rusic 261 Napisano April 26, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan tek sam uzeo od druga motor... nisam ga josh ni pre-registrovao na sebe... i ode... visoko prizemlje, na 10 metara ispod mog prozora zavezan za banderu... pogledao sam oko pola 4 bio je tu... u pola pet nije vishe... isekli su najdeblji lanac koji sam nashao da kupim i odgurali mi motor... Piaggio Liberty 125 bele boje, sa duplim sedishtem, vizirom i prednjom korpom... registracija BG 15-647... broj shasije ZAPM1100000047571... ako vam neko bude nudio ovako neshto znate shto vam je chiniti ivan 063/336-500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e do.....vraga,,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Steta, neke ljude treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano April 26, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bedak ! Dzaba je lanac najdeblji ako nije Almax... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 26, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bedak ! Dzaba je lanac najdeblji ako nije Almax... Almax je.... :-[ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano April 26, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Almax je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 26, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima Almax negde kod nas da se kupi ili naruci? Koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 27, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Almax Immobiliser Series IV izadje od 270€ do 350€.. firma je iz engleske... poshto mi sledeci motor sigurno nece opet biti piaggio ja ulazhem u ovaj lanac i neki alarm... eventualno u neki plastichni eksploziv i daljinski sistem aktivacije... jebo motor ako mogu da ubijem likove koji ga kradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM GA NARUCHIO, IZ ENGLESKE, TREBA DA MI STIGNE za nedelju dve, javljam utiske... stvarno mi je zao za motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano April 27, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan shvabo sta podrazumevas pod utiskom ? Koliko je tezak, lepo upakovan i blistav ili ces da pokusas da mu preseces jednu kariku ? Ako je ovo poslednje jedva cekam da cujem utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan shvabo sta podrazumevas pod utiskom ? Koliko je tezak, lepo upakovan i blistav ili ces da pokusas da mu preseces jednu kariku ? Ako je ovo poslednje jedva cekam da cujem utiske Naruchio sam jedan lanac od 2.5 metara a ustvari mi trebaju dva od po 1.25 ;D ;D ;D zvacu u pomoc ako nemogu sam a i slikati , meriti i snimati kompletnu proceduru.... no nemojmo ovde o tome offovati, ako mozemo da pomognemo decku da nadje motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi te zao druze, ne mogu da verujem kakvih sve ljudi ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 29, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan juche se dogodilo neshto totalno retardirano... stojim na terasi i pricham preko telefona... i ispred gajbe mi prodje neki lik na mom motoru!!! istrchao sam ispred ali je zamakao... ja bez kola shvatam da nema shansi da ga stignem pa uzmem muriju da pozovem... kazhem im da sam juche prijavio kradju i da sam video svoj motor na karaburmi u ulici pere cetkovica i da vide ako ima neka jedinica u komshiluku da obrate pazhnju na taj i taj motor sa tom i tom registracijom... naravno rekli su mi da su slabi sa jedinicama ali da ce javiti pa ako neshto bude zvace me na mobilni... ok... kapiram da nema nishta od toga.. nadjem dva ortaka sa motorima koji zhive blizu mene i oni odu da prolete po komshiluku ne bi li stigli defekta na mom motorchetu... i jbg.. nisu ga nashli... sad mi ostaje da se nadam da je taj lik ovde negde naseljen pa cu ga sresti josh neki put... ili gora varijanta da su ga drzhali ovde u nekoj garazhi dok nisu promenili bravu pa su ga sad odvezli negde drugde u kom sluchaju ga necu vishe nikada videti... ovo je JEBENA agonija... kako bih slatko ubio nekoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, samo da se oglasim.. ja sam prodao decku motor.. Verujte mi, mnogo mi je bedak! Em mi je decko prijatelj, em se iscimao da bi ga pazario...EM SAM MU JA POKLONIO SAJLU KOJU SU PRESEKLI!!! I jos da ga vidis sa prozora... koji bezobrazluk! Mada, mozda su i neki narkomani, pa ce prozujati jos par puta tuda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno i meni je zao zbog svega sto ti se dogodilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Gadna stvar druze... Zao mi motora. Smradovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inace, samo da se oglasim.. ja sam prodao decku motor.. Verujte mi, mnogo mi je bedak! Em mi je decko prijatelj, em se iscimao da bi ga pazario...EM SAM MU JA POKLONIO SAJLU KOJU SU PRESEKLI!!! I jos da ga vidis sa prozora... koji bezobrazluk! Mada, mozda su i neki narkomani, pa ce prozujati jos par puta tuda.. hmm.. ti si onda prvi osumljiceni :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Inace, samo da se oglasim.. ja sam prodao decku motor.. Verujte mi, mnogo mi je bedak! Em mi je decko prijatelj, em se iscimao da bi ga pazario...EM SAM MU JA POKLONIO SAJLU KOJU SU PRESEKLI!!! I jos da ga vidis sa prozora... koji bezobrazluk! Mada, mozda su i neki narkomani, pa ce prozujati jos par puta tuda.. hmm.. ti si onda prvi osumljiceni :o E neka si mu rekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7257 Napisano April 29, 2008 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To da si ih video i gde, ne bi trebalo da pises na sajtu, posto, kao sto smo mi procitali, tako mogu i lopovi. Spavaj na terasi, obucen, setaj krajem sa ortacima, PAZI da ne startujes nekog pogresnog, pa posle jos i njemu da se izvinjavas. Podatke o tome gde je motor vidjen i kad, cuvaj za sebe i svoje ortake koji, nadam se, patroliraju sa tobom po kraju. Dace bog da ga navatas. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e zato bi ja lepo dozvolio da mozes da upucas lopova, metak i ajmo, ili bar ruku na panj... mom drugaru sa terase pokrali ves koji se susio..... joj gde mi zivimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 29, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan mom drugaru sa terase pokrali ves koji se susio..... joj gde mi zivimo... kakva depresivna pricha uglavnom, vishe nije stvar u motoru kao nechemu shto koshta xxx € vec je stvar u celoj filozofiji vozhenja motora... sad sam na pauzi josh jednu sezonu... i sledece godine nemam taj neki pochetni kapital.. no dobro.. imam par meseci da vratim pare na kartice i da razmishljam o svom bivshem dok ne dodje sledeca godina i ja predjem na neshto sa vishe cc i pokojom brzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au koji bedak... > :( :-[ :-[ :-[ Ma dace bog da ga uvatis sa motorom...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno zalosno, ali nikako ni nije jasno da neko drzi motor na ulici ??? Pa to je na "izvolte" za "bracu zmurice". Ne znam kako mozete da im to date u ruke? Pa znate u kakvoj drzavi zivimo i opet se iste greske prave. Kradu iz dvorista, a nece sa ulice. Ima likova koji bi ti ukrali oko, samo da se docepaju para. Oprezno svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan e zato bi ja lepo dozvolio da mozes da upucas lopova, metak i ajmo, ili bar ruku na panj... mom drugaru sa terase pokrali ves koji se susio..... joj gde mi zivimo... Pre par godina.. Strahinica Bana, fensi kraj.. Nova godina, ortak podigao prase sa pecenja, vruce. Ostavi ga na haubi za sekund da odnese do stana jos neke stvari, i sra se desi?!! UKRADU MU SA SVE PLEHOM! P R A S E... Tako da, sta dalje reci! Izvinjavam se Rusicu za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 30, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan e zato bi ja lepo dozvolio da mozes da upucas lopova, metak i ajmo, ili bar ruku na panj... mom drugaru sa terase pokrali ves koji se susio..... joj gde mi zivimo... Pre par godina.. Strahinica Bana, fensi kraj.. Nova godina, ortak podigao prase sa pecenja, vruce. Ostavi ga na haubi za sekund da odnese do stana jos neke stvari, i sra se desi?!! UKRADU MU SA SVE PLEHOM! P R A S E... Tako da, sta dalje reci! Izvinjavam se Rusicu za off. Meni ukrali flashu kisele...Sta ces,nekome je to u krvi,i ne gleda vrednost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...