shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Alo... malo kulturacije molim! Za svaju ćemo lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Januar 19 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Alo... malo kulturacije molim! Za svaju ćemo lako. Пријатељу како ћемо, пријатељу лако ћемо.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 23 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Holandezi nisu skupi, već sam turio u korpu,36€ šiping.E sad da l' ovalni ili okrugli... Dominator Exhaust Suzuki GSF 1250 BANDIT | Buy Online | Official Supplier WWW.DOMINATOR-EXHAUSTS.NL - Suzuki GSF 1250 BANDIT 2007 - 2016 Package includes: - EC APPROVAL available- Linkpipe-... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 23 (promenjeno) Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovaj ali samo 35cm... Mada ovako iz daleka i nije loš...??? Carina...ali 5 godina garancije, db kiler... Promenio Januar 23 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 23 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8193 Napisano Januar 23 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Napisah ti u onoj tamo temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 23 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorih tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8193 Napisano Januar 23 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu,lep zvuk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16963 Napisano Januar 23 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kod nas dovoljna homologacija na auspuhu ili ste se susreli da vam negde traze papir? Ja bih ga svakako uzeo da imam ali nikad nisu to trazili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 23 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ti ja odgovoriti, uvek bila "fabrika"... Do možda sad! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8193 Napisano Januar 23 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nema možda,uzimaj to.Dolazimo bata @bajker71 i ja da ga namontiramo,ti će zajebeš nešto. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da si se odlucio za aftermarket auspuh? Znam da si bio totalno protiv toga nedavno kad sam ja na svog Bandita stavio novi auspuh. Evo ti za nepuno vise para Storm: Auspuff Storm by Mivv Schalldampfer Gp Stahl Suzuki Gsf 1250 Bandit 2007 > 2016 WWW.EBAY.DE Körper: Edelstahl. Die 2006 gegründete Marke Storm möchteQualität, die seit einem halben Jahrhundert die Mivv-Produktion auszeichnet, zu Produkten mit einemkombinieren... Evo i crni ako ti se vise svidja: Auspuff Storm by Mivv Schalldampfer Gp Nero Suzuki Gsf 1250 Bandit 2007 > 2016 WWW.EBAY.DE Körper: Edelstahl. Die 2006 gegründete Marke Storm möchteQualität, die seit einem halben Jahrhundert die Mivv-Produktion auszeichnet, zu Produkten mit einemkombinieren... Inace, isti auspuh kao i kod mene, a u stvari Mivv GP sa drugom naljepnicom. Ja sam jako zadovoljan, a zvuk i sa DB Killerom zadovoljavajuci. Jedino se kod svih tih auspuha moras naviknuti na pucanje iz auspuha na saltanju u nizu i pustanju gasa. Ako ti to bude smetalo, mozes PAIR sistem deaktivirati i zablindirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16963 Napisano Januar 25 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Storm ima i na Louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, samo je 50-60€ skuplji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 25 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, uzeo bih neki baš tipski za Suzy, ne bih te gore,nekako mi kratki, a i ne volim pucanje na abgasu. Nisam još ništa odlučio, možda se proda Suzy, čekam do početka Marta, posle ću rešiti. U međuvremenu ću tražiti...ima ih, sviđa mi se i onaj Dominator. Gledao i Scorpiona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo su sve tipski za GSF1250 i svi imaju EU homologaciju. I sa svakim aftermarketom ce ti pucati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 25 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa svakim baš? Akrap? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Manje-vise da. Radi se o samoj unutarnjoj konstrukciji auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 25 (promenjeno) Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sad možda i odustanem! Pa da, fabrika ga nije džabe napravila onolikog... Promenio Januar 25 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan A slusaj, ako ti smeta uvijek mozes PAIR deaktivirati. Nije auspuh krivac za to pucanje nego bas taj PAIR sistem koji gura zrak u auspuh da sagori nesagoreni benzin i radi toga dolazi do pucanja. Fabricki auspuh to uspjesno zamaskira i utisa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16963 Napisano Januar 25 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto bilo i na gpz koji sam imao. Mogu se kupiti plocice za zatvaranje PAIR sistema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Januar 25 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Banditu (koji ima pair) imao dva otvorena protočna auspuha, Race Ada i Scorpion i ni sa jednim nije pucao, mislim da je to do odnosa smeše u karburatorima/ubrizgavanju a ne do pair sistema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Do Paira je sigurno. Imao je @N.F.S. isto na svom 650 pa je zatvorio dotok zraka PAIR-u i nije bilo vise pucanja. Je li tvoj Bandit bio sa ubrizgavanjem ili sa karbom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16963 Napisano Januar 25 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aftermarket pucaju i na novim motorima. Ima komsija sc na mt 07, puca kao lud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, novi su svi sa ubrizgavanjem. Zato i pitam. Napisao sam vec gore: PAIR sistem ubacuje zrak u auspuh da bi se sagorio nesagoreni benzin koji tamo dodje. Eko norme ili sta vec. Sasvim je normalno da puca, a fabricki auspuh to maskira - opet radi tih nekih normi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...