Jump to content

Moto Zajednica

Guliver

Članovi
 • Broj tema i poruka

  619
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

390 Excelent

1 Pratilac

O članu Guliver

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 08.06.1970.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Ugljevik; RS; BiH
 • Motocikl
  MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. @waterman L - agregati bi bili uzdužno postavljeni V- agregati sa uglom između cilindara od 90 stepeni. Mogu biti 2 ili 4 cilindrični i uglavnom ih pravi Ducati. Zvjezdasti motori jesu korišteni u vazduhoplovima i nemaju veze sa V motorima.
 2. Srećan ti ulazak u svijet motora, da se dugo i sigurno voziš na dva točka. Dobro došao i na ovaj forum.
 3. Vadim ovu legendarnu temu iz naftalina. Godinama je prštalo u njoj. Vidim da je tema o Super Teneri izuzetno živa a afrikanci su nešto utihnuli. Da li nam to nešto govori? I... KOJI MOTOR JE BOLJI?
 4. @B@K@ ne vjerujem da će ovi motori sa plastičnim rezervoarima bez v-motora, bez mnogo hroma i svega onoga što predstavlja esenciju tog moto stila postati kultni i držati cijenu. Slično kao BMW f klasa sa rotax motorima, jeste BMW ali nije to to.
 5. Sprej za impregnaciju. Može se kupiti čak i u prodavnicama obuće.
 6. @zoransm Žak iz Bijeljine, ako ti to nije daleko. On i vozi Sprint 955i. +38765680804.
 7. Mislim da ga ima neki naš član iz Novog Beograda. Ne mogu se sjetiti koji mu je nik na forumu. Neka neko pomogne...
 8. @Bole37 jednodijelni kombinezon na tom dijelu popusti kada se sagneš, čučneš ili na neki drugi način ga "pretegneš". Zbog tih stvari ja koristim dvodijelne.
 9. MZ motor nisam registrovao ove godine i upalio sam ga svega 3-4 puta u toku ljeta. Danas izvadim akumulator da bih ga stavio na pametni punjač i malo kondicionirao ali vidim da je elektrolit 1,5 do 2 cm spod linije minimuma u sve tri ćelije (aku je 6V). Vrijedi li dosuti toliko destilovane vode i pokušati punjenje ili mislite da je akumulator gotov?
 10. Moto pantalone se koriste za vožnju motora: na putovanjima, po gradu, na stazi, po toplom, po hladnom vremenu... Mogu da budu kožne ili platnene, sa lufterima lli bez njih itd. Nema best buy za sve ovo u jednom. Definiši neki raspon upotrebe i polako sužavaj izbor. Pantalone za koje se odlučiš treba da budu kompromis za sve za šta planiraš da ih koristiš.
 11. Nemoj ovu Braco, sijeci crvenu...
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja