zika56 17164 Napisano Octobar 11, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 7.10.2019. at 12:46, BokyBoy je napisao: Koristio sam sve i svasta, od Hemela preko kojekakvih krema, losiona, gelova u boji i sl ali mi se najbolje pokazao ovaj Nemacki Vazelin, ima ga u skoro svakoj apoteci i kosta nesto smesno, uzmem obican, cist sundjeric i njime nanesem vazelin na opremu, naravno pre toga magicnom i toplom vodom, nakon pola sata-sat obrisem visak mekom krpom i teraj... Jel te ne gledaju podsmešljivo u apoteci kad kupuješ vazeLJin? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17168 Napisano Octobar 11, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 Ne vidim razlog kolega zasto bi... nemaju svi pokvarenu mastu kao ti... a i kazem da mi treba za jaknu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17164 Napisano Octobar 11, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, BokyBoy je napisao: @zika56 Ne vidim razlog kolega zasto bi... nemaju svi pokvarenu mastu kao ti... a i kazem da mi treba za jaknu... Izvini ukoliko si moj komentar shvatio kao uvredu. Hteo sam da se našalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17168 Napisano Octobar 11, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, zika56 je napisao: Izvini ukoliko si moj komentar shvatio kao uvredu. Hteo sam da se našalim. Taman posla kolega, sve ok, shvaceno je bas kako treba tj kao sala, kao i moj odgovor tebi...ziv mi bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3102 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 1061 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Haha i ja kad sam kupovao vazelin, spontano sam napomenuo da mi treba za jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Octobar 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima veze, mozda cura/zena/svalerka voli u bulju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Онда Дурекс плеј 2 у 1, лубрикант и уље за масажу. Још има и са мирисима јагоде, наранџе... Уживанција 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bez onog tintling exciting Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 25, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ispisali ste sve za pantalone i jakne,a cime ocistiti i zastititi rukavice? Vazelin kapiram da nije dobar,klizace rucica gasa , kocnice i kvacila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17168 Napisano Octobar 26, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, zemunac72 je napisao: Vazelin kapiram da nije dobar,klizace rucica gasa , kocnice i kvacila... Nece, ostavi da upije pa prebrisi suvom krpom...provereno vise puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 26, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17168 Napisano Novembar 16, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Koristim priliku da izreklamiram fantastican proizvod, iz kucne radinosti, mog dragog prijatelja, takodje motorasa iz Novoga Sada, Andreja "Hostaplera''... Hemel je u odnosu na ovo tesko sranje... kolko je dobra, moze i na hleb da se maze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Novembar 19, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan On 16.11.2019. at 19:47, BokyBoy je napisao: Koristim priliku da izreklamiram fantastican proizvod, iz kucne radinosti, mog dragog prijatelja, takodje motorasa iz Novoga Sada, Andreja "Hostaplera''... Hemel je u odnosu na ovo tesko sranje... kolko je dobra, moze i na hleb da se maze... Koliko kosta to zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Novembar 19, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovo može i za kožna sedišta u kolima, rekao bih da može? Cena i kontakt za nabavku. Može i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17168 Napisano Novembar 19, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Info na tel 069/3232-555 Andrej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Decembar 8, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan On 16.11.2019. at 19:47, BokyBoy je napisao: Koristim priliku da izreklamiram fantastican proizvod, iz kucne radinosti, mog dragog prijatelja, takodje motorasa iz Novoga Sada, Andreja "Hostaplera''... Hemel je u odnosu na ovo tesko sranje... kolko je dobra, moze i na hleb da se maze... Takodje isprobao. Odelo se posle tretmana sija kao novo, a miris je fantastican. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Februar 17, 2020 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li sjaj moze da se vrati sa sredstvima za obucu? Kontam da ne ostecuju nista ako su vec namenjena za kozu. Osim sto se mozete umrljati ako se dobro ne osusi i ne mirise najlepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 17, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmeš Niveu i mirišeš ko maneken. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Februar 17, 2020 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Ćale said: Ma uzmeš Niveu i mirišeš ko maneken. Da ali ne vraca crnu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 17, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ma sjajiš se da skreneš radar sa sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Februar 17, 2020 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam sad namazao jedan deo opreme i pogledam razliku kad se osusi da li vredi se bakcati ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za kožna odela Hemel krema je mama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Da li sjaj moze da se vrati sa sredstvima za obucu? Kontam da ne ostecuju nista ako su vec namenjena za kozu. Osim sto se mozete umrljati ako se dobro ne osusi i ne mirise najlepse. Može, tečni imalin. Premažeš kožu, obnovi je, vrati joj sjaj, ali jedina mana što traje nekih mesec dana pa moraš ponovo. Nema nikakve štete, godinama tako održavam jaknu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ThePainkiller je napisao: Za kožna odela Hemel krema je mama... I ja sam prošle godine uzeo Hemel i mogu reći da je izvanredna krema. Jeste skuplja, ali najpovoljnije se može naći na KP oglasima (veće pakovanje skuplje, ali puno isplativije). To je inače preporuka i od jednog ozbiljnog profesionalca (obućara) koji sa kožom radi decenijama i sigurno poznaje masu sredstava za održavanje kože. Ako se počinje "od nule" moja preporuka je prvo hemijska čistiona (jer se za čišćenje kože koriste posebna sredstva) a nakon toga Hemel krema za zaštitu. Nakon toga čišćenje ide vrlo lako običnim vlažnim maramicama (pomenuto ranije). Ne tvrdim da i neka druga sredstva koja su navedena nisu odlična (nisam probao), ali mislim da je laneno ulje jako loš izbor iz više razloga (koristio sam ga za osnovnu zaštitu drveta što mu i jeste primarna uloga)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I još dodatak... Hemel se koristi maksimalno dva puta godišnje što za nas praktično znači jednom u sezoni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...