velimirjevtic 470 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.uziceoglasnatabla.com/tezak-udes-kod-pozege/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jul 27, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo i na Blicu izaslo https://www.blic.rs/vesti/hronika/tezak-udes-kod-pozege-motocikl-se-zakucao-u-ogradu-poginula-devojka/p655txe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jul 27, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jul 27, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko sazna ko su bili vozac i suvozac neka javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 27, 2018 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Moja verenica je poginula , ja sam dobro u bolnici sam ne znam šta više da vam kažem osim da sto piše u novinama nije sve istina ali to više nije ni bitno 32 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14753 Napisano Jul 27, 2018 moto merkat °°, 4919 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Au brate iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 27, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Jul 27, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan I opet se u sekundi promeni sve .. najiskrenije saucesce , mnogo mi je zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan druze,moje iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 27, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jul 27, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Jul 27, 2018 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga do neba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2594 Napisano Jul 27, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći u ovakvoj situaciji? Moje iskreno saučešće . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Jul 27, 2018 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Tužno, tužno zaista. Kažeš da si dobro ali ipak si u bolnici, kakve su tvoje povrede, osim ove (nesumnjivo teške) emotivne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2579 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam se odsekao kad sam procitao sta si napisao... ne mogu da verujem jos uvek. Primi moje iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 27, 2018 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Povrede su moje kao da sam pao sa bicikla .... imam par savova na zadnjoj lozi i unutrašnja strana kolena . Plitke poderotine sa sa ponekim dubljim delom . i malo zakačeno stopalo i i ugruvan triceps .... moja verenica nijedna ogreobtina ništa ali ne ne ne znam šta da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 27, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1850 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 27, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nema tih reči i dela koje bi bilo šta mogle da promene! Iskreno saučešće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Jul 27, 2018 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeb*m te zivote, Aleksandre ne verujem sta citam.....strasno, tuga, primi moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...