WoodyRider 817 Napisano Avgust 2, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Avgust 10, 2018 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Big One ubedljivo najlepsi. Jos sa tockovima 18 ! Zato ga i ne menjam vec 5 godina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Avgust 26, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan On 7/30/2018 at 8:15 PM, zlacjani said: ja sam skoro počeo da vraćam u život jednu XJR1200, neshvatljivo je kako je neko mogao da čuva takav motor u garaži 10 godina a da ga nit vozi nit registruje...morao sam da ga kupim i povratim ga u život, nadam se da će biti spakovan uskoro i u narednih mesec dana na drumu! Meni je ta XJR1200 još najlepša od svih, mada moram da priznam da ovu Hondicu CB1300 sad prvi put vidim i vrlo mi se dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Septembar 8, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se bas bio zagrejao za CB1300. Delovao mi je kao logicno resenje posle Horneta, s tim da se cini veci i udobniji. To su upravo stvari koje su mi nedostajale na Hornetu. Onda sam se cuo sa kolegom @kowach-om. U tom trenutku on je prodavao svog CB-a. Tom prilikom mi rece da zeli neki veci motor poput Varadera jer mu je CB mali. Od tada sam ozbiljno poceo da se premisljam. Trenutno vozim Varadera i njegovi gabariti mi bas odgovaraju. Koji od pomenutih nejkeda je najveci po gabaritima? Kakva su vasa iskustva sa velicinom CB 1300? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12977 Napisano Septembar 8, 2018 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš većih nejkeda od CB1300, CB1000, XJR... Trebalo bi da je GSX1400 najveći. Nisu to nimalo mali motocikl, na slikama varaju zbog tradicionalnog izgleda pa su ER5 i XJR isti, a XJR može da ga montira na rep i odnese uživo. Niko tu nije ispod 240kg! Sve ti je tu dobro, nema da bereš brigu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 8, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Najveći su GSX 1400 i ZRX 1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Septembar 8, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Alekre said: Nisu to nimalo mali motocikl, na slikama varaju zbog tradicionalnog izgleda ... Sve ti je tu dobro, nema da bereš brigu. I ja sam bio u istom uverenju, i onda me kowach razuverio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 8, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, WoodyRider je napisao: Najveći su GSX 1400 i ZRX 1200. Zapravo, sad sam sebe razuverio... Vizuelni je osećaj da su Kawa i Suzuki veći, ali ovi podaci govore nešto drugo... Da su manje više sva 4 ista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Septembar 8, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, WoodyRider said: Zapravo, sad sam sebe razuverio... Vizuelni je osećaj da su Kawa i Suzuki veći, ali ovi podaci govore nešto drugo... Da su manje više sva 4 ista Blagodarim, tacno to sam trazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Septembar 8, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 202cm i ZRX mi odgovara. Svake godine bar odlazak na more, plus ako ispadne jos neka tura. Kad sam isao za Italiju, 900km u danu bez problema. Ne znam koliko si visok, ali tesko da bi ti bio mali, a najmanji je od ponudjenih po ovim dimenzijama Tako da nema greske ni za hondu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan sam prodao svog XJR-a 1300 99 god. Nemam ni jednu zamerku za zver. Kupio sam cbf 1000,sve super lepo al mi žao Yamahe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I svi su ti novi motori od 600-750 kubika lepi....ali kad negde staneš sa zverkom svi ga gledaju. 1300 je 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1545 Napisano Septembar 13, 2018 Никад не једи жути снег!, 729 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Petar zr said: I svi su ti novi motori od 600-750 kubika lepi....ali kad negde staneš sa zverkom svi ga gledaju. 1300 je 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan On GSXR youshimura exhaust, air intake, and powercommander. It is about 170HP and abot 170kg ! crazy numbers ! On GSX japanise engineers lock the power every where on the huge engine it is 100hp only and 50 kg havier than GSXR ! I just let it breath how it should !!! non turbo and no nitros pure atmospher engine ! crazy torq that is all about it ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22215 Napisano Septembar 13, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "No replacement for displacement" jedino pametno receno u Amerikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Septembar 14, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti....aj' ćao zdravo. Ako vratite temu par postova nazad, videćete da pored toga što nije najjači, veliki Suzuki svoju snagu i (najveći od velikih golaća) obrtni moment, isporučuje pre svih. ps. Vozač Gsxra bi mogao da bude veštiji sa menjačem, ali sumnjam da bi bio ispred...možda samo malo bliži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ovo nista cudno, mnogo su mocni pri tim manjim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12977 Napisano Septembar 15, 2018 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo obrtni moment ovo ostalo je baljezgarija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Septembar 17, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2018 at 10:14 PM, hard_rock said: non turbo and no nitros pure atmospher engine ! Ih, onda necu ni da gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Septembar 17, 2018 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga je "izdominirao"! Citiraj Citiraj Citiraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Octobar 19, 2018 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj klip sam odgledao par dana nakon sto sam kupio GSX1400 i bio ponosan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Octobar 20, 2018 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan CB 1300 SUPER FOUR SP (Ohlins i Brembo) 2018 - nema dalje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prava je misica...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa naprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, pogotovu ta kolor šema. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...