gebee&co 8005 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,bilo koji granulat plastike(polistiren,polietilen,polipropilen,vinil,polikarbonat itd.)se radi na temperaturama od 150 do 260 stepeni celzijusa,gde postaje tečna i brizga se u alatima ,tako da ovo kuvana plastika može neke druge ljude da dovede u zabludu jer će ljudi misliti da se to kuva u loncu i vodi.Zato sam i postavio pitanje, a to žargonski i u narodu još ne čuh,iako imam 50 i kusur godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9512 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko i zna kako ide postupak za pravljenje "kuvane plastike" apelujem da ne objašnjava @gebee&co pošto će on odmah da skuva plastike na Banditu. Sve drugo mu je već odradio pa ga sad čačka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bajker71 je napisao: Ako neko i zna kako ide postupak za pravljenje "kuvane plastike" apelujem da ne objašnjava @gebee&co pošto će on odmah da skuva plastike na Banditu. Sve drugo mu je već odradio pa ga sad čačka... Upravo si dao pravi odgovor,jer će neko stvarno da proba nešto da ,,skuva" da bi poboljšao kvalitet,i onda zajeb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A kuvano drvo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, shoyyka je napisao: A kuvano drvo? Šojka,oni tvoji ne valjaju,nisu kuvani ima da tresu na 120km.Založi ti kazan,pa ih malo žišni po temperaturi.I obavezno dodaj lovorov list radi sjaja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Šalu na stranu,kolega je hteo reći da nije slaba,buvljačka plastika,da će izdržati malo grejanja,bez deformacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 25, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, gebee&co said: a to žargonski i u narodu još ne čuh,iako imam 50 i kusur godina. Desava se...Covek se uci zargonskim izrazima dok je ziv. Bas sam svuda vidjao taj naziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 25, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, shoyyka said: Šalu na stranu,kolega je hteo reći da nije slaba,buvljačka plastika,da će izdržati malo grejanja,bez deformacija. Nisam siguran ja vise nista. Moracu da angazujem strucnjake sa plastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 25, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece izgoreti nista, meni se bisage nisu zapalile, a isto tako stoje kod auspuha. Ako ti je bas frka, zalepi alu traku dole na koferu. Kuvana plastika ne postoji, mozda misle na poliamidSent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Pingvin37 je napisao: Nisam siguran ja vise nista. Moracu da angazujem strucnjake sa plastiku. Razumeo sam poentu,sto se u obrnutom slucaju ne bi reklo.Ali,moje prvo pitanje je bilo bas ozbiljno,ocigledno shvaceno je pogresno,eto ja se izvinjavam kolegi ako je shvatio drugacije,jer je poceo da bocka a ja samo odgovorio,da bi se i nastavilo sa slikama.Objasnio sam kako se plasticna masa preradjuje,a ljudi mogu da pisu sta god zele,moje je bilo da samo ne budemo na pogresnom pravcu,jer da bi danas neko nesto prodao ima da izmislja svakojake nazive.To je bila moja jedina ideja kada sam postavio pitanje,a ne da nekog diskreditujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece izgoreti nista, meni se bisage nisu zapalile, a isto tako stoje kod auspuha. Ako ti je bas frka, zalepi alu traku dole na koferu. Kuvana plastika ne postoji, mozda misle na poliamidSent from my PPA-LX2 using TapatalkSama reč kaže "poli"-kuvana "amid"-plastika.Ko ne zna latinski ni u plastiku se ne razume!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je to vrlo cudan Latinski jezik. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 25, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Kuvana plastika naziv je neko negde na vašaru izmislio da uvali neku robu, taj sigurno nije znao latinski. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naručih ovo,da skinem Givi... U Ponedeljak naručujem crvene katadioptere za kofere,lepši... I na kraju jedno Blurisanje...kao dete šta'š? Pošto se ne vozim... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 26, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Legli koferi i Akrapovic kao budali samar. Danas 200 km da probamo opet samo sa suvozacicom i koferima. Sipao na MOL-u u Arandjelovcu, 5.9 litara potrosnja, nije lose. Ja dolazim sa 7,3 litara, a trosila Yama i 9 litara kad se zavrce. P.S. kuvana ili nekuvana plastika, auspuh uopste ne greje kofer, hvala kolegama na savetima svakako. Polako se privikavam na kocnice, nekad se malo userem oce li zakociti na vreme ili nece, al samo mora jace da se stisne, nece bas sa jednim prstom tako lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Vizir povišeni u Motolandu 10000,plus deflektor i miran! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 26, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, shoyyka said: @Pingvin37 Vizir povišeni u Motolandu 10000,plus deflektor i miran! Slazem se. Meni je bila otkinuta skoro nalepnica Suzuki na levom koferu, pa sam je skinuo. Narucio sam 3D nalepnicu sivu istu takvu, moguce da ce stici vise komada jer nece da rade na komad nego ceo tabak. Da znas. Mozda ce nekom trebati te sive suzukijeve. Ako mi stigne vise komada tih nalepnica za kofer, okacicu ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Rek'o da se vozim,danas ne radim...ali mogao sam probati ovo čudo od kolege @wragg Hvala Još nisam finiširao sa Metal polishom. Uh,mator sam ja za ovo klečanje... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Fuck me... Ne mora Metal polish,samo druga,suva mikrofiber i trljaj Lale... Top ću drugi put. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad stanem pored @bajker71 i @gebee&co da se ne postidim?! Tako je Milane...@ebeš leđa...kupićemo nova! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza90 22 Napisano Mart 30, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF 650 s Bandit- 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, shoyyka said: Fuck me... Ne mora Metal polish,samo druga,suva mikrofiber i trljaj Lale... Top ću drugi put. Hahaha ajde ajde cuvaj leđa, top je! Mozes jesti sa njega kakav je kao sa tanjira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9512 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shoyyka je napisao: Kad stanem pored @bajker71 i @gebee&co da se ne postidim?! Eeeeee a hteo si da prodaš Bandita samo da ne bi vozio motor sa istim imenom kao Žare i ja! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Mart 30, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja to cudo kupio jer mi je bilo mrsko izici praznih ruku iz Louisa. Rekoh, vjerovatno ne radi ali nije skupo da i bacim. Sjetio se nakon mjesec dana da probam i ostao paf! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8266 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Moje grane u katastrofa stanju, neće majstor da ih skida boji se ne zalomi šraf. Moraću na motoru da probam da ih poliram ali su baš teško prilazne na Versys- u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigli koferi iz fabrike... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...