N.F.S. 22097 Napisano Jul 14, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @hard_rockNe smeta mi nista druze, na putu sam vec sedmi dan njome (to je onih 10% gde se kao vozim)... Udobna je i povozna, drzim sebi opcije otvorene, brzo ce zima, treba nesto rasturati/sredjivati a ovoj hondi to manjka. Sve sto je trebalo uraditi uradjeno je! Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 14, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekiraj se druže...evo daću ti ja kawu za preko zime pa je pickaj,lickaj...obećavam,neću ti ni dinara uzeti 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jul 14, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan za po gradu nexus ok, al za crusing od nekoliko stotina km jok, jer ima mali tocak. Ako hoces i jedno i drugo samo beverly 500 ili neki scarabeo zbog velicine tocka. Kad skuter ima mali tocak pozadi izbija bubrege na svaku rupicu da ne kazem neravninu na putu posle 100 km u cugu bi ga bacio u jarak Beverly ima vece tockove i samo zbog toga manje trese i udobnije se vozis. Moje skromno misljenje, al vlasnici ce ti bolje objasniti. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 14, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nenade sve je to manje vise slicno kod maxia, svaki koji je u dobrom stanju moze daleko dobaciti bez problema, odrzavanje je takodje priblizno isto. Manje udoban je svakako T-Max, Nexus i Kymco Xciting, tvrdja sedista imaju s'tim da na prva dva modela sedis kako je pronto napisao. Vozili su ovde momci 400,500+km u danu bez ikakvih poteskoca (Vlada T-Max, Dragance Nexusa, Dule Kymca) sve je stvar navike, tako da nemoj da te to brine. Ono sto treba da te brine je da li se ti mozes spakovati na pomenute modele ili ti tu bi ti ponajvise Kymco odgovarao, krupno si momce pa ti korman moze praviti najvece probleme. Sto se delova tice, potrosnog materijala.....za japanerosa se mora cekati, italiano imas na trafici kupiti deo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 15, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na vremenu i savetima, videcemo kako ce prodaja ici pa da merkamo nekog maksija! Ako bude neke zamene interesantne ponudjene ja cu obavestiti da se posavetujemo.Zahvaljujem jos jednom!Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 15, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Te Maxi naprave su prilicno brze i imaju bas jaka ubrzanja. Ono sto meni cini neprijatnom voznju snaznim skuterom je to sto izmedju kolena nemas rezervoar za koji bi se uhvatio. Jako cudan osecaj. Meni se nije svidelo. Ako nisi vozio,probaj da provozas neki bilo koji. Cisto da vidis mozes li to da vozis. Ja ne mogu. Previse je cudno. P.s. Dusko @Krmco prodaje lep Kymco. Presao je na Dl1000 pa mu je visak. Kontaktiraj ga ako si zainteresovan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 15, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, jesam probao jake skutere, i preko 600kubika, odgovara mi taj nacin prevoza (bez menjaca)... Brzine kojim se vozim retko kada prelaze 100km/h (u preticanju eventualno), uvek nas je dvoje, nosim i stvari, otud potreba za vecom kubikazom. Skuter bih voleo da pazarim od nekog forumasa, istorija poznata mi sigurnost nekakvu uliva... Znajuci sebe pa sve i Satelis da mu servis odradi ja bih rasturao cim ga kuci doteram!Bez novca necu nikoga kontaktirati, ako cujete za neku kvalitetnu zamenu vi javite Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 15, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 20, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Popela se Honda na Ozren, Radan i evo uspon od danas na Rtanj... Vrh siljak (Hondi ne dostupan) skoro uvek iznad oblaka... Saltovanje na oko 5000 obrtaja, nas dvoje, pun kofer... Potrosnja ispod 5L. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 21, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tebi je kanda malo dosadno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 21, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sashac je napisao: Tebi je kanda malo dosadno. U centar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 22, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupite Hondu, "sto ste takviii... Da spustim stomacinu na ovako nesto... Pojacana verzija kaze vlasnik, nesto preko 200ks, kao i ja! Oprema je tu, fals fila papuce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze da ima i 500ks,meni ruzan Tvoja honda bolja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 22, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji, prednji kraj i auspuh uzas 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 22, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa slike je presao samo 17000km, prvi vlasnik, vise stoji nego sto se vozi (tako kaze), dovezao mi ga je nas kolega @milomir22 da ga pogledam... Grub rad samo tako, kao kawa pred crkavanje P.S. Hvala Milomire! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 22, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Honda ugladjena, da nije obrtomera ne bih znao da radi podamnom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To se ceni,pravi motor. Na kraj sveta da se uputis bez da se zamislis. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 22, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I poneses 2 reglera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 22, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: I poneses 2 reglera. Nije istina! 15 godina vozim Honde, nikada problem sa reglerom! Nikada... Akumulatore menjam dok su u snazi, na dve god, ako je yuasa na 3... Oni koji sacekaju da na gurku pale ubiju regler na bilo kom brendu.... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 22, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti ali drugi jesu I to redovno Honda...sta je problem, dobavljac ili nesto drugo nemam pojma. Tako isto pricaju i za kawasaki krs, najlosiji, kvari se a ono vlasnici ih totalisu pa posle kuknjava. Ja ni jedan veci kvar za 11 godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, N.F.S. je napisao: Pa kupite Hondu, "sto ste takviii... Da spustim stomacinu na ovako nesto... Pojacana verzija kaze vlasnik, nesto preko 200ks, kao i ja! Oprema je tu, fals fila papuce... Interesantno da vecina koji imaju motore vecih kubikaza pricaju kako su im motori pojacani preko standardne snage. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 22, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo na cbf-u "ducati energia" regler...Takodje problematicni "shunt" tip, jedva mlak u mom slucaju... @Utjerivac, sada, posle napisanog vracam film... Pa i ja sam voleo da za 1000f kazem da ima koji konjic vise! Stavih yosimura ostrije bregaste, nagadjao sam konjaze sam, kako/kad Ali sam uvek oko 150 pricao (fabricki 136ks)... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 22, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neki modeli i jesu ustrojeni. Kontam da remapiranje resava problem, ili neki drugi trik? Isto onaj gsx1400 kako vec, ima manje ks od gsxr-a al kad ga otvoris pojede ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Jul 22, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Nema na cemu, i drugi put. Malo sam ga probao danas, mnogo se lako vozi, ali mora bas oprezno s gasom, u 4. na 3k obrtaja sam dodao malo ostrije gas i on je poceo da pise zadnjom samo tako, guma je nova meceler m3, neka velika dimenzija, ali fabricka dimenzija. Motor je 2009. remapiran u Italiji (Perudja) i dobilo se nekoliko desetina konja, koliko tacno, ne znam, verujem da brat nema realnih razloga da laze. Motor nema kontrolu proklizavanja, koja mu je po mom skromnom misljenju, preko potrebna, ima abs i esa (neko svemirsko ogibljenje), 2005. je godiste s pravih nepunih 17 000 km, brat je prvi i jedini vlasnik, ali je mnogo propao od stajanja u nekom magacinu proteklih godina. Nije na prodaju, tako da nemam razloga da lazem. Dosao je iz IT na njemu juce. Sve u svemu, nije mi legao, mnogo nervozan i brutalan motor, ok i snaga i sve, ali mu ne vidim neku realnu upotrebnu vrednost, kad nova guma ne moze da prenese snagu na asfalt, mozda jedino pri nekim visim rezimima voznje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 22, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmmm, ima li sta lepse od debele, crne strafte i gume koja se dimi!?! To je merica za snagu, bez da se cimam sa kvacilom i gazim menjac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...