dvlns 13540 Napisano Jul 11, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne bi bilo lose da ova tema postoji na vrhu stranice gde bi ljudi kojima treba nesto za stazu ili koji neato prodaju mogli da okace oglas. Znam da vec ima medju oglasima ali realno mrzi me da vrtim stotine oglasa za stvari koje me ne zanimaju a i ovo je specificna roba i grupa ljudi. Pa da pocnem imam na prodaju komplet trkacke oklope za R1 big bang plus mrezica za hladnjak plus zadnji lancanik +2 zuba ako nekom treba. Oklopi su citavi sa sundjerom za sediste bez vizira ali su lose ofarbani pa sam nasumicno lepio folije (izigravao Pikasa). Sve komplet 150 eur fiksno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Jul 11, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, dvlns said: Mislim da ne bi bilo lose da ova tema postoji na vrhu stranice gde bi ljudi kojima treba nesto za stazu ili koji neato prodaju mogli da okace oglas. Znam da vec ima medju oglasima ali realno mrzi me da vrtim stotine oglasa za stvari koje me ne zanimaju a i ovo je specificna roba i grupa ljudi. Pa da pocnem imam na prodaju komplet trkacke oklope za R1 big bang plus mrezica za hladnjak plus zadnji lancanik +2 zuba ako nekom treba. Oklopi su citavi sa sundjerom za sediste bez vizira ali su lose ofarbani pa sam nasumicno lepio folije (izigravao Pikasa). Sve komplet 150 eur Ostavis oklope sebi a od mene kupis big bang koji ti fali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Jul 11, 2018 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje gps lap timer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZX6R 2009-2015 Trkački Oklopi polovni 130e Kawasaki zx10r 2011 - 2015 Trkački Oklopi polovni 130e Quick shifter irc nov u kutiji 250e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Avgust 8, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan dunlop endurance slick 190 55 17 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 8, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan koji dot (realno ne mnogo bitno ali eto) gp racer slick E pretpostavljam koji ? 211 ili 212 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Avgust 8, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan 11.2010god A nema oznake samo gp racer e slick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Avgust 8, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju arrow za hondu cbr 600rr pod rep auspuh. Auspuh je nov u kutiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Avgust 8, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Avgust 11, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Dainese br 50 nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misafloyd 7 Napisano Avgust 12, 2018 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YZF R1 RN22 Prijavi odgovor kao problematičan Veljko , koliko cenis Dainese kombinezon ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misafloyd 7 Napisano Avgust 12, 2018 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YZF R1 RN22 Prijavi odgovor kao problematičan Cizme Alpinestar SMX 6 kao NOVE , Broj 41 ( duzina 26cm ) , 100% Orginal , kutija i knjizice , koriscene samo par puta ... Cena : 140e . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Avgust 12, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, misafloyd je napisao: Veljko , koliko cenis Dainese kombinezon ? 550e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Avgust 13, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima trkacke oklope za Suzuki GSXR 600-750 K6-K7 da zeli da proda kao i double bubble providni vizir? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Septembar 8, 2018 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem grejače za gume... Polovni, novi... Prednja 120/70, zadnja 180-200. Trebaju mi ove nedelje tako da naručivanje ispada iz opcije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 8, 2018 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem SC X, Nove! - 240e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 8, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, od kada se 4 godine stare gume nazivaju "nove". Nemo' da zaebavas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 8, 2018 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan od kad pojedinci voze 10-11 godina stare i postavljaju vreme na njima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14080 Napisano Septembar 8, 2018 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Momentum je napisao: E jbg, od kada se 4 godine stare gume nazivaju "nove". Nemo' da zaebavas Uz pravilno skladistenje pod nova se moze racunati i 5 godina stara, a nije preporucljivo voziti mladju od 6 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Septembar 8, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Te gume su dobre ja sam ih lično konzumirao i kod nas i na stazama preko. Veoma dobro su se pokazale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Septembar 8, 2018 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan U principu scx su development gume postojecih komponenti. Postoji 10tak podvrsta scx. Taj kod koji ti imas 0624 je najblizi sc1 komponenti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem SIDI čizme Roarr. Nosio sam ih dva puta. Prodajem jer su mi male. veličina: 47cena: 27.000 - nije fiksna moze zamena za moto opremu/delove (Kawasaki zx636 2015.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loris65 5 Napisano Septembar 11, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars 44/45 80 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Septembar 15, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Motor za stazu nije za ulicu. Od opreme imaTeflon crevaBrzi gasLsl pozicijeLsl ručice Giles tuning hebloveDiD erv 3 520 lanac i lančanikaHiper pro amortizer volanaTrkačke oklope sa brzim spojkamaKarbonske oplate rezervoaraBrzi čep za gorivo 2500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljko81 18 Napisano Septembar 15, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha yzf r6 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha r6 2009Samo za stazu od opreme ima: Yec strujuQuick shifterTeflon crevaWp amortizer volanaWp zad amortizerSilikonska creva za vodu320mm diskoveTrkačke oklope od r6 2017godPlug and play prekidačeCrash padoveNov did erv3 520 lanacEbc racing pločiceNapravljeno za brzu zamenu zad točkaTrkački fil vazduhaTrkačke hebloveTrkačke pozicijeAkrapovic linija Uradjena komplet glavaNov lanac bregasteTanji dihtung glaveUlje u motoru motul 300v ( prešao sa tim uljem 300km)Cena motora 4000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...