Woo3 112 Napisano Jul 1, 2018 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam akumulator Exide, nasao sam ga u garazi i ne treba mi, ako nekom moze da posluzi izvolite . Akumulator je nov, nekoriscen jos u kutuji. Jedini uslov koji imam je licno preuzimanje. 7 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazis ? Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest, pohvala za kolegu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je super momak, sinoc se nasli, druzili i preuzeo akumulator. Ako ne odgovara meni, saljem dalje...Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Jul 3, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, SHeLLe je napisao: Kolega je super momak, sinoc se nasli, druzili i preuzeo akumulator. Ako ne odgovara meni, saljem dalje... Sent from my iPhone using Tapatalk 4Ah, to za skuterčić. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1132 Napisano Jul 3, 2018 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je super momak, sinoc se nasli, druzili i preuzeo akumulator. Ako ne odgovara meni, saljem dalje...Sent from my iPhone using TapatalkAko ne odgovara mozes da posaljes onom prevarantu sto je kupio od N. F. S a motorcic na baterije, secam se da je kolega rekao da je losija baterijaSent from my BV8000Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nece da moze, motorcic ima one suve "deep discharge" baterije, kao ups Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1132 Napisano Jul 3, 2018 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nek proda posebnoSent from my BV8000Pro using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha zvao bih ga ja nego kolega nece da mi da broj .... Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan 4Ah, to za skuterčić.Ide dalje, meni ne odgovara. Ide na kineza drugaru Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako ipak pretekne, uzeo bih ga ja za Kymca koji je stigao pre neki dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...