Mare90 81 Napisano Avgust 1, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Rekla mi Honda da je nikad nisi ovako mazio dok je bila kod tebe Srafim skoro svaki dan i bas mi je super "fun" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 2, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Da li ćemo moći da računamo na mašinu za zamenu guma ili ne? Čisto radi organizacije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 2, 2018 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, ShoneGood je napisao: Da li ćemo moći da računamo na mašinu za zamenu guma ili ne? Čisto radi organizacije ... Mobilni vulkanizeri koje smo pronašli uglavnom ni ne rade motocikle, a jedan koji ima nastavke nema majstora. Tražimo dalje... Ako neko poznaje mobilnog vulkanizera koji radi zamenu moto guma, javite nam kontakt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 2, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Pablo said: Mobilni vulkanizeri koje smo pronašli uglavnom ni ne rade motocikle, a jedan koji ima nastavke nema majstora. Tražimo dalje... ok hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 2, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Info: timovi za TD Challenge se polako prijavljuju. Imamo već 4 prijavljena tima i još nekoliko u najavi... Požurite, mesta ima za 20 timova ukupno. Za td8 prepodnevni termin, trenutno je popunjeno 10ak mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan @severian ako stavimo u prijavu kao treći, opcioni, motor od 1000 (doduse 92 kw) automatski smo u hiljadu klasi? ...ima li šanse za kasnije ispravke prijave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 3, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima šanse za kasnije ispravke. I da, jedan motor od 1000 znači i klasa od 1000. edit: info - zaključno sa jutros imamo 6 prijavljenih ekipa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 3, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Info: trenutno imamo 8 ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Avgust 3, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekima nam fali motor imamo samo jedan na 4 coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 3, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nefer prednost, ne morate da menjate transponder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Avgust 3, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, severian said: Nefer prednost, ne morate da menjate transponder Da ali moramo da dolivamo gorivo i menjamo tockove pa ti vidi kakva je to prednost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 4, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 9 ekipa je formirana samo da vam prodje uplata ... i da smislimo naziv ekipe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 6, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li mozete da objavite spisak ekipa ... cisto da budemo jos vise napeti a i da znamo koga cemo juriti a od koga bezati ... Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 6, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Info: do jutros imamo 12 prijavljenih timova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 6, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan @severian da li je prosla uplata? ne stize mail ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 8, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Da napisem neku budalastinu odgovorili bi mi istog momenta ... Ali ako pitam jednom, pa mensnujem (serem se u engleski) organizatora i pitam ponovo, pa posaljem mail i niko mi ne odgovori ali ne meni vec nama trojici ljudi koji cekamo potvrdu uplate .. prosto ne znam sta da napisem i mislim. Da li da se i dalje pravim mrtav i cekam elektronsku potvrde koja kaze da cu je dobiti u roku od 24h a proslo je tri dana, ili da jedem govna i pravim od sebe budalu. Razumem da je Open day i da nisam jedini na svetu bla bla ... izgovor, opravdanje, ukazivanje i napusavanje s vase strane ... Nisam vas pitao da li cete obezbediti trakice za transpondere pa da je hitno da mi odgovorite vec vas pitam u ime Tima da li smo prijavljeni ... Toliko ... I ne misam nervozan .... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan.D 27 Napisano Avgust 8, 2018 U prolazu, 29 postova Motocikl: YAMAHA R1 RN65 Prijavi odgovor kao problematičan Ista stvar i kod mene, 6 dana čekam odgovor na mail o doplati kotizacije za trackday challenge ekipu...Pa bi bilo lepo pre godišnjeg odmora da mi se odgovori???? Pozdrav 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 9, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, ShoneGood je napisao: Da napisem neku budalastinu odgovorili bi mi istog momenta ... Ali ako pitam jednom, pa mensnujem (serem se u engleski) organizatora i pitam ponovo, pa posaljem mail i niko mi ne odgovori ali ne meni vec nama trojici ljudi koji cekamo potvrdu uplate .. prosto ne znam sta da napisem i mislim. Da li da se i dalje pravim mrtav i cekam elektronsku potvrde koja kaze da cu je dobiti u roku od 24h a proslo je tri dana, ili da jedem govna i pravim od sebe budalu. Razumem da je Open day i da nisam jedini na svetu bla bla ... izgovor, opravdanje, ukazivanje i napusavanje s vase strane ... Nisam vas pitao da li cete obezbediti trakice za transpondere pa da je hitno da mi odgovorite vec vas pitam u ime Tima da li smo prijavljeni ... Toliko ... I ne misam nervozan .... Godišnji odmori su i nama, a u toku jesu OD (koji nose trivijalne stvari, kao što su recimo da neko mora da dođe i pripremi npr suncobrane i ostalo, koje Navak za OD ne obezbeđuje, a čini mi se da se oni naši plavi rado koriste... Npr ti ) Nikada ni jedna uplata nije ostala neproknjižena za 7 godina, do trke ima više od 3 nedelje, zaista nema razloga za nervozu. Potvrde će stići. I jedna lična opaska: ako želiš odgovor, molim te upotrebi odgovarajući ton. Ovo odozgo zaista nije ok i nepotrebno opterećuje komunikaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 9, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, imamo i još dve neobavljene refundacije za TD7. Za obe su inicijalno poslati pogrešni brojevi računa, tako da refundacije nisu izvršene kada je to rađeno sistemski za sve. Naknadno smo dobili ispravne račune i refundacije će naravno biti izvršene, no sada taj posao čeka da dođe na red, jer ga kao i uplate radi samo jedan čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 9, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, severian said: Godišnji odmori su i nama, a u toku jesu OD (koji nose trivijalne stvari, kao što su recimo da neko mora da dođe i pripremi npr suncobrane i ostalo, koje Navak za OD ne obezbeđuje, a čini mi se da se oni naši plavi rado koriste... Npr ti ) Nikada ni jedna uplata nije ostala neproknjižena za 7 godina, do trke ima više od 3 nedelje, zaista nema razloga za nervozu. Potvrde će stići. I jedna lična opaska: ako želiš odgovor, molim te upotrebi odgovarajući ton. Ovo odozgo zaista nije ok i nepotrebno opterećuje komunikaciju. ... Smatram da je legla uplata, da ste evidentirali pretplate mojih kolega iz tima i da neci biti daljih nedoumica oko naseg ucestvovanja na Challengeu ... Vidimo se na stazi. Hvala na odgovoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 16, 2018 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i spiska timova, učesnika i motocikala: https://trackday.rs/spisak-prijava-za-td-challenge-02-sep-2018/ Koliko vidim, još uvek nemamo nijedan tim prijavljen u 600 rookie klasi, pa eto prilike da neko osvoji pehar na maaalo lakši način. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ne videh nikakav info za publiku. Ulaz je slobodan, šta, kako, gde? Nikad nisam bio tamo gore, a nesto se mislim da svratim da vidim kako to izgleda uživo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marc.marquez26 3 Napisano Avgust 16, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: s1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, imam drugara koji bi vozio na Navaku 02. Septembra, ali nema ekipu .. Vozi Yamahu r6, vreme na Navaku oko 1:32 po krugu. Ako se nadje neko mesto, javite. +381 66 9421 781 Igor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 16, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vasa.93 je napisao: Opet ne videh nikakav info za publiku. Ulaz je slobodan, šta, kako, gde? Nikad nisam bio tamo gore, a nesto se mislim da svratim da vidim kako to izgleda uživo... Ulaz je slobodan. Od 10h je td, prepodne. Popodne je TD Challenge. Publika će, premijerno, biti smeštena na bedemu, sa koga je odličan pregled gotovo cele ili cele staze (zavisno od mesta). Detalji satnice na Trackday.rs . Lokacija: Subotište, blizu Pećinaca (prati table "Navak" od AP). Poz! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Avgust 17, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i prvi prijavljen tim u 600 rookie klasi. Ako ne dobiju koNJkurenciju, oni su već pobedili Ako, šta fali... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...