ThePainkiller 4384 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nekih nepredviđenih troškova oko auta, a i dodatne druge neplanirane troškove, pa moram da se odreknem ove tank torbe. Torba je kao nova, samo jednom korištena. Ima dosta jake magnete i dodatne kaiševe za kačenje (idu uz torbu). Ima i kaiš za nošenje na ramenu kada se torba skine sa motora. Poseduje i kišnu navlaku. Torba je bez tragova korištenja. Dajem je za 6000 din. 0603171985 Boris ili na PP. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 28, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu, odlicne su. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja je koristim vec jedno 6-7 godina. Jedino nju kad idem na put, ne koristkm nista druga. Prosla je jedno 13 drzava. Sto na motoru sto umesto malog kofera kad idem kolima. Inace je MOTO DETAIL, kasnije su napisali Louis na nju. Sve pohvale za robu i srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 888 Napisano Jul 28, 2018 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan https://m.louis.de/artikel/louis-tankrucksack-schwarz-magnet-riemen/10027535?filter_article_number=10027535&list=368d78bb137ebaad47b0b7a12ccf59f0 zanimljiva "ponuda" obzirom da ista takva, ali nova, dodje 40 evra sa sve sekulom... takodje bez znakova koriscenja 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, bobi_krofna je napisao: https://m.louis.de/artikel/louis-tankrucksack-schwarz-magnet-riemen/10027535?filter_article_number=10027535&list=368d78bb137ebaad47b0b7a12ccf59f0 zanimljiva "ponuda" obzirom da ista takva, ali nova, dodje 40 evra sa sve sekulom... takodje bez znakova koriscenja Ok, eto i kod mene neka bude 40 evra, ali bez Sekule... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 888 Napisano Jul 29, 2018 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan polovno po ceni novog... interesantno 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ko hoće glanc novo, neka kontaktira Sekulu, pa neka poruči i čeka tank torbu. Ko ne želi da čeka, dobija torbu i sve u kompletu kao novo. Eto, i poštarinu ću ja da platim... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Torba putuje kolegi... Da ne bude da sam ja sada neki namćor koji hoće da obrlati kolege, dao sam je za 4000 din i ja ću platiti poštarinu... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 29, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti namcor, vec te jebu siske, pa tako izgledas. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Jul 31, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba stigla danas kod novog vlasnika. Zbog kise koja ceo dan pada, nisam uspeo da je testiram u voznji ali stavio probe radi na motor i ja zadovoljan. Torba kao u oglasu, stvarno dobro ocuvana, bez ikakvih tragova koriscenja. Lepo se uklopila na autobusu zvanom Bandit. Kolegi @ThePainkiller se jos jednom zahvaljujem na saradnji i preporucujem istu sa njim. Za kraj jedno pitanje.. Slucajno procitah sinoc da ako tank torba ima jake magnete moze da skine farbu ili lak sa rezervoara. Da li je to tacno i ako jeste cime to da sprecim? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Jul 31, 2018 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze sama torba ili magneti da naprave problem. Problem nastaje ako je na rezervoaru prasina, pa kad zalepis torbu, jos povuces malo da lepo legne, kao da si finom smirglom prevukao. Pre kacenja torbe uvek jelensku kozicu blago nakvasenu i lagano prebrises rezervoar. Isto i dno torbe, ako je spustas na patos, policu... a ne u orman. Prasina kao medijum izmedju pravi problem, za ostalo nemas brige (sem ako je rezervoar plastican pa nemas kako da zalepis magnete za isti ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo prethodno napisano uradiš ili staviš krpicu između rezervoara i magneta pre postavljanja torbe. Farbu ne može da odlepi sem ako već nije podlupila. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja zalepim parče krep trake na mesto na rezervoaru gde, otprilike, naležu magneti... Traka se, posle vožnje, lako skida i ne ostavlja lepak na farbi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14998 Napisano Avgust 1, 2018 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imate zastitnu providnu foliju,kada se zalepi nista se ne pozna,odlicna stvar i za zalepiti na masku,prednji blatobran ... stiti lak i farbu zasta je i namenjena. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3062 Napisano Avgust 1, 2018 8-bit, 1891 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može da se stavi ispod torbe i isečeno parče od stare pamučne majice. Sama torba će ti verovatno izgrebati rezervoar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, na kraju ce se doci do zakljucka da ne treba tank torbu sa magnetima nikako stavljati na rezervoar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu zastitnu foliju iskreno nisam ni cuo, sada malo guglao i vidim da ljudi njome oblazu motore pa i cele automobile. Dobra stvar. Gde ona ima da se kupi i je razumna cena? Da mi folija za rezervoar ne ispadne skuplja nego tank torba I nesto razmisljam da li bi ona kuhinjska folija radila posao? Mislim naravno ne na onu alu vec savitljivu, providnu. Isecem komad koji mi treba i stavim izmedju, nekako lepo prijanja na sta god da se stavi a jeftina je.. Savet uvazavam, pre stavljanja ide svakako brisanje rezervoara i torbe ali folija eventualno kao dodatna zastita od grebanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Utjerivac je napisao: Koliko ja vidim, na kraju ce se doci do zakljucka da ne treba tank torbu sa magnetima nikako stavljati na rezervoar. Treba stavljati.. Ali na plasticni rezervoar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @SkoMy Slobodno ti zateni preko rezervoara tu kuhinjsku plasticnu foliju i ne sekiraj se. Svakako ne nosis tank torbu stalno na motoru, vec kad negdje ides dalje, a mozda i grijesim? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 1, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Imate zastitnu providnu foliju,kada se zalepi nista se ne pozna,odlicna stvar i za zalepiti na masku,prednji blatobran ... stiti lak i farbu zasta je i namenjena.А каква је за лепљење с обзиром да је резервоар мотора крив на све могуће и немогуће стране? Бар код мене... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14998 Napisano Avgust 1, 2018 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com//Automobili-Oprema/Folije-za-auto/Zastitna-folija-providna-folija-sirina-rolne-152cm-62310994-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com//Oprema-za-poslovanje/Potrosna-roba-i-materijali/PVC-PROVIDNA-folija-Avery-sjajna--64285122-oglas.htm Za ovu drugu neznam kakva je, mislim da je deblja pa je teze malo zalepiti ako ima neravnina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14998 Napisano Avgust 1, 2018 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler zalepis samo na gornju stranu, ceo oblepiti je nemoguca misija za amatere. Ja inace planiram da zalepim na gornju stranu do bocne nalepnice, sutra, mozda prekosutra ... i tako vec dve god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio magicnu krpu ispod tank torbe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Avgust 1, 2018 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SkoMy je napisao: Za tu zastitnu foliju iskreno nisam ni cuo, sada malo guglao i vidim da ljudi njome oblazu motore pa i cele automobile. Dobra stvar. Gde ona ima da se kupi i je razumna cena? Da mi folija za rezervoar ne ispadne skuplja nego tank torba I nesto razmisljam da li bi ona kuhinjska folija radila posao? Mislim naravno ne na onu alu vec savitljivu, providnu. Isecem komad koji mi treba i stavim izmedju, nekako lepo prijanja na sta god da se stavi a jeftina je.. Savet uvazavam, pre stavljanja ide svakako brisanje rezervoara i torbe ali folija eventualno kao dodatna zastita od grebanja pre 49 minuta, Svaler je napisao: Pre 3 sati, bdada je napisao: Imate zastitnu providnu foliju,kada se zalepi nista se ne pozna,odlicna stvar i za zalepiti na masku,prednji blatobran ... stiti lak i farbu zasta je i namenjena. А каква је за лепљење с обзиром да је резервоар мотора крив на све могуће и немогуће стране? Бар код мене... Ta folija koju vi spominjete nije ni malo jeftina oko 1000,00din 1m2 ali je sex zalepi ti je... e sad moze da se iseku parcici gde nalezu magneti pa tu zalepiti foliju. Sobzirom da tank torbu, bar ja, nosim dva ili tri puta godisnje ne znam koliko se isplati sve ovo i to meni koji se bavim folijama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, poslusacu ljude iznad i pre koriscenja brisacu rezervoar i donji deo torbe jelenskom ili mikrofiber krpom. Pored toga eventualno mozda isecem parce kuhinjske folije koju sam gore slikao i stavim je izmedju torbe i rezervoara. To mu je to. Kupljena je da se koristi i da me sluzi a ne ja nju 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...