dtesic 372 Napisano Maj 9, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan TRKA WSBK SATNICA SUBOTA 1240 --1355 PRVA TRKA NEDELJA 1240 --1355 DRUGA TRKA PRENOS SERVUS TV HD DEUTSCHLAND (SLOBODAN KANAL NA SATELITU ASTRA ) FULL HD KVALITET 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Maj 9, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ili bez komentara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Komentar je na Nemackom , i ukljucuju se pre trke sa raznoraznim izvestajima i analizama . Dv su komentatora ,jedan je bivsi takmicar . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vi stvarno imate satelitske antene? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Maj 10, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo od pre IPTV-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4349 Napisano Maj 10, 2018 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, easy naked je napisao: Ljudi vi stvarno imate satelitske antene? Satelitska od Total TV-a, dupli LNB i brdo slobodnih kanala. Formula 1 na RTL ide oko 2 sek ispred Sport Kluba, nisam probao Moto GP dok ga je prenosio bivsi DSF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju prodo kad sam provalio da nema rnjave za dz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, easy naked je napisao: Ljudi vi stvarno imate satelitske antene? da kucnu i mobilnu, verujem da i ti imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne da ja znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 12, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan mobilni telefoni zadnjig desetak godina imaju prijem satelita, pomazu u lociranju tvoje pozicije, a dolazi sa satelita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Maj 12, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2018 at 9:21 PM, easy naked said: Ljudi vi stvarno imate satelitske antene? Imam british eutosport na satelitu HD Juče svi treninzi WSBK prenošeni. Whitham na terapiji pa je James Haydon bio u studiju... malo zamuckuje ali ne lupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 12, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel 33 rjesio ono gicanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Maj 12, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže da su još na prošlom testu rešili. Juče nisam primetio da ljulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim ,preko satelita Astra i Hot bird u Srbiji u ovom trenutku oko 500 besplatnih ne kodiranih programa . Potrebno imati dvbs prijemnik ( cena oko 30e) a za prijem servus tv treba dvbs2 risiver ( ima hdmi konektor i prima HD kanale . Povezati na full hd televizor i ...... ( razlika u odnosu na Eurosport sliku sa GP-a je veoma velika , probajte ulozeni napor ce doneti extra siroki osmeh . Za tehnicka pitanja moze pp ili 063266282. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dtesic je napisao: Da pojasnim ,preko satelita Astra i Hot bird u Srbiji u ovom trenutku oko 500 besplatnih ne kodiranih programa . Potrebno imati dvbs prijemnik ( cena oko 30e) a za prijem servus tv treba dvbs2 risiver ( ima hdmi konektor i prima HD kanale . Povezati na full hd televizor i ...... ( razlika u odnosu na Eurosport sliku sa GP-a je veoma velika , probajte ulozeni napor ce doneti extra siroki osmeh . Za tehnicka pitanja moze pp ili 063266282. Pozdrav svima plus tanjir, digitalne glave kablovi, podesavanja,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: imam total TV, jedan LNB podešen za njih, imam neku gomilu glupavih free kanala sa (ja mislim) Astre i Hot Bird. Znaš li da li mogu da ga nateram da hvata i Servus? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam treba drugi risiver preko totalovog ne moze . poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Februar 18, 2019 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan WSBK prva trka sezone 2019 (Australija Philip island ) i ove godine prenosi Servus TV u Full hd kvalitetu besplatno . prva trka subota 04h druga trka nedelja 04h tehnički detalji u predhodnim postovima ili pitajte Pozdrav ljubiteljima WSBK-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vala ovaj Eurosport ako nas sve ne preseli na satelitske antene ne znam ko će Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A ne prenose treću trku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Februar 19, 2019 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, easy naked said: A ne prenose treću trku? Nemoguće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Februar 21, 2019 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Idu sve tri trke kao i ssp. Ssp opet skracuju, na 16 krugova zbog bezbednosti, plus obavezan ulazak u boks za zamenu guma. Eto zasto na stazi preferiram bridgeston u odnosu na pirelli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 20.6.2018. at 21:14, misa-pei je napisao: Pitanje: imam total TV, jedan LNB podešen za njih, imam neku gomilu glupavih free kanala sa (ja mislim) Astre i Hot Bird. Znaš li da li mogu da ga nateram da hvata i Servus? Unapred hvala. druze evo ti parametri pa probaj da nadjes: srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...