shoyyka 10147 Napisano Mart 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kako želeh,tako i dobih...od @NalepniceZaMotoreNis,zahvaljujem,preporuka za saradnju,istrpeo je moje maltreriranje! Stigoh sa vožnje...malo do u Jagodinu,kolega @gebee&co na poslu,nije me dočekao...šalim se,čuli smo se,nisam ni ja znao gde ću...išao do Mladenovca,do Brke,gledao ralicu,pa preko S.Palanke,V.Plane...drugi put se najavljujem... ...motor prljav,posle lepljenje... ...nego,zaboravih da mi je druga boja centralni...moraćemo i njega zameniti... Promenio Mart 8, 2023 član shoyyka 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, shoyyka je napisao: Kako želeh,tako i dobih...od @NalepniceZaMotoreNis,zahvaljujem,preporuka za saradnju,istrpeo je moje maltreriranje! Stigoh sa vožnje...malo do u Jagodinu,kolega @gebee&co na poslu,nije me dočekao...šalim se,čuli smo se,nisam ni ja znao gde ću...išao do Mladenovca,do Brke,gledao ralicu,pa preko S.Palanke,V.Plane...drugi put se najavljujem... ...motor prljav,posle lepljenje... ...nego,zaboravih da mi je druga boja centralni...moraćemo i njega zameniti... Ahhhh,bata Milane,zajebo si me danas.Krivo mi samo tako.Mogao si bar da zvrcneš kad si bio negde bliže,da uspem bar da najavim da ću da pobegnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: Ahhhh,bata Milane,zajebo si me danas.Krivo mi samo tako.Mogao si bar da zvrcneš kad si bio negde bliže,da uspem bar da najavim da ću da pobegnem. Sve u redu Žare,kažem nisam ni sam znao kuda ću...biće...biti će! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka koliko kosta ralica kod Brke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Vuleta je napisao: @shoyyka koliko kosta ralica kod Brke? 50€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, shoyyka je napisao: 50€ Jedini on nije poskupeo.Čini mi se da je pre dve godine bilo skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da se zamene namotaji... Pu,pu...daleko bilo,da ne baksuziram! Nije ovo Honda... Zvonko nosi nešto na farbanje...HALT...dolazi poteraj i poklopac dekle...aj' mogu i nosači fuzastera,zadnji,malo desni ispeskaren. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.3.2023. at 17:22, shoyyka je napisao: Kako želeh,tako i dobih...od @NalepniceZaMotoreNis,zahvaljujem,preporuka za saradnju,istrpeo je moje maltreriranje! Stigoh sa vožnje...malo do u Jagodinu,kolega @gebee&co na poslu,nije me dočekao...šalim se,čuli smo se,nisam ni ja znao gde ću...išao do Mladenovca,do Brke,gledao ralicu,pa preko S.Palanke,V.Plane...drugi put se najavljujem... ...motor prljav,posle lepljenje... ...nego,zaboravih da mi je druga boja centralni...moraćemo i njega zameniti... Следећи пут обавезно се колега најави кад пролазиш кроз Плану, слулајно или намерно позив за пиће је увек отворен Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Немања je napisao: Следећи пут обавезно се колега најави кад пролазиш кроз Плану, слулајно или намерно позив за пиће је увек отворен Hvala...rado ću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigao poklopčić i resto... To znači da možemo polako menjati look... Ral'ca stigla sa farbanja...prave se nosači. Naručeni crash barovi,sve to posle rege u toku iduće nedelje i to moram s posla,posle 15h...još posle grane...jorgovane...ka' ću to,ne znam...vremena tanko! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Napravih nosač fona,od starih... Biće ovde,po potrebi,mogu snimati,vloger hehe... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kaže mi žena:Rambo,ti si car... Ma lupam,zanosim se džabe...?! Jel' ti treba ovaj jorganski,stavila nov? Ih,još pitaš,znaš da uvek pravim krpe i nikad nemam dovoljno. Taman... U kombinaciji sa starim...nema prašine...barem dok miruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37Alo kolega,ka' će neki izveštaj,fotosi...hvaljenje? Samo ja trpam ovde i što treba i što ne treba,pa nisam najgori? Promenio Mart 18, 2023 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 18, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, shoyyka said: @Pingvin37Alo kolega,ka' će neki izveštaj,fotosi...hvaljenje? Samo ja trpam ovde i što treba i što ne treba,pa nisam najgori? Bice nadamo se Boze zdravlja. Sad da se uradi servis koji je pri kraju, da otopli malo asfalt da moze lepo da se krivinari, i milina Bilo je ruzno vreme jbg...Stize prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan shoyyka od kude su ovi stikeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Pingvin37 je napisao: Bice nadamo se Boze zdravlja. Sad da se uradi servis koji je pri kraju, da otopli malo asfalt da moze lepo da se krivinari, i milina Bilo je ruzno vreme jbg...Stize prolece Pa da se i provozamo zajedno... Ja odustao od prodaje,uvoz se izjalovio,ovde ponuda nikakva,da ne dužim...Suzy kao puška,sve novo,sklapa se new look...i kofere tražim,nema V35,na kraju ću ove kupiti... @gebee&coimaš bre gore, za bočne,srednji dobio.Kako izgledaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Srednji mi se baš sviđa,al leglo sve kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu koferi ovih dana u motoland! Biće možda i neki sajamski popust!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, vidakn je napisao: Stižu koferi ovih dana u motoland! Biće možda i neki sajamski popust! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Hvala,mada i sada ima u Motolandu V35 oko 45000,polovne krševe cene 300€, ne dam,ovi manji gore 19000,taman...što će mi veći,neću i šminku da teram.Mislim davati 400€ za nove,koje ću staviti aj' pet puta u sezoni.Ne vozim GSa pa da spada u obaveznu opremu?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 18, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, shoyyka said: Pa da se i provozamo zajedno... Ja odustao od prodaje,uvoz se izjalovio,ovde ponuda nikakva,da ne dužim...Suzy kao puška,sve novo,sklapa se new look...i kofere tražim,nema V35,na kraju ću ove kupiti... @gebee&coimaš bre gore, za bočne,srednji dobio.Kako izgledaju? Ma veruj mi nikakvu ti neces dobiti zastitu od vetra specijalnu sa oklopima. Ako vec ostajes na istom agregatu, sto bi ga uopste i menjao... Samo ces izgubiti lovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne tražim ja zaštitu od vetra,imam je na ovom,nego 'nako...htedoh probati trouglasti far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9512 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka jel sutra testiraš Suzanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bajker71 je napisao: @shoyyka jel sutra testiraš Suzanu? Ne kolega,idem u KG,radim sledeće nedelje,da ga registrujem u toku iste...vozaćemo se idućeg vikenda,mislim ako ne padne kiša,sneg...Ti sutra sa grupom,standardno do Kote? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9512 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa onda, javni kada ga registruješ pa da điramo! Ne znam koja grupa ide do Kote, nemam neki dogovor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 19, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, shoyyka je napisao: Pa da se i provozamo zajedno... Ja odustao od prodaje,uvoz se izjalovio,ovde ponuda nikakva,da ne dužim...Suzy kao puška,sve novo,sklapa se new look...i kofere tražim,nema V35,na kraju ću ove kupiti... Koferi su OK, pogotovu cena. Ne znam kakav si sa stvarima, mali su, uski a visoki. Ako imas prilike prvo ih probaj/vidi uzivo pre kupovine. Kako bi najbolje objasnio, nisu da se dvoje spakuju. Ja sam hteo sebi da uzmem pa sam imao prilike uzivo da ih vidim spakovane i ostao za sad na bisagama dok ne bude finasija za nesto bolje od kofera. Pogledaj E360N kofere, ja sam njih pikirao, mislim i da ce lepse da cucnu Pre 15 sati, shoyyka je napisao: Ne kolega,idem u KG,radim sledeće nedelje,da ga registrujem u toku iste...vozaćemo se idućeg vikenda,mislim ako ne padne kiša,sneg...Ti sutra sa grupom,standardno do Kote? Nece sneg, 21-22 stepena sledeci vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...