blackbeast 82 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Odavno sam clan foruma, ali mislim da mi je ovo prvi post do sada. Doduse, nisam bas redovno posjecivao... Goran, kao sto u naslovu pise, iz Republike Srpske. U ovom trenutku nemam motor, ali sutra konacno ponovo kupujem. Nasao sam Hondu CBR 600f 1994 godiste, tako da, ako sve bude po planu, sutra idem po njega i kupujem. Inace, ja sam krenuo prije par godina u moto svijet i isao sam bas po svim pravilima, tj poceo sam od najmanje kubikaze pa se polako penjao. Prvo sam, kao i mnogi, probao Tomosa. Prvi motor koji sam kupio je bila Aprilia RS50. Fin motoric, taman za ucenje, a idealan za pocetnika, samo sto se brzo preraste (pogotovo ako imas 100+ kg ). Posle sam imao Hondu NSR 125, ali prepravljena na 180cc. Nenormalno brz motor, ali ga ja svejedno nisam smio brzo voziti. Inace, motor vozim daleko sporije nego auto, tj, motor mi sluzi za uzivanje u voznji. Sledeci motor je bio MZ 500. Jeste, postojao je i MZ sa 4t Rotax agregatom od 500cc. Mislim da je moj bio jedini u BiH. Nisam se nesto usrecio sa njim, posto je bio u prilicno losem stanju, tako da sam ga uspio prodati nekom zaljubljeniku u MZ. I, onda sam evo vec 3-4 godine bez motora. Uglavnom, kad se ponovim, okacicu slike mog novog motora. I napisati koju o njemu... Pozdrav jos jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Jun 7, 2018 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3066 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..Odakle si iz RS ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 7, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, SlobodanR1 said: Pozdrav..Odakle si iz RS ? Modrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Jun 7, 2018 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 205 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 7, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan @SlobodanR1 @Guliver @igogitar Siri se klan RS-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici. A javim ako sutra sve prodje kako treba. Prvenstveno, kad posle kupovine (i naravno voznje posle toga) dodjem kuci i parkiram motor u garazu... Ozenjeni vjerovatno znaju na sta mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 205 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Znaš li možda majstora Bogdana iz Broda? U subotu idem kod njega da mi sredi prednje vile na preporuku jednog momka odavde kome je radio gsxr-a ali opet volim čuti još poneko mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jun 8, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nikoga od majstora van Modrice. A ovde ih ima 2-3 stvarno dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jun 8, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, motor je konacno stigao. Evo na brzinu par fotografija. Kod mene je ona slabija verzija, mislim da je 38kW, a kao sto se vidi na fotografiji, crveno pocinje na 7,5 hiljada. Probao sam jednom samo do 8 hiljada, ne znam ni da li smije preko?! Posto je na motoru drugi guvernal, veoma je udoban za voznju. Presao sam samo 90-100km, ali sam zadovoljan motorom. Jedina mana je malo vise propadanje prednjih vila, pogotovo pri malo jacem kocenju. Da li mozda zamijeniti ulje unutra i nasuti neko drugo?! I, cini mi se da nece da upali bez malo samo gasa, ali mislim da sam to negdje i procitao da je tako. Jednostavno, treba malo samo dodati gasa pri verglanju i pali, ali bez gasa mislim da nece nikako. Javicu kasnija iskustva. I, ima jos jedan "problem", a to je da, posto je drugi guvernal, rucke zapinju za vizir i za retrovizore pri punom okretanju. U voznji ne smeta, ali pri okretanju u mjestu smeta. Moracu bar vizir malo odrezati sa strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jun 8, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan A, ako se neko pita sta je ono iznad auspuha, to je prethodni vlasnik napravio nosac za zastavu, kad je isao na neku svadbu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1196 Napisano Jun 8, 2018 prisutan, 1117 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom,a za paljenje,to bi trebalo da pali bez gasa...,provjeri ti to malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 8, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ti bilo i da se navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...