Dane Deda 2703 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E moj druze,lepo je procitati da osim mene ima jos neko tako mlad i toliko godina jase,a rekla mi ciganka da cemo zajedno jos dugoooooooo godina uzivati na jahanju, pa sta ko stigne. Ljubi tvoju devojcicu i srecno vam bilo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Дане, видимо се ускоро. До тада једна мала паралела, Илићи из 50/60-тих и Илићи ових година 15 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 17, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Komso jos puno bezbednih kilometra zelim, a ova poslednja slika "nekad i sad" jedna rec samo LJUBAV. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, čestitam na jubileju i želim lep provod u najavljenoj vožnji. Pratimo Vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6757 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Savršeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepo napisano, al moram malo da te ispravim. Prvo je bio Fim reli u Vrnjačkoj Banji ( 1981 il 1982 godine ), a posle njega Fim motokoncentracija u Sarajevu- 1985 god ( ne 1995 ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , greška u kucanju-imam "Vučka" plaketu, a 1995. sam bio u Italiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan al si mator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva duhovit uvod ,srećni vam kilometri i da vas yamaha nasmejane vrati kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8216 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se kada se nešto napiše srcem.... Hvala ti što si me podsetio na jedno divno, neiskvareno vreme koje sam delom i sam doživeo. Želim vam, od srca, da se još duuuugo i bezbedno vozite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18893 Napisano Maj 18, 2018 Integrisan, 8499 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neprocenjivo! Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neprocenjivo. Svaka čast celoj porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 18, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Još puno bezbednih i sretnih kilometara familiji Ilić! Čast mi je što vas poznajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 847 Napisano Maj 18, 2018 MK Obrenovac, 571 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Komso, mnogo lepe slike, zivotna prica, a i buduci putopis ce sigurno biti odlican, ne sumnjam u tebe! Sve najbolje ti zelim i jos bezbroj bezbednih kilometara na motoru sa tvojima najmilijima! I jos jedna stvar kad covek procita sve i pogleda slike sta drugo moze pozeleti sem da doceka sto si i ti, porodicu koja je uz njega i tako dug i ozbiljan staz na dva tocka! Veliki pozdrav pa se srecemo kao i dosad na nekoj dalekoj lepoj motorijadi i voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Хвала свима, гаража је спремна за пријем 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 180 Napisano Maj 19, 2018 Svrati ponekad, 185 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Uživao sam čitajući.lepo opisan život pravog ljubitelja motocikala.želim vam još puno lepih trenutaka na dva točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Maj 19, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Komšo svaka čast, za ovo vredi odvojiti vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Maj 19, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neprocenjivo sto bi rekle kolege sa foruma,da dozivis jos toliko godina pa da spremis jos jednu pricu zaista sam uzivao citajuci. Nama mladjima jedino ostaje da se nadamo takvoj karijeri. Puno srece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Maj 19, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Zavidan broj godina na motoru. Čestitke za elan koji nikako ne manjka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Divno, inspirativno, motivisuce... Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2018. at 15:17, Komsa je napisao: Хвала свима, гаража је спремна за пријем a cevapi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала ти Комшо на овим дивним сликама и лепој причи. Настави да уживаш и даље са својим балансером, бар још оволико! Поздрав и срећан пут ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Maj 21, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/17/2018 at 4:51 PM, drumskalisica said: Prvo je bio Fim reli u Vrnjačkoj Banji ( 1981 il 1982 godine ) Tako je,u Vrnjackoj banji 1981godine je bio FIM reli.Bio sam posetilac,otisao sam tamo autobusom, bio sam jos klinac. Inace, lepa storija familije Ilic.Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Komso! Srecan put po Evropi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2018 at 9:31 AM, bokilic said: a cevapi All inclusive, или како се већ пише Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...