John Wayne 35 Napisano Jul 11, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi upomoc! Piaggio Liberty 125 2000 godiste gasi se u voznji kada se zagreje. Primer: krenem i posle 3 kilometra mi se ugasi na semaforu, pomerim se na trotoar verglam nekoliko puta i motor upali. Nastavim dalje iz Kumodraske u Nemanjinu i na pola Nemanjine ulice motor se ugasi!!! Pomerim ga na trotoar i verglam i verglam i verglam i nista. Posle 15 minuta stajanja ponovo zaverglam i motor UPALI!!! Nastavim iz Nemanjine na Brankov most i na pocetku mosta se opet ugasi. Pomerim motor na trotoar, vezem ga, odem po drugara sa kombijem, dodjemo do motora da ga slepamo i motor UPALI!!! Vozio sam ga posle 10 km i nije se ugasio. Da ali je neko imao sličan problem i kako ga je resio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Jul 11, 2018 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako mi se desavalo na piaggio free,nisam resio prodao sam ga.Mada sumnjam na elektroniku i bobinu,ali tada nisam imao nekog majstora od poverenja.Danas bi drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 11, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan ^ obratiti pažnju na oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Jul 13, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja: Posle mnogo muka i nerviranja problem je CDI. Naime, kada su motoru skinute plastike i kada radi kada se dodirnu kablovi na cdi motor se ugasi ili pocne da trokira. Ocisceni kontakti i cim se dodiruje npr crvena zica pocne da trokira ili se ugasi. Izgleda da ima neki hladan lem u samom cdi. Da li neko zna gde ima da se kupi cdi za Piaggio Liberty 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Jul 13, 2018 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj kupujem prodajem ima nesto za liberty,izgleda da nije mnogo skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan I izbegavaj Nemanjinu, tu ti se najviše gasi https://www.kupujemprodajem.com//Motocikli-Oprema-i-delovi/Elektroinstalacije/Elektronika-CDI-Piaggio-Liberty-Leader-125-200-39464797-oglas.htm 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Jul 14, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, gox je napisao: I izbegavaj Nemanjinu, tu ti se najviše gasi https://www.kupujemprodajem.com//Motocikli-Oprema-i-delovi/Elektroinstalacije/Elektronika-CDI-Piaggio-Liberty-Leader-125-200-39464797-oglas.htm Zvao oglas, nema trenutno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jul 14, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan 062 8661152 probaj da zoveš,možda može da ti popravi...meni je nekoliko elektronika uspešno popravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Jul 14, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, biza je napisao: 062 8661152 probaj da zoveš,možda može da ti popravi...meni je nekoliko elektronika uspešno popravio Gde se nalazi, koliko naplacuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jul 14, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bačka palanka ili tako nešto,ja sam mu slao kurirskim službama on je tako i vrati...koliko se sećam bilo je nešto 40-50eura ali su bile elektronike od penti koje su nove jako skupe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 14, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda u Somboru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Jul 15, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da resim polovnim naravno kada ga pronadjem... Zvao sam broj iz oglasa covek inace radi camce ali moze i motor. Najmanja cena remonta je 50 evra plus postarina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Jul 20, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Nasao polovan CDI zamenio i za sada je u redu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Jul 20, 2018 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan gde i koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Jul 21, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio mi je drug u Beogradu za 50 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 3, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipas i koliko staje. Ja sam pre par dana kupio Liberty 124 2000. god. Treba ulje da mu menjam i uljnu pumpu jer svetli lampica kad ga upalim. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Avgust 3, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ulje. Proveri da ti se nije otkačio ili da gubi kontakt kabl koji se nalazi na davaču za ulje. Meni se to dešavalo pa mi je drugar rešio zamenom buksne na kablu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 3, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Provericu,a sa koje strane se prilazi tom kablu. Kad sam gledao skuter nista nije svetlilo, tek kad sam ga malo nakrivio, spakovao u gepek i doterao kuci, primetio sam da svetli. Za svaki slucaj sam nabavio uljnu pumpu. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...