6000evra vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice mehanickih poboljsanja , dosta toga je dobio. Verovatno ce i cena znatno da skoci. Sto se tice izgleda, onako. Ovaj quick shifter gore-dole je savrseno na motorima, za moj ukus. Znaci nije automatik, ali ne zahteva povlacenje rucice kvacila i nepotrebno smaranje a opet imate kontrolu kada da promenite stepen prenosa. Milina. Nzm ima li razlike izmedju ovoga i auto-blip shiftera kao na yamahi R1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan koja li ce biti cena za ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 9, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, hard_rock said: Ovaj quick shifter gore-dole je savrseno na motorima, za moj ukus. Isto, imao sam prilike da probam i radi se stvarno o savrsenom izumu, prvo sam mislio da nije to nista posebno i brzo sam se razuverio, kapiram ko jednom kupi motor sa tom tehnologijom nikad vise u zivotu nece voziti motor bez iste. 2 hours ago, Markone88 said: koja li ce biti cena za ovako nesto? Pa cena modela 2018, osnovni paket Versisa je bio oko 12k evra, a najskuplji paket koji je imao 3 kofera, maglenke, stitnike za ruke, uticnica gps nosac je bio oko 14k. Za novog pretpostavljam da ce ici po 2000-2500evra gore, ali ok stvarno su uradili lepe nove stvari, nije ono klasika zamenili smo boju motora i to je to. 1000XR / Multistrada je ovaj rang, ustedi se dobrih 5000-6000 evra. Ne znam za ostale Japance, obicno ostala 3 giganta nude uvek vise za iste pare i Kawasaki je po onome sto ja pratim uvek poslednji sa implementiranjem novih tehnologija, osim za kategorije Hypersport i Supersport tu kidaju. Mada nisam siguran kako je sada za ovu klasu, od Yamahe ima Tracer 900 GT ili ovde moze da udje FJR1300?, Honda ima VFR1200 ako njega mozemo da svrstamo ovde? i Strom 1000 od Suzukija tako da mozda po prvi put u zivotu mogu da se pohvale da imaju najbolji motor u ovoj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Novembar 9, 2018 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svi Versisi 1000 su fantastični, jako podcenjeni. Ja ozbiljno nišanim prvi model posle TDM. Samo zbog četiri cilidra u šatro ADV paketu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, filipfg said: Isto, imao sam prilike da probam i radi se stvarno o savrsenom izumu, prvo sam mislio da nije to nista posebno i brzo sam se razuverio, kapiram ko jednom kupi motor sa tom tehnologijom nikad vise u zivotu nece voziti motor bez iste. Pa cena modela 2018, osnovni paket Versisa je bio oko 12k evra, a najskuplji paket koji je imao 3 kofera, maglenke, stitnike za ruke, uticnica gps nosac je bio oko 14k. Za novog pretpostavljam da ce ici po 2000-2500evra gore, ali ok stvarno su uradili lepe nove stvari, nije ono klasika zamenili smo boju motora i to je to. 1000XR / Multistrada je ovaj rang, ustedi se dobrih 5000-6000 evra. Ne znam za ostale Japance, obicno ostala 3 giganta nude uvek vise za iste pare i Kawasaki je po onome sto ja pratim uvek poslednji sa implementiranjem novih tehnologija, osim za kategorije Hypersport i Supersport tu kidaju. Mada nisam siguran kako je sada za ovu klasu, od Yamahe ima Tracer 900 GT ili ovde moze da udje FJR1300?, Honda ima VFR1200 ako njega mozemo da svrstamo ovde? i Strom 1000 od Suzukija tako da mozda po prvi put u zivotu mogu da se pohvale da imaju najbolji motor u ovoj klasi. Kawasaki je do sada uvek imao najnizu cenu u klasi, a nudio je uvek isto sto i konkurencija. Cini mi se da u poslednje vreme i Kawa pojacava cenu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 9, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jedan od skupih noviteta.Ko moze i voli,neka izvoli,ako ga to ispunjava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, najzad esa da ubace. Prošli model sam vozio par puta, fali mu snage za moj ukus. Jesu li ovaj novi model malo pojačali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Upravo našao podatke, ovaj novi ima 120ks. Cena još uvek nepoznata. Tft ekran može da se poveze sa telefonom i da se podesavaju svi parametri na motoru preko telefona, info o servisu, potrošnji, g sili itd... Zanimljivo. Samo još 30-40ks i idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 10, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gajo Sevojno Ne sekiraj se, eto ga iduce godine u H2 verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 10, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da je 120ks sasvim dovoljno solo i prtljagom. Mozda sa nekim tezim saputnikom fali tih 30-40ks koje kolega napominje. Ali opet, to je mozda potrebno ljudima koji su na putu non stop. Zapitajte se koliko vremena uopste mozete da odvojite za putovanja gde ce vam zafaliti tih 30-40ks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Novembar 10, 2018 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju smo došli do toga da su početnički motocikli od 75ks pa na gore, da bez 150ks nije to to putovati u dvoje... 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1410 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alekre said: Na kraju smo došli do toga da su početnički motocikli od 75ks pa na gore, da bez 150ks nije to to putovati u dvoje... Ko da sam ja pisao. Lepse je imate vise konja ali sad da mu sa 120ks fali snage za putovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Putovanje je širok pojam. Mene da bi ovaj motor zainteresovao mora da guzva asfalt kao na primer s1000xr, 120ks je nekome dovoljno, meni ne. Za većinu je ovo je odličan motor sa dovoljno snage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 10, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad za guzvanje asfalta imaju druge modele u ponudi. Za tih 30-40ks morace da povecaju kubikazu verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 10, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, hard_rock je napisao: Pa sad za guzvanje asfalta imaju druge modele u ponudi. Za tih 30-40ks morace da povecaju kubikazu verovatno. Kubikaza ostaje ista, smo glava i mapa od SX i eto 140KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...