nenadlaza 6 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://radiomagnum.rs/drama-u-centru-zajecara/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22855 Napisano Septembar 2, 2018 Integrisan, 9729 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa katastrofa! Laka mu zemlja, ta polukruzna su zlo... Samo namotaju bez najave.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta to znaci u "punoj brzini" ? Jel ima i prazna brzina? Ispada da je isao 250-300 ili sta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Septembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @hard_rock U "punoj brzini" znaci-odrdjuje krivicu motociklise, bez obzira sto je doticni istom presjekao liniju kretanja, koliko vidim na fotografiji. R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema pune brzine jer ostecenja na vratima ne ukazuju na preveliku brzinu... sta je prevelika brzina u konkretnoj situaciji, to je druga stvar..... a sta uzrok nezgode treca... Pustite novinare nek kenjaju ionako samaraju slovima kako stignu. Ima ko zna da radi svoj posao. Neka mu je laka zemlja.... katastrofa.. uzas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bože sačuvaj.Pokoj duši njegovoj...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 2, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/2988162-saobracajna-nesreca-u-zajecaru-motociklista-poginuo-nakon-sto-je-udario-u-automobil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 2, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ode jos jedan bajker...neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 2, 2018 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ufff... Saučešće porodici i prijateljima. Na slikama vidim da je preminuli kolega nosio flip up kacigu koja je bila otvorena, na autu vidim oštećenja na gornjem delu vrata u liniji glave. Ljudi ni dva metra bez zatvorene kacige, batalite jet i šlemove. Nemojte štedeti na kacigi. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Septembar 2, 2018 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Počeli smo da pratimo ovu rubriku k'o čitulje u Politici . Skoro da sam oguglao, a boga mi ni motor više ne vozim sa nekom strašću 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17395 Napisano Septembar 3, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3703 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Dejan (Stanojić) je iz Niša i bio mi je prijatelj i često smo se viđali na mestima gde se okupljaju motoristi. Poslednji put smo se družili u četvrtak (celo pre podne smo proveli kod jednog zajedničkog prijatelja kome sam kntrolisao punjenje i menjao regler na Africi). Bili posle na ručak i na vožnju od petnaestak kilometara. Vozio Kawasaki 600, a sobzirom da je bio prilčno visok predlagali smo mu da to zameni za Transalpa (sa čim se složio). Nije imao neko veliko iskustvo na motoru (mislim da mu je ovo bio prvi motor i da ga nije vozio ni godinu dana). Vozio vrlo pažljivo i oprezno i nisam primetio da je upadao u neizvesne situacije. Bio ukupno pošten, vredan i vrlo dobar čovek i prijatelj. Miran, društven i spreman da pomogne. Nije bio oženjen, imao devojku u Zaječaru i vrlo često išao iz Niša kod nje u posetu. U subotu bili zajedno u Doljevac (na moto skup kluba "KETNA" iz Niša. U nedelju odvezao devojku u Zaječar i stradao kada je krenuo nazad (na svega dvestotinak metara od mesta odakle je krenuo). Za tragedju sam saznao noćas kada sam stigao kući sputa i baš me jako pogodilo. Imao je povrede glave (lica), slomljenu nogu, ruku i grudnu kost. Prema fotografijama koje su postavljene ne bih rekao da je bila neka "puna" brzina, (možda malo preko ograničenja). Imam informaciju da je vozač automobila započeo polukružno, zatim zastao i potom ponovo krenuo. Izgleda da je Dejan pomislio da ga je ovaj video i ybog njega prikočio, pa je dao gas da ga obiđe sa leve strane. I to mu je bila greška koju je preskupo platio. Neka su mu široki putevi nebeski, porodici saučešće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Septembar 3, 2018 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nema tu više čitanja govora tela trte mrte, ceni da će da se uradi ovo ili ono. U automobilu ljudi ko zna šta sve rade pored toga što trebaju da voze auto. Ta mimoilaženja i polukružna okretanja, pa izlaci iz sporedne ulice su postala fatalna. Uvek sam se čudio kad neko izleti ispred mene i uključuje se u saobračaj , a ono iza mene nema nikog na vidiku. Pomislim piz.. ti materina nisi mogao da sačekaš još dve nano sekunde pa se uključiš kao čovek. Kenjamo tako kako, šta gde sa motorom, a na kraju vidimo se u čitulji. Ovo sve toliko stresira da mi je već muka od svega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16303 Napisano Septembar 3, 2018 Misbehave Responsibly, 1653 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, BaneVuk58 said: ... Uvek sam se čudio kad neko izleti ispred mene i uključuje se u saobračaj , a ono iza mene nema nikog na vidiku. I po pravilu, nakon što izleti kao iz praćke, vozi uz razdelnu liniju brzinom puža ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17395 Napisano Septembar 4, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3703 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Malopr pročitah vest da je juče uhapšen vozač opela zbog ove nesreće. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 4, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici,jezivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13334 Napisano Septembar 4, 2018 Ne silazi, 7518 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj duši čoveku. Žiko, neka te Bog čuva a i sve nas. Od kako sam na forumu imam utisak da si kroz ovih skoro deset godina izgubio dosta poznanika. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...