Maximus1 204 Napisano Octobar 15, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze koja je oznaka za crevo koje vodi od filtera vazduha do karburatora. Puklo mi je malo i vuce fals vazduh pa se gasi na leru i tesko pali. A ne mogu da rasturam pa da cekam da mi stigne pa ako neko zna tacno koje ide da prvo porucim i posle odmah zamenim. U pitanju je Piaggio liberty 125 2006-to god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Octobar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Kataloski broj za opisani deo ti je 829001, imas ga u PGS-u po ceni od 1768din i trebalo bi da ga imaju na stanju. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Octobar 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse kolega, zvacu sutra da porucim. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...