rastkojokic 1704 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan A jbt ne mogu da verujem! Poslednja krivina... A Martin odmah na zadnjaka - ovo je mozda odlucujuci momenat za titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Octobar 7, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da im posječe kablove ili otme mikrofone 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 7, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan : "Vozaci sve sto dobiju na pravcu izgube u krivinama" 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko kakav stream, danas nisam pored TV sokoćala??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1704 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan : "Vozaci sve sto dobiju na pravcu izgube u krivinama"nema dalje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Octobar 7, 2018 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mixa je napisao: Ima li ko kakav stream, danas nisam pored TV sokoćala??? http://www.sipragezabava.com/sport-klub-3-uzivo.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Eeee moj Rastko, uvijek ima dalje. Kad god sam pomislio da ne mogu , ooooo da, mogu, mogu. Just now, MIHO said: http://www.sipragezabava.com/sport-klub-3-uzivo.html MIHO kinže konže!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1704 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam morao da predjem na stream...Auuuu sta napravi Marinija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dupli podijum za VR46.Banjaja jaše ka tituli. Marini mu je odradio odličan posao za bodove, doduše, otvorio mu je čovjek širom vrata u posljednjem krugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18204 Napisano Octobar 7, 2018 Integrisan, 8424 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šteta, šteta za Oliveiru. Strašan tip, baš navijam za njega, bio je vrlo razočaran posle trke... zaostatak je sada prilično veliki.Banjaja jeste konstantniji mora da se prizna... Bravo za Uču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano Octobar 7, 2018 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Ja na odmoru. Jos mi bilo zao sto nema SK. Drago mi je sto sam propustio to da cujem. Evo dobar stream: livetv.sx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1704 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen primer sta nije u redu sa Yamahom - 99 i 04 obilaze 46 na izlazu iz poslednje krivine... Yamahina zadnja guma kao u pudingu da se vrt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A kako čovjek savi ovu Hondicu u posljednjoj krivini, nestvarno!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18204 Napisano Octobar 7, 2018 Integrisan, 8424 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast 93,za poslednjih 5 krugova!! Šteta za Rosija, borio se baš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1704 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu kakva trka! Dovi idiote sto nisi vozio ovako cele sezone! A 93 u poslednjij krivini ono skretanje, pa ne znam da li je lik normalan!?!? Vozi kao da mu je svaki poen presudan za titulu... Svaka mu cast!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spektakularna trka između 04 i 93 u zadnjih 5 krugova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18204 Napisano Octobar 7, 2018 Integrisan, 8424 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, svi oni krugovi na španskom superstigio-u i sva slajdovanja, kako se isplate u poslednjoj krivini motogp trke!! Neverovatan slow motion sa hi speed kamere, kada se pogleda!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tajlanđanke... mhmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 7, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kako si provalio da su Tajlandjanke? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao mi drugar Tajlanđan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je trka bila,da je cesce tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Smorio sam se nq kraju Moto3 trke...je*bo ga Bastianini klempavi, smotani. Sredio je Bezekija potpuno bespotrebno. Inace je trka bila odlicna. Moti2 fantasticna trka. Banjaja i Merini odradili fantastican posao. GP...isto odlicna. Steta za Rosija al jbga...bar deluje da se Jamahe vracaju. Ova...komentatorica ..majko moja...pa to nije zaklopilo celu trku dvojki, a ludaci je ostavili samu. I te izjave o sve sto postignu na pravcu izgube posle u krivini?!?! I to nije rekla jednom pa da pomislimo da se zeznula...to je jos i ponovila da potvrdi teoriju. Bolja je bila dok je vriskala i stenjala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 7, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je samo zao sto ne razume svako engleski pa da ko ljudi mozemo da gledamo svi na BT2, i da uzivamo u komentarima. Od ovih nasih moze samo da te glava zaboli ili da se iznerviras. Colin, JT, Hodgie za tehnikalije, Keith i Nick Harris (penzionisani) za komentar trke. Retko dobar intervju/komentator tim na bilo kojoj televiziji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5507 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 4893 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Alex Briggs izjavio da su izgleda napravili neka poboljšanja za koja se nada će im pomoći da budu konkurentniji do kraja sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da nije zbog nedostatka podataka za ostale timove, nema niko mnogo iskustva na ovoj stazi. Vidjećemo sljedeću trku da li su u Yamahi nešto izbunarili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...