to crank 5357 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, dvlns said: Moram reci da pateticno izgledaju ovi Markezovi padovi na kolena pred publikom. Mnogo bi veci bio da ne pokusava da se ucepi publici Baš sam isto pomislio. Mada, olakšavajuća okolnost mu je da ga u Aziji mnogo manje izvižđavaju (:)) nego u Evropi. Verujem da im je zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Jovan Ristic said: Džabe sam bio budan celu noć. *ebiga Rosi Kako džabe? Pa makar si se 20 krugova nadao, video si da Yamahi ništa ne fali,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14072 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan A cak se i Pedrosa "trkao" sto je bas bilo onako protivprirodno. Doviciozo se vratio placipicka stilu a po Ercegu Vinjales je ucio da vozi u Srbiji 90-ih pa ne ume da vozi sa punim rezervoarom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan To htedoh reci, Yamaha radi, cekamo rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 4, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, to crank je napisao: Ih.. stvarno to misliš?! Mnogo bi mi draže bilo da ga je odrao u zadnjem krugu! E, to ti već verujem Šteta zbog pada, mogla je biti fantastična završnica trke, pa makar pobedio i Doktor, koji je pokazao da ipak nije za otpis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, dvlns said: ... a po Ercegu Vinjales je ucio da vozi u Srbiji 90-ih pa ne ume da vozi sa punim rezervoarom Tu će tuđu foru da preprodaje dok ne pređu na baterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14072 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, to crank je napisao: Tu će tuđu foru da preprodaje dok ne pređu na baterije. Ma znas ti kako je zajebano voziti sa punom baterijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Novembar 4, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stigo sam na vreme da vidim samk rosija kako pada sve mu je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali mi ili ne stvarno mi je bilo žao kad je deknuo, mogu da zamislim kolko mu je stalo do pobede... ... ali kad sam video Jarvisa kako se skenjao lice mi se autonomno razvuklo u osmeh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14072 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zamisljam koliko je Dzarvisu muka kad mora da navija za Rosija da sacuva posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 4, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mogao je da bude jedan od najlepših dana za Rosija. Burazer prvi put pobedio, momak iz njegovog tima postao šampion, još da je on prvi put pobedio ove sezone... Al' džabe. Ono majmunče ne možeš, osim puškom, da skineš sa motora. I kad nema nameru, skenja konkurente. Teško je odupreti se pritisku kad znaš da je blizu kraj trke, toliko želiš trijumf, a znaš da MM smanjuje tvoju prednost i znaš da je spreman na sve, da će te sigurno, na svaki način napasti, da bi te pobedio. Šteta,ponavljam,bila bi to fantastična završnica. Pa ko preživi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Novembar 4, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Što rekao @dvlns ova bacanja na koljena i onaj mu antipaticni otac još više udaljavaju normalnog navijaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Novembar 4, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ogroman uspeh za Rosija. Toliko krugova na prvom mestu.....a Markez vozi u trci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A mogao sam imati mesano meso od to cranka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, hard_rock said: A mogao sam imati mesano meso od to cranka... Imaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BRACO said: Što rekao @dvlns ova bacanja na koljena i onaj mu antipaticni otac još više udaljavaju normalnog navijaca. Podseti me opis me na Đokovića sa onim bacanjem srca... ... i antipatičnim ocem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14072 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha da znaa da sam hteo da napisem da je jedino Djokovic slican Markezu a cak je i on oterao tatu ali i dalje se šupka publici kao niko 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali niko kao Rossi!! Veliki mag uvlačenja u anus publici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 4, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, to crank je napisao: Ali niko kao Rossi!! Veliki mag uvlačenja u anus publici. Ili je jednostavno simpatičan lik, pa ga ljudi gotive. A ono klečanje (vapaj publici-volite me), nema pandana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Novembar 4, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Novembar 4, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Gotivi i ga i ovaj redar gore, nego zaklanja pogled kupcima kačketa . Što se, naravno, mora anulirati odlučnim potezom leve ruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Novembar 4, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako buznismane i budalaše ostavimo po strani za trenutak, na trci u Maleziji pobedio je Hafizh Syahrin . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14072 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma i to velicanje uspeha Hafiza koji je stigao do 10 mesta motorom kojim njegov klupski kolega vozi za podijum i to ne samo na ovoj trci mi je isto Ercegovski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14072 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Maleziji je Janone dokazao da je manji Janone od Zarka i Dovicozo je dokazao da je veci Vinjales od Vinjalesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Novembar 4, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, dvlns said: Ma i to velicanje uspeha Hafiza koji je stigao do 10 mesta motorom kojim njegov klupski kolega vozi za podijum i to ne samo na ovoj trci mi je isto Ercegovski Postoji usko gledanje na stvari a postoji i gledanje u širem kontekstu. Vidi, da si TI učestvovao u trci u Maleziji i izdržao tri kruga a da te svi ne obiđu za ceo krug, ja bih rekao da si TI pobedio, koliko god to eRcegovski zvučalo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...