BlueMan_86 32 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Šta znate o ovim skuterima?Zanima me koja sijalica tu ide prednja u far... Zanima me sve u vezi toga da ide bolje.. da bude 70cc šta je potrebno i koje cene su tih delova... Svaka informacija je dobrodošla.. Da li ima neki bolji CDI za njega itd... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Skini user manual sa neta...tu ti sve piše...za fabriku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Avgust 25, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan nema user manual... Poslao sam fabrivi mail...zanima me kitovanje stage 1 i stage 2... šta je neophodno za stage 1 a gde da kupim kit 2 onaj kvalitetan od 72ccm? koliko je kinte? Iz Novog Sada sam.. i šta još treba uz kit da bude full hd? imena delova i cene.. Hvala puno... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Avgust 27, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ne bi ništa dirao. Ide to lepo i bez kita 60km/h sigurno. Još ako je 4t tek tu ne bi pipo :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Avgust 27, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ne bi ništa dirao. Ide to lepo i bez kita 60km/h sigurno. Još ako je 4t tek tu ne bi pipo :-)Ide 60 provereno... Ali ja bih startnost.. Zbog toga hoću da ga uradim... I da može malo bolje uz most i tvrđavu Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 310 Napisano Avgust 27, 2018 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko kako je kod mene. Quingqui 50 4T, mašina 6A. Kupio u Arizoni neki kineski kit za oko 30 eura. Fi 47mm. Prešao ove sezone s njim nešto više od 3000km. Nikakvih problema. Pali na anlaser, ne troši ulje, gas gotovo stalno full. Ja pre zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motobox Motobike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Avgust 27, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motobike, i moj savet, raspitaj se kod njih, imas delova i mogu servis da ti preporuce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Avgust 27, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Motobike, i moj savet, raspitaj se kod njih, imas delova i mogu servis da ti preporuce.Hvala... Svima... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Avgust 27, 2018 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motobox Novi Sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...