Marko125 1 Napisano Octobar 29, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam problem sa hondom nsr125 95 godiste.. Na motoru preliva karburator, kada stoji i kad je zatvoreno gorivo i kad hocu da ga vozim pustim gorivo i od jednom krene da curi gorivo, isprazni to iz karburatora samo i to je to.Primetio sam da stuca na visokim obrtajima i gusi se.. Karburator sam ocistio, filter goriva zamenuo i nista. Uvek mi je pre bilo pusteno gorivo i nije prelivao nikada gorivo zatvarao nisam, sada je poceo da preliva.Znam samo da je u pitanju dellorto karburator.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11034 Napisano Octobar 29, 2018 Hronični Motociklopata, 7553 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nivo goriva u karbu ti ne valja pa ti preliva, pregledaj plovak i iglicu kako stoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano Octobar 29, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Biker-Boy said: Nivo goriva u karbu ti ne valja pa ti preliva, pregledaj plovak i iglicu kako stoje Iglica je dobro stoji a koliko sam mogao da vidim plovak vraca mislim funkcionalan je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11034 Napisano Octobar 29, 2018 Hronični Motociklopata, 7553 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Da dobro stoji, zatvarala bi kako valja i nebi prelivao, ne znam sta drugo moze biti sa tim simptomima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa @Biker-Boy pogledaj malo bolje iglicu i sam plovak, meni se slicno desavalo, da je preko zimskog sna ostalo malo goriva u karb pa je zalepio bio. A sto se stucanja tice sada vec mozes da budes siguran da ti je karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano Novembar 14, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/1/2018 at 10:31 PM, SRBSOFER said: Slazem se sa @Biker-Boy pogledaj malo bolje iglicu i sam plovak, meni se slicno desavalo, da je preko zimskog sna ostalo malo goriva u karb pa je zalepio bio. A sto se stucanja tice sada vec mozes da budes siguran da ti je karb. Nije karburator, provereno karburator sam sredio, ali stuca i dalje i puca iz auspuha mnogo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Novembar 30, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako puca iz auspuha, onda nema sta drugo da bude osim karburatora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...