Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki RMZ 250 L3

Recommended Posts

• Drug član, 1198 postova
  • Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350

Suzuki RMZ250 L3 (2013) u odlicnom stanju.
Uradjen servis krajem avgusta, uvezen iz Svajcarske.
Motor ima dosta dodatne opreme, ja se na razumem ali majstor kod kog sam bio (koji je bio mehanicar u MX sampionatu) kaze da je odlican paket opreme na njemu.
Uz njega dajem jos jedan set plastika sa SM blatobranom, rezervne diskove, oba lancanika, presvlaku za sediste, service manual i jos neke delove.

Od ulaganja bi trebalo promeniti gume.

Cena 3100e.
Kontakt ovde ili na 062/336-250 (moze sms, whatsapp, viber)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Stigla je prva zanimljiva ponuda, doduse ne od clanova foruma. Covek je ozbiljno zainteresovan, ali je 'daleko' (Stara Pazova), pa ako moze da mi uplati 100e i posalje sve podatke i sliku licne karte, da mu ja posaljem motor kurirskom sluzbom bez otkupa, pa kad stigne da mi posalje ostatak para preko racuna. :aha:

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Ja to u zivotu ne bih uradio. Pa i da mi rod rodjeni. Ok, varijanta da se vi negde nadjete, bas ako mu je daleko da dolazi kod tebe po motor, ali ti da mu prepises motor i posaljes bez para...moras biti dobrano lud...

Meni, na primer, nije bio problem da motor doteram u BG, covek dosao iz Nisa, pogledao motor, pazario i odvezao. Ali da ga saljem kurirskom sluzbom, pa nije to dzak krompira da ga ubacim u kombi i saljem...

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade

Nek ti uplati pare da ga ti doteras do njega. Stavis ga u kombini teraj. Ali ni neverovatno da u nasoj maloj srbiji nesto moze da bude daleko. Pogotovo sto je Stara Pazova kod Beograda i gde god da krenes ne mozes 300km preci u jednom pravcu.

Sent from my LEX626 using Tapatalk

• Svrati ponekad, 468 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS (2003)
Pre 2 sati, JankelA je napisao:

Stigla je prva zanimljiva ponuda, doduse ne od clanova foruma. Covek je ozbiljno zainteresovan, ali je 'daleko' (Stara Pazova), pa ako moze da mi uplati 100e i posalje sve podatke i sliku licne karte, da mu ja posaljem motor kurirskom sluzbom bez otkupa, pa kad stigne da mi posalje ostatak para preko racuna. :aha:

Pa za pocetak mu javi nek posalje 100€, a za ostalo se posle dogovarajte. :jee:

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Rizikuješ 3000€ štetu. Sto ti ne uplati motor u celosti pa ćeš lako za previz. Ili nek ti uplati bar 3/4 ako je ozbiljan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Pre 7 sati, FreeBird je napisao:

... gde god da krenes ne mozes 300km preci u jednom pravcu.

Prva cudna stvar mi je bila to, ozbiljan kupac a daleko mu, da je neka razdaljina pa i da razumem.
Hteo sam da trazim tih 100e za gorivo i da mu odvezem, ali sam dobio samo tu ponudu i kad sam rekao da necu tako nije se vise ni javljao

Pre 6 sati, Dr@g@n je napisao:

Pa za pocetak mu javi nek posalje 100€, a za ostalo se posle dogovarajte. :jee:

To me je i brat savetovao, kaze nek ti posalje... :lol2:

Doduse mora da priznam da je pametna zamisao, posalje 100e i podatke ko zna cije licne karte, i dobije motor za 150e  (sa postarinom) :D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja